Bjørn

Healing, klarsyn, livsveiledning, intuitiv

Ring nå 21383826 #110

Kr. 33,00/min. 18 år

Healer Bjørn Mæhla fra Steinkjær kan tilby deg healing og intuitiv veiledning.

I år 2000 oppdaget Bjørn sine healende evner gjennom en sanndrøm, der han så et fysisk møte som kom til å erfare. Det møtet i følge Bjørn selv førte han dit han er i dag.

Bjørn har tidligere arbeidet hos andre leverandører av livsveiledning og spåtjenester. Kan tenkes at du har tidligere har vært i kontakt med han. Hans lange erfaring har bidratt til mange fonøyde og tilbakevendende kunder.

Bjørn sier at han medvirker til at du kan motta healing fra universet og opphever blokkeringer.

I en samtale kan det ofte komme en gaid, klarfølelse er også en del av kommunikasjonen.

Bjørn er i dag en del av et lokalt miljø der hensikten er å bli kjent med seg selv, inni oss er det mye vakkert å finne om vi lar det skje, sier Bjørn. Han oppfordrer deg til å ta kontakt om dette vekker interesse.

Ring nå 21383826 #110

Kr. 33,00/min. 18 år

Tilbakemeldinger

Skriv en tilbakemelding

Astrologisk Tips

Onsdag 20. februar

Helios bygger på et kjølig 45°-aspekt med Saturn. Du kan ha behov for å vinne kontroll og holde orden, men den som drar for hardt i håndbremsen, kan komme uheldig ut. Gå ikke med skyggelapper, men ta deg til å lytte til omgivelsene. Timene mellom kl.12-16 kan føre misforståelser. Ta deg tid til å sette deg inn i det som er nytt og fremmed. Kvelden krever forhandlinger. Best for kjærlighet kl.22.20-22.45.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!