Bjørn

Healing, klarsyn, livsveiledning, intuitiv

Ring nå 21383826 #110

Kr. 33,00/min. 18 år

Healer Bjørn Mæhla fra Steinkjær kan tilby deg healing og intuitiv veiledning.

I år 2000 oppdaget Bjørn sine healende evner gjennom en sanndrøm, der han så et fysisk møte som kom til å erfare. Det møtet i følge Bjørn selv førte han dit han er i dag.

Bjørn har tidligere arbeidet hos andre leverandører av livsveiledning og spåtjenester. Kan tenkes at du har tidligere har vært i kontakt med han. Hans lange erfaring har bidratt til mange fonøyde og tilbakevendende kunder.

Bjørn sier at han medvirker til at du kan motta healing fra universet og opphever blokkeringer.

I en samtale kan det ofte komme en gaid, klarfølelse er også en del av kommunikasjonen.

Bjørn er i dag en del av et lokalt miljø der hensikten er å bli kjent med seg selv, inni oss er det mye vakkert å finne om vi lar det skje, sier Bjørn. Han oppfordrer deg til å ta kontakt om dette vekker interesse.

Ring nå 21383826 #110

Kr. 33,00/min. 18 år

Tilbakemeldinger

Skriv en tilbakemelding

Astrologisk Tips

Tirsdag 23. april

Solen i 45° med Neptun er mild, men fuktig og porøs, og kan tåke ting til. Kontakt med fremmede verdener. Noen ganger optikk, proteser eller kjemiske løsninger. Neptun er en fintfølende planet, men sensitiv og skjør. Månen gjør en samstilling med lykkeplaneten Jupiter kl.13.45, og timene før er spesielt heldige for møter, investeringer og kjøp. Ettermiddag og kveld er bra for hobby og kreative aktiviteter. Men praktiske avtaler sporer av og blir ikke nødvendigvis som tenkt.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!