Siv

Healer, klarsyn, Livsveileder

Avlogget 21383826

Kr. 33,00/min. 18 år

 1. Siv jobber på torsdager fra kl.0900 – 1400, ta kontakt med spåtjenester for å booke en time, post@spaatjenester.no

Sylskarp klarsyn!

Siv Langenes er en healer medium, født i 1965. Bosatt i Kverneland i Rogaland fylke.

Hun er godkjent healer gjennom healerforbundet og medlem av spiritualist foreningen og trossamfunnet.

Når du kontakter Siv, kobler hun seg på ditt energifelt. En forbindelse blir opprettet, slik at hun kan begynne å gi deg en dypgående healing, samtidig som hun får beskjeder fra hennes og dine guider og hjelpere. En dypgående healing gir Siv tilgang til å kunne kjenne på sin egen kropp om hvor du har plager. Hennes tette og gode samarbeid med åndeverden tillater en mengde informasjon.  Hun ser hva du trenger her og nå, lytter og er tilstede for å ta inn informasjon som blir videreformidlet til deg gjennom samtalen.

Siv bruker ikke kort, men kan bruke tarot om du ønsker det.

Kurs:
Reiki
Healing, fjernhealing
Mediumskap

Høysensitiv, begavet kanal for livsveiledning

Livet til Siv har vært preget av mye sykdom, hun har vært så mye syk at hennes egen mor var usikker på om hun ville bli voksen. Lille Siv var tydelig høy sensitiv. Hun var åpen og følsom for inntrykk. I et intervju hos spå-tjenester forteller hun at hun var mye i sin egen verden og gikk inn i en tilstand for å håndtere smerte knyttet til sykdom. Hennes mor kunne erindre at hun som liten pike, tydelig kunne se at Siv gikk ut av kroppen. I dag er Siv en frisk og begavet healer medium og arbeider som livsveileder på hel tid.

Hun vokste opp på en gard, allerede da kunne unge Siv forutsi hvor mange kattunger, grisunger eller revunger som skulle bli født. Hver gang var det like spennende å se om Siv fikk rett og det gjorde hun. Andre sa at Siv har livlig fantasi, ingen trodde på henne.
– jeg husker godt da venner familie døde rundt oss, jeg kunne ikke forstå hvorfor menneskene måtte grine, for meg var det ikke slik, det var ikke farlig det med døden,det var bare noe som var vakkert syntes jeg da, sier Siv.

Hennes sanse inntrykk var tydelig åpen, ofte ble det tryggere for henne å være sammen med dyra. Det har vært mange vanskelige år, uten å forstå i hvilken hylle hun hørte til i livet. I 30 årene begynner Siv å forstå hva hennes livsoppgave er, hun har overvunnet livets store utfordringer og kan erklære at hun er utdannet gjennom livets harde skole.

Siv har svært gode tilbakemeldinger og det meldes om hennes sylskarpe klarsyn. Ta kontakt i dag!

 

 

Avlogget 21383826

Kr. 33,00/min. 18 år

Tilbakemeldinger

 • Wenche Olsen sier:

  hei, har lest hva du skriver og føler at du er den rette personen for meg akkurat med å hjelpe meg..Jeg har livets skole og kjenner meg igjen der, og har en del av slike opplevelser som du har hatt i den Åndelige verden, men sliter litt nå og trenger hjelp til å åpne opp og bli renset fra de negative energier som har hengt seg litt fast og trenger healing…Jeg lurer på om det er en annen måte å komme i kontakt med deg uten om den tlf tjenesten..Jeg er ikke ut etter noe spådom med hjelp til mine positive energier som går på dette med healing osv…

 • Evita Nasira sier:

  Siv er den mest begavede healeren og klarsynte jeg har vært så heldig å treffe. Hun har bidrat både i healing av mitt fysiske vesen og hjulpet meg masse i mine forhold både med andre mennesker og til å motta klare å gode beskjeder i fra åndeverdenen. Jeg går til Siv gjevlig å kan anbefale hennes evner på det varmeste

 • Wenche sier:

  Veldig treffsikker . Gode evner, meget behagelig snakke med. God medium og sann. Veldig fornøyd med henne . Anbefaler til andre

 • Mona sier:

  Tusen takk Siv for gode visningsråd i dag! Jeg fikk leiligheten og likte veldig godt at du var rask og direkte i det du fikk opp om det og annet!

 • Lena sier:

  Ønsker å snakke med Siv

Skriv en tilbakemelding

Astrologisk Tips

Tirsdag 23. april

Solen i 45° med Neptun er mild, men fuktig og porøs, og kan tåke ting til. Kontakt med fremmede verdener. Noen ganger optikk, proteser eller kjemiske løsninger. Neptun er en fintfølende planet, men sensitiv og skjør. Månen gjør en samstilling med lykkeplaneten Jupiter kl.13.45, og timene før er spesielt heldige for møter, investeringer og kjøp. Ettermiddag og kveld er bra for hobby og kreative aktiviteter. Men praktiske avtaler sporer av og blir ikke nødvendigvis som tenkt.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!