Annie

Tarotleser

Avlogget 21383826 #105

Kr. 33,00/min. 18 år

Annie startet som tarotleser i 1999, og bruker kortene som redskap når hun veileder. Hun mener det er viktig å se livet med kjærlighet for øyet.

Hun er flink å komme med råd og hjelp og se nye muligheter i fastlåste situasjoner. Annie hjelper deg med å snu negativt til positivt, og finner nye løsninger, men det er ikke alltid svaret du forventer.

Annie er ny hos oss, og har kommet gjennom kvalitetskontrollen da hun har blitt testet og godkjent av oss på spåtjenester som tarot- og orakelkortleser – en test hun bestod med glans. Hun har over 15 års erfaring med svært gode tilbakemeldinger.

Velkommen til en hyggelig samtale!

Beste hilsen Annie

Avlogget 21383826 #105

Kr. 33,00/min. 18 år

Tilbakemeldinger

 • I.N sier:

  Du har lest kortene to ganger for meg. Første gangen var for noen år siden, ble veldig imponert over hvor treffsikker du var. Sist var ganske nylig. Jeg er oppe i en ubehagelig jobbsituasjon, og selv om jeg ikke sa noe om dette, traff du blink allerede på de første kommentarene. Hele readingen var en innertier, du kom med kommentarer som traff så utrolig godt, om ting jeg ikke hadde nevnt. Fikk en veldig god bekreftelse på situasjonen. Tusen takk for hjelpa! I.N

 • Lillemy sier:

  En herlig person å snakke med. Klarer å få meg til å se positivt på livet når ting er vanskelig. En god veileder, som ikke alltid sier det jeg har ønsket å høre, men det jeg har trengt å høre. Takk.

 • Karina sier:

  Du har spådd meg mange ganger, og det stemmer hver gang!! ? Om det er jobb, kjærlighet eller hva det enn er, så har du fått rett! Tar av meg hatten for deg.

 • Anita sier:

  Annie har jeg snakket med flere ganger og hun er så positiv, stø og konsis og ser alltid etter det beste i en situasjon. Hun snakker med en behagelig sikkerhet og går rett i kjernen. Jeg føler meg opplyst og rolig etter å pratet med henne, selv om budskapet ikke alltid er det jeg har håpt på. Anbefaler henne varmt! 🙂

 • Sofie sier:

  Hjertelig takk for fin og god samtale ♡ Nå har jeg fått stillet uroen og kjenner meg lettet.

 • Vibeke sier:

  En herlig energi og veldig detaljert. Kan trygt anbefales
  Savner en måte å kunne få en konsultasjon til uten å måtte ringe teletorg… ❤️

 • Terje sier:

  topp send mail så jeg kan ringe deg igjenn

 • Online Payday Loans sier:

  credit loans guaranteed approval credit loans guaranteed approval credit loans guaranteed approval bad credit loans direct lenders

Skriv en tilbakemelding

Astrologisk Tips

Torsdag 25. april

Luna på vei gjennom Steinbukken passerer de mørke og dunkle planetene Saturn også Pluto idag. Bra for ting som har med jord og eiendom å gjøre. Eller å ordne med offentlige formaliteter. Det er en god dag for å ta tak i problemer ved roten, og for å flytte fjell. Men det gir ikke noe gratis, og du skal være omstendelig i ditt arbeid. Ta ikke alle utfordringer like seriøst, og en porsjon med selv-ironi kan gjøre det lettere å gli gjennom nåløyet. Bruk kl.16-19 for se over feil og mangler.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!