Ana

Ring nå 21383826 #103

Kr. 33,00/min. 18 år

Hejsan och välkommen till min blog och kort beskrivning om mig själv!

Jag heter Ana och bor i Sverige. Medialitet är en del av mig, den har funnits i mig från början. Har haft många konstiga upplevese (eller man kan kalla det som läktioner ) under min uppväxt. Sedan kom jag i en livs hörn där jag insåg att medialitet kompleterar min livs kvalitet och att jag måste jobba med det föra tt kunna behålla kvaliteten i livet.
Idag jobbar jag som medium på helt tid och min kunskap växer hela tiden.

Jag är duktigt på många saker som det är:
* Tarotkonsultation
*Medilvägledning
*Bortappade djur
*Bortappadesaker
* Tidigareliv
*Kanaliserin
*Ta kontakt med ande världen
*Hus rensning
*Att vägleda till rätt spår och mäningen i livet

Jag svarar på alla frågor väldigt seriös , för det finns inte duma frågor. Livet är mycke mer en det.
Derss väre kan jag inte spå om sjukdom och död tiden, det är uetisk. I sodan fall ska ni vända är till Läkare.

Jag kan göra en analis av er hälsan och om jag ser att det finns något som inte stämmer då rekomenderar jag att ni söker medicinsk hjälp.

Människor som är under 18 år jag spå inte!

Jag finns här för er som värkligen behöver hjälp i livet.

Ni får ringa mig om det känns rätt för dig!

Ljus och kärlek till er alla!

Ana

Ring nå 21383826 #103

Kr. 33,00/min. 18 år

Tilbakemeldinger

 • Grethe sier:

  Kjære Ana <3

  Yusen takk for en ærlig og god samtale.
  Anbefaler deg gjerne videre.

 • Grethe sier:

  Kjære Ana <3
  Tusen takk for en ærlig og god samtale.
  Anbefaler deg gjerne videre.

 • Andreas sier:

  Onsdag snakket jeg med Ana, hun fortalte meg om en bortkommet gjenstand, ho beskrev den godt uten jeg hadde fortalt mye om den. Jeg skulle gjerne snakket mer med Ana, men ho kan ikke kontaktes via mobil, håper å kunne snakke med henne over helgen.

 • Andreas sier:

  Snakket mede Ana onsdag, ho beskrev en bortkommet ting godt, håper å kunne treffe henne på telefon over helgen, for mer informasjon.

 • Solveig sier:

  Tusen takk for at du fant brillene til min samboer de lå akkurat der du anviste.

 • Janne sier:

  Fant ikke den bortkomne gjenstanden min

 • KB sier:

  Hei, jeg skulle gjerne spurt om hjelp til å finne en tapt gjenstabd, men vil ikke bruke min telefon (betalt av jobb) på Teletorg. Finnes det slternative betalingsløsninger?

 • Kenneth sier:

  hei er kenneth. jeg vil vite en tid for jeg har en er forhold kvinner bor i svensk og jeg luren på av din kan se av henne elsker meg og er noe ander mann vil har henne gi deg navn på henne halena Sundberg Park

 • H HangerTorhild sier:

  Hei, har snakket to ganger med deg på telefonen. Hver gang glemte jeg å takke deg. Du har vært til stor hjelp for meg.Når jeg tenker på første gang jeg snakket med deg og så hva som skjedde fikk du helt rett. Jeg smiler litt ,for selv om det er vanskelig akkurat nå mener jeg at du har gitt meg håp. og jeg fortsetter å jobbe med mitt. Takk

 • Torhild H Hanger sier:

  Hei har snakket med ANA noen ganger.og hun tar aldri feil. Jeg kan under samtaler tvile noen ganger men når dagene går så skjer det hun har sagt. selv om jeg ikke alltid liker det. Hun er rask og veldig tydelig. Jeg stoler på henne.
  Hilsen Torhild

 • Marianne Lund sier:

  Hei Ana <3 Jeg har det veldig vanskelig mht min situasjon nå og skulle hatt et ord som kunne gitt meg en styrke nå. Håper du kunne ha gitt meg et kort råd som kunne hjulpet meg nå. Ville være kort her fordi jeg vet at du sikkert ikke kan si så mye her.Synes du jeg skal ringe ? Eller kan du gi meg et kort råd. Klem fra Marianne.

 • Eva sier:

  Jeg fant den borttapte tingen min umiddelbart etter vår samtale 🙂 Takk!

Skriv en tilbakemelding

Astrologisk Tips

Tirsdag 23. april

Solen i 45° med Neptun er mild, men fuktig og porøs, og kan tåke ting til. Kontakt med fremmede verdener. Noen ganger optikk, proteser eller kjemiske løsninger. Neptun er en fintfølende planet, men sensitiv og skjør. Månen gjør en samstilling med lykkeplaneten Jupiter kl.13.45, og timene før er spesielt heldige for møter, investeringer og kjøp. Ettermiddag og kveld er bra for hobby og kreative aktiviteter. Men praktiske avtaler sporer av og blir ikke nødvendigvis som tenkt.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!