05. mars 2019

Uranus skifter tegn, den 6. mars 2019 – forlater den Væren og går inn i Tyren

Den 6. mars 2019 skifter Uranus tegn, forlater Væren og går inn i Tyren. En periode preget av individualisme, og mange merkelige, oppsiktsvekkende sprell, er komt til ende. Likevel kan det komme et smell – gjennom plutselig ras, jordskjelv eller epoke-endrende begivenheter, på trappene til Tyr.

Da en ny planet ble oppdaget av astronomen Willam Herschel den 13.mars i året 1781, satte den menneskets oppfatning av solsystemet og universet vi lever i, bokstavelig talt på hodet. Frem til da, og helt siden tidenes begynnelse, hadde man kun kjent til de 5 synlige planetene; Merkur, Venus, Mars, Jupiter og Saturn. Med oppdagelsen av Uranus, som skjedde gjennom en nyutviklet stjernekikkert, fikk man beviset på at nye verdener og nye virkeligheter lå skjult utenfor det synlige, og som tidligere var betinget av våre biologiske rammer. På denne tid i historien er det mange forandringer i verdenen; elektrisitet, teknologi og den industrielle revolusjon. Og på mange måter representerer Uranus og dens oppdagelse, begynnelsen av en nyere tid i menneskets utvikling.

Uranus har en omløpstid rundt Solen på 84 år. Dette er betraktelig lengre enn Saturn, som var den ytterste kjente planeten i Solsystemet frem til da, og som har en omløpstid på 29,5 år. Det Saturn kanskje er mest kjent for, er sitt praktfulle ringsystem. I nyere tid har oppdaget og også Uranus har et ringsystem, dog en som er mindre prominent og sprakende enn den til Saturn. Fordi Uranus bruker hele 84 år på en reise rundt dyrekretsen, bruker den hele 7 år på å passere gjennom ett tegn. De 7 siste årene har Uranus reist gjennom tegnet Væren, og for en euforie det har skapt. (Faktisk vant også Sverige Melodi Grand Prix med låta «Euphoria» i 2012 da Uranus var i de første grader av Værens tegn).

La oss se på et par av de merkverdigheter som har oppstått med Uranus i Væren (utover at Leicester vant serien i Premier League i 2015/16). Væren er det tegnet som astrologisk representerer og forbindes med England/Storbritannia. Uranus er en utbryterkonge, og som har behov for armslag og individuell frihet. Mens britenes forsøk på å melde seg ut av EU har vært et av hovedoppslagene de siste årene, skal vi ikke glemme at Skottene hold en avstemning om uavhengighet fra Storbritannia i 2014. I samme periode har USA hatt sin DONALD TRUMP. Avhengig av hvilken side av bordet du sitter, har Trump enten fremstått som en frisk pust, eller en løs kanon på dekk. Ortodoks har han i alle fall IKKE VÆRT.

Med Uranus inn i Tyren forsvinner spensten og spenningen som har ligget i Væren. Men Tyren er et FAST JORDTEGN. Uranus er en «Game-Changer». På en helt annen måte kan vi nå stå ovenfor en tepperisting, hvor gamle systemer blir utfordret og ‘jordskjelvslignende’ begivenheter. Uranus vil alltid forsøke å ommøblere, bryte opp og fornye i gamle mønster. På enkelte områder er vi dårlig forberedt, og begivenhetene kommer brått på. Men i andre sammenheng, og kanskje spesielt om du er Tyr, vil dørene åpne seg – og ditt liv kan stå ovenfor vesentlige forandringer. Det er oppgraderingene vi ser mest frem til!

Astrologisk Tips

Tirsdag 19. mars

Det danner seg en gunstig trigon (120°) mellom Pluto og Mars, som er fordelaktig i alle områder hvor det brukes skarpe gjenstander, borr og verktøy. Men det er viktig å gå omstendelig til verks i alt du gjør. Månen er i den detalj-orienterte, og noe pirkete Jomfruen. Stive aspekter til først Saturn og senere Pluto, slipper ingenting gjennom nåløyet, utenom at det holder de høyeste standard og mål. Ikke la noen ødelegge dagen. Men et skritt frem mot det overordnede mål.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #107