Valerie

Livsveileder, tarotleser, klarsynt og medium

Avlogget 21383826 #107

Kr. 33,00/min. 18 år

Valerie er medfødt empat, hun er følsom av natur. Å være så sensitiv for andres energi er til tider utfordrende. Hun lever et skjermet liv i vakre Hurdal, med gang avstand til naturen og vilt liv. 

Bakgrunn

Der Valerie er født, på Filippinene er det hverdagslig å oppsøke klarsynte og healere. Det vi kaller              overtro her til lands, er helt naturlig her hun stammer i fra.

Begge foreldrene til Valerie er svært intuitive, hennes far er av kinesisk ætt og har en sterk og stødig          indre viten. Hennes mor slekter på Melendez fra Nord Spania i Galicia, i heksenes land. Moren                  hennes er synsk og klarfølt.

Energi leser

Gjennom din stemme kan hun avlese din energi og fortelle deg om dine mønstre. Valerie er sterk «guidet» og får informasjon gjennom sine sanser. Hun går også inn i fortiden, nåtid og fremtiden for å se, mest av alt er hun opptatt av å hjelpe deg å komme ditt mål nærmere. Ikke minst å gi deg den innsikten du behøver for å kunne leve det livet du ønsker å leve.

– Allerede som barn visste jeg at min vei var å veilede og hjelpe andre gjennom mine klarsynte og healende evner. Jeg var svært intuitiv og sensitiv, og det var helt naturlig for meg å bruke evnene mine. – Valerie

 

Selvlært spå-kunstner 

Hennes nysgjerrighet for spå-kunst begynte allerede i ung alder, første kontakt med åndeverden var da hun var fem år. Da hun var ungdom drev hun med personlighets lesing av venner og klassekamerater. Hun er selvlært tarot leser og begynte å lese tarot for sine venner da hun var 19 år. Valerie har veiledet og har aktivt brukt sine evner for å hjelpe andre siden 2007. Herfra utviklet hun sin forståelse for ånde og energi verden.

Når du ringer Valerie vil hun be deg om ditt navn og fødselsdato og  dette for å sette i gang og åpne          opp kanalen av energi og hente informasjon som skal til deg. Valerie veileder innen:

  • kjærlighet
  • jobb
  • økonomi
  • kjøp/salg
  • personlig utvikling

Valerie veileder og tuner seg inn på nær sagt i alle livets store og små spørsmål. Etter hennes oppfatning er det ingen begrensning for innhenting av informasjon, men hun er opptatt av å følge strenge etiske retningslinjer.

Det er svært viktig for Valerie at du bruker din intuisjon om det er hun du skal rådføre deg hos, skulle du føle at hun er rett veileder for deg, lover hun deg 100% ærlighet.

Ring Valerie i dag, tlf. 21 38 38 26 #107. Tjenesten koster kr. 33,- pr. min. fra du får svar. Trykk her for å komme til våre betingelser.

Ønsker du å booke en konsultasjon hos Valerie? Send oss en epost på post@spaatjenester.no

 

Avlogget 21383826 #107

Kr. 33,00/min. 18 år

Tilbakemeldinger

Skriv en tilbakemelding

Astrologisk Tips

Tirsdag 19. mars

Det danner seg en gunstig trigon (120°) mellom Pluto og Mars, som er fordelaktig i alle områder hvor det brukes skarpe gjenstander, borr og verktøy. Men det er viktig å gå omstendelig til verks i alt du gjør. Månen er i den detalj-orienterte, og noe pirkete Jomfruen. Stive aspekter til først Saturn og senere Pluto, slipper ingenting gjennom nåløyet, utenom at det holder de høyeste standard og mål. Ikke la noen ødelegge dagen. Men et skritt frem mot det overordnede mål.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!