05. januar 2019 . Publisert i solformørkelse 2019

Solformørkelse 6 Januar 2019 – av den farlige sorten

Solformørkelsen den 6. januar er av den farlige sorten. Den er ikke synelig fra Norge fordi den innetreffer kl.02 om natten norsk tid. Likevel preger den våre affærer. Solformørkelsen er illevarslende av forskjellige årsaker. Først oppstår den i den graden av dyrekretsen hvor lykkeplaneten Jupiter har sitt fall. Jupiter representerer finans og velferd, slik at den første prøven består i å se om finansmarkeden klarer seg i årets første måned. Normalt så vil eksperter si at børsene klarer seg bra i januar, hovedsakelig fordi de store fondene har penger de skal plassere. Men så vet man aldri. Geopolitiske forhold kan inntreffe, og plutselig så går ikke alt etter planen.

Sikkerhet

Viktigere enn finansmarkedene er antagelig allmennhetens sikkerhet.  Om man skulle forsøke å tolke betydningen av denne solformørkelsen ut i fra Nostradamus sitt ståsted, ville han antagelig ha sagt at en formørkelse i Jupiters ‘fall’ indikerte fallet til en stor fugl. For Nostradamus levde i en tid før moderne teknologi og vitenskap. Det fantes ikke fly og lufttransport. Han ville uttrykke himmellegemes symboler ut fra den tid og virkelighet han levde i, og med de ord og det språk som fantes på denne tid. Idag ville han sikkert sikkert varslet et uhell med fly.

Les Januar horoskopet her!

Uranus stasjonær

Det som gjør solformørkelsen den 6. januar spesielt farlig, er at planeten Uranus står stille på stjernehimmelen samme dag. Dette skjer samtidig som den vender fremover etter å ha rygget bakover mellom stjernene siden den 7. august i fjor. I løpet av denne perioden kan det ha samlet seg opp mye ugang. Sammen med solformørkelsen er dette nok til å vippe pinnen vekk fra det normale, for Uranus representerer omveltninger, overraskelser, kortslutninger og jordskjelv. Stort sett er ingenting ved det stabile, og man er nødt til å ta høyde for at det unormale vil skje.

Kommunikasjonslinjer utsatt

I en utvidet forstand er alle kommunikasjonslinjer mer utsatt på denne tid. Det være fly, tog, eller kollektiv transport. Eller det kan være brann i en telefonsentral, eller et satelittnettverk som er nede. Dessverre har vi allerede sett eksempler på ulykker av en ubehagelig kategori; I Russland har en bygning rast sammen; en bro kollapser under nyttårsfeiringen i Moskva, et tog sporer av på en bro i Danmark. Begivenheter av denne sorten er av unntak fra regelen, men tyder samtidig at det er noe vi har oversett.

Naturens rytmer

Slike ulykker behøver ikke og bør ikke få inntreffe. Tap av enhver menneskeliv er tragisk. Hverken solformørkelser eller planetenes posisjoner for øvrig skaper ikke ulykker. De indikerer kun naturens rytmer, og tilbøyeligheter i naturen som søker minste motstands vei. Det er et varsel om at vi bør se over systemene våre. Vi har alle et ansvar, og bør benytte oss av muligheten til å utøve denne og utøve sunn fornuft.

Innlegg av astrolog Andrew Bevan

Ring Andrew i dag, 21383826 #108

Astrologisk Tips

Torsdag 25. april

Luna på vei gjennom Steinbukken passerer de mørke og dunkle planetene Saturn også Pluto idag. Bra for ting som har med jord og eiendom å gjøre. Eller å ordne med offentlige formaliteter. Det er en god dag for å ta tak i problemer ved roten, og for å flytte fjell. Men det gir ikke noe gratis, og du skal være omstendelig i ditt arbeid. Ta ikke alle utfordringer like seriøst, og en porsjon med selv-ironi kan gjøre det lettere å gli gjennom nåløyet. Bruk kl.16-19 for se over feil og mangler.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #107