Andrew

Astrolog, horoskop, fremtidsutsikter

Avlogget 820 99329

Kr. 26,00/min. 18 år

Vi er så heldig å ha dyktige Andrew Bevan som veileder hos oss. Han er en av de aller mest erfarne og respekterte astrologer i landet, og hans arbeid er publisert i mange forskjellige land.

I 2016 ble han overrakt et æresmedlemskap i den Rumenske Astrologisk Foreningen for hans bidrag til ny astrologisk forståelse, og i 2015 var han gjesteforeleser og mottok en pris ved den store internasjonale konferansen i «Oriental Heritage» i New Dehli, India. Han har tidligere forelest bl.a. ved årskonferansen i Warsawa, og ved den britiske astrologiforeningen med hovedsete i London.

Andrew Bevan’s analyser av finansmarkedet har fått omtale i bl.a. Økonomisk Rapport og hos Hegnar Online. Han har produsert en rekke artikler for Norske Ukeblader, aviser, TV-programmer og radio. Du kan lese mer om hans berømte forutsigelser nederst på siden.

Andrew kan se dine fremtidsutsikter, men også gi råd om hva du bør gjøre. Ofte har du en valgmulighet, og det kan verd å undersøke alternativene. Husk fødselsdato og fødselssted. Om du har klokkeslettet for når du var født, er dette gull verdt!

Hei, mitt navn er Andrew Bevan, og jeg har jobbet som profesjonell astrolog i 35 år. Lurer du noen gang på hvem du egentlig er og hvilke muligheter du har i fremtiden?

Jeg gir råd og svarer på spørsmål om:

 • Personlig rådgivning
 • Fremtidsutsikter
 • Kjærlighet, partnerskap og barn
 • Jobb, karriere og økonomi
 • Rettssak, tvist og skilsmisse
 • Reiser og utdannelse
 • Fruktbarhet, familie og oppvekst

For at jeg skal kunne stille et mest mulig riktig horoskop for deg, er det viktig at du oppgir fødselsdato og helst klokkeslett når du ble født.

Da får jeg dataene jeg trenger for å kunne belyse din livssituasjon og gi deg gode råd og nøkler til personlig vekst, samt avsløre dine medfødte evner og svakheter.

Jeg kan hjelpe deg slik at du sitter med de beste kortene og får odds’ene på din side! Så snart du forstår hvorfor noe skjer, kan jeg hjelpe deg å utvikle en strategi, slik at du fremmer mulighetene dine for å lykkes på ethvert område i livet.

Velkommen til en hyggelig samtale!

Beste hilsen Andrew, QHP, DMS Astrol.

Erfaring/ Utdannelse/ Presse/ Meninger

Andrew har både fagbrev og mesterbrev i Astrologi fra utlandet.

 • 2016 – Honorary Member of the Astrological Association of Romania.
 • 2015 – Lifetime Acheivement Award of the Indian Institue of Oriental Heritage.
 • 1988 – Diploma of the Mayo School of Astrology, DMS Astrol.
 • England 1986 – Diploma of the Qualifying Course of Horary Astrology, QHP
 • England 1981 – Certificate of Proficiency of the Mayo School of Astrology

England Andrew’s astrologikarriere startet i 1983 med kontorer i Oslo året etter. Han har vært programleder og fagansvarlig hos bl.a. Radio Sandnes og Radio P4, og hatt 100-vis av innslag i presse og media. De senere år har han vært en returnerende gjest hos Radio Ålesund.

I 10 år underviste Andrew i astrologi ved folkeuniversitetet og som foredragsholder i folkehøgskolen. Hans arbeid har vekket internasjonal oppsikt og blitt bemerket i avisen «The Guardian».

Andrew fungerte som en redaktørene ved det verdensomfattende forumet til «Skyscript» for en periode på 6 år, og er anerkjent for sin forskning og nytekning innen klassiske og moderne tolkningsteknikker. I utlandet og på TV-kanaler som CNBC, har astrologi på denne tid vært en akseptert og integrert del av teknisk analyse.

Mye av mitt arbeid går ut på å vise at astrologi er langt mer enn ukebladhoroskop. Astrologi er en sammensatt lære med rike tradisjoner innen både kunst og vitenskap. Astrologi er å lytte til hva som skjer i omgivelsene dine.

Min mening er at faget har mye å tilføre oss i form av forståelse av oss selv og våre omgivelser, og er berettiget en langt mer ryddig, akseptert og integrert rolle i samfunnet enn det har i dag.

Tidligere forutsigelser

 • For Radio P4 varslet han Tsunami-skjelvet i Sumatra i 2004, ett år i forveien.
 • Han varslet det største jordskjelv i Norge på 50 år til eksakt dag.
 • Han varslet Kong Olav’s sykdom forut for at Harald ble konge.
 • For Norsk Ukeblad sa han at England måtte forberede seg på en sjokkmelding kun to uker forutfor at Diana omkom i bilulykke.
 • Han forutsa at Bondevik ville bli norsk statsminister, og at det kom en koalisjon mellom Ap, Sv og Sp. Han varslet også Tsunami-skjelvet i Japan i 2011, og hadde han ikke vært overrumplet av reporteren, hadde denne prognosen vært presentert i TV to uker før skjelvet.
 • I 1985 forutså han oppdagelsen av den første planeten utenfor vårt solsystem til året 1995.

Terrorangrepene på WTC ble forutsagt 17 år i forveien da jeg den 8. november 1984 var jeg helt i begynnelsen av min astrologiske karriere. I anledning et besøk til NY stod jeg på toppen av tvilling-tårnene med astrolog Al H. Morrison som forutsa i detalje at noen ville forsøke å fly gjennom bygningene med en Boeing.

Du finner mer info og dokumentasjon inne på mitt nettsted, http://www.astronor.com/dokumentasjon.htm.

Avlogget 820 99329

Kr. 26,00/min. 18 år

Tilbakemeldinger

Skriv en tilbakemelding

Astrologisk Tips

Torsdag 16. august

En litt vanskelig dag, men kanskje helt grei for en konstruktiv rens og vedlikehold. Ta et oppgjør med det negative. Let etter forbedringspotensialet. I andre sammenheng, bildet er noe komplisert og sammensatt, kanskje best tilrettelagt for videregående. Rødt flagg, kansellering og konflikt frem til kl.10. Noe lukter brent. Forsiktig med verktøy, varme og skarpe gjenstander. Bruk rett verneutstyr. Samarbeid er vanskelig rundt kl.15, og det ligger mer an til en overraskelse eller endring av plan. Kvelden er bedre for møter og sosiale samlinger, men mulighetene ligger noe i fremtiden.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!