Valerie

Livsveileder, tarotleser, klarsynt og medium

Avlogget 820 99365

Kr. 26,00/min. 18 år


Hei og velkommen til meg 🙂

Jeg heter Valerie og er en alminnelig dame i slutten av 30 årene. Min reise innen livsveiledning startet i 2003, men jeg tok ikke mine egne evner på alvor før i 2008. Min spirituelle reise har vært dekkende i forhold til utfordringer, jeg har ofte stått i kamp med meg selv. Så jeg vet hvordan egoet kan spille oss et puss.

I min virkelighet har alle mennesker intuisjon, det betyr at vi alle har en slags følelse eller formening om hva det enn som måtte presenteres for deg. Når du tar kontakt med meg leser jeg av energiene som ligger rundt deg og det er ikke det samme som å spå. For jeg spår ikke, jeg leser av energien og kobler meg på. Jeg forteller deg når jeg er usikker på det jeg ser, jeg er en livsveileder og ikke GUD. Beskjeden er aldri til meg så om mange ting er uforståelig for meg er det garantert ikke det for deg. Noen ganger er det ikke meningen av vi skal vite – vi må gå veien og se med egne øyne om hvordan universet arbeider.

Min intuisjon er forankret i meg som den kanalen jeg er, jeg er blitt mer vant til å både å høre, kjenne, gå inn for å hente svar dersom den ikke befinner seg på overflaten. Hvis du leter etter ting du har mistet er jeg nok ikke riktig person. Ring Ana 82099315

Allerede som barn visste jeg at min vei var å veilede og hjelpe andre gjennom mine klarsynte og healende evner. Jeg var svært intuitiv og sensitiv, og det var helt naturlig for meg å bruke evnene mine.

Når du ringer meg ber jeg om ditt navn og fødselsdato og  dette for å sette i gang og åpne opp kanalen av energi og hente informasjon som skal til deg. Jeg veileder innen:

  • kjærlighet
  • jobb
  • økonomi
  • kjøp/salg
  • personlig utvikling

Jeg veileder og tuner meg inn på nær sagt i alle livets store og små spørsmål. Etter min oppfatning er det ingen begrensning for innhenting av informasjon, men jeg følger strenge etiske retningslinjer.

Takk for at du tok deg tid til å lese om meg og det jeg jobber med. Det er svært viktig for meg at du bruker din intuisjon ved valg av veileder, skulle du føle at jeg er rett veileder for deg, lover jeg deg 100% ærlighet. Det vi snakker om forblir mellom meg og deg.

I perioder er det hektisk, er derfor lite pålogget på teletorg. Ønsker du kun å snakke med meg anbefaler jeg at du avtaler tid i forkant. Slik at jeg kan sette av tid til deg, send meg gjerne en tekstmelding på 46 6464 84.

Velkommen til en hyggelig samtale!

Beste hilsen Valerie

 

Avlogget 820 99365

Kr. 26,00/min. 18 år

Tilbakemeldinger

Skriv en tilbakemelding

Astrologisk Tips

Torsdag 16. august

En litt vanskelig dag, men kanskje helt grei for en konstruktiv rens og vedlikehold. Ta et oppgjør med det negative. Let etter forbedringspotensialet. I andre sammenheng, bildet er noe komplisert og sammensatt, kanskje best tilrettelagt for videregående. Rødt flagg, kansellering og konflikt frem til kl.10. Noe lukter brent. Forsiktig med verktøy, varme og skarpe gjenstander. Bruk rett verneutstyr. Samarbeid er vanskelig rundt kl.15, og det ligger mer an til en overraskelse eller endring av plan. Kvelden er bedre for møter og sosiale samlinger, men mulighetene ligger noe i fremtiden.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!