01. oktober 2018 . Publisert i Oktober horoskop 2018

Oktober horoskop

Velkommen til Spåtjenester sin gratis Oktober horoskop.

Vi er nå inne i «Libra sesongen», høsten er her. Vakker fargespill er godt synlig over hele landet. Tid for å hygge seg inne og invitere til inne aktiviteter.

Hver eneste dag kan du lese kvalitets horoskop fra vår astrolog ekspert Andrew Bevan. Skulle ikke våre gratis tjenester være tilstrekkelige og du behøver ytterligere råd og veiledning, tilbyr vi telefonisk veiledning. Ring oss på 21383826, trykk her for å se veileder siden. 

Månedshoroskop – Væren, 20.mars-20.april

Retrograde Uranus vender tilbake til ditt stjernetegn, ikke nå i oktober, men tidlig i november. Uranus vil alltid ommøblere, fornye og snu opp/ned på tilværelsen. Noen ganger gjennom et oppbrudd eller opprør. Uranus er en planet med mange muligheter, men begivenheter kommer ofte brått på, uventet, eller i form av en storm. «Alt skjer på en gang i det flere dager angriper deg samtidig». Poenget er at om du er sensitiv for hva som «ligger på trappene» har du nå mulighet til å komme i forkant av det meste. Før det får anledning til å eskalere, komme ut i det åpne, eller representere et problem. Ta derfor i bruk din 6.sjette sans, og sett interessene dine på et trygt sted. Tenk fremover og disponer tiden din på en fornuftig måte Der forutsigbare og rutinemessige oppgaver allerede er utført, vil dette gi deg frie hender og bedre tid til å disponere når tempoet blir skrudd opp under oppløpet til jul. Uranus er elektrisk, spennende og «sexy». Vi kommer tilbake til saken. Månens bevegelse gjennom ildtegnene kan gi deg det lille ekstra puffet du trenger i oktober måned. Den 4.-5. oktober er dermed gunstige, mens Månen er i Løven (hobby, lek, kjærlighet). Sterkt med Luna gjennom Skytten den 12.-14. (flaks, møter, utland og reiser). Men best når Månen passerer gjennom ditt eget tegn. Dette skjer den 22.-24. oktober. Akkurat her skifter også Solen tegn og går fra Vekten til Skorpionen. Kjøp/salg, endringer på jobb.. et skifte er varslet.

 

Månedshoroskop Tyren, 19.april-21.mai

Venus, din tegnhersker, er i ditt motsatte tegn, Skorpionen. Dette plasserer deg ute i slagmarken og på motsatt banehalvdel. Her kan du ha mye å utrette, spesielt i møte og samspill med andre. Samtidig er du på dypt vann og fremmed grunn. Og dette stiller krav til din personlig årvåkenhet. Noen ganger blir dine opplevelser betinget og iscenesatt av hva andre mennesker bringer til deg. Din handlefrihet reguleres av de kostymer, skikker, humører som tilhører din motpart. For du er på bortebane. Du har mye å vinne akkurat, men samtidig trår du inn på domenet eller interesseområdet til din opponent og motpart. Dette gjør deg mer utsatt for ytre omstendigheter. Se deg derfor omkring og velg en smart, defensiv og taktisk modus. Sørg for å vite mer om dine omgivelsene og hvor alle er plassert. Kanskje opptrer du som talsmann, eller talskvinne, for andre menneskers interesser og affærer. Den 5.okt stopper Venus opp og går bakover til den 16.nov. Det hele er en optisk illusjon, men en kosmisk whiplash i det Venus passerer Jorden i banen innenfor. For en kortere periode er det mye som rygger med redusert oversikt. Det kan gi rot i avtaler og relasjoner. Folk du møter handler på impuls, men er i en prosess, eller forbigående fase. Noen er på gjennomreise. Perioden kan gi opphav til et forhold eller en affære, men noe må ryddes og avklares litt etter hvert. Forsøk å sette ting i perspektiv. Ta deretter en vurdering i midten av november.

 

Månedshoroskop – Tvillingene, 20.mai-21.juni

De 2-3 første dagene av oktober er ømfintlige. Det er bra der du har noe å avrette, men noen ganger tilspisser det seg innen dine personlige affærer.  En uenighet angående hobbyer og fritid. Noen som provoserer der du bare slapper av. Så legg deg ikke for hugg. Gjem ting litt unna. Den 3. kommer et væromslag som frem til den 6. er bra for møter, visninger og avtaler. Nymånen den 8. danner et harmonisk aspekt (120°) til ditt stjernetegn, og dette stiller deg i en gunstig lys. Du vil stråle, skinne og havne i romanse. Greia er bare at Venus er retrograd; Omstendighetene rundt er mer turbulente, planlagte og utilregnelige enn til vanlig. Når planetene rygger er det alltid mer enn det øye kan se. En prosess er på gang og noe som må rettes opp. Tema kan være barn, kjæreste, en ferie eller reise. En planet som rygger gir gode gjensyn, men vær mer forsiktig med å stake nye stier. Vær særlig oppmerksom den 11.-13. En god tid for å kvitte seg med ting? Men det du vil beholde, det legger du til det trygge. I andre halvdel av oktober nærmer Merkur, din lederstjerne, seg lykkeplaneten Jupiter. Mens mange prosjekter fortsatt ligger noe bak kulissene, søker du nå praktiske løsninger. Og dette vil være viktig for hvordan du senere, men snart skal posisjonerer deg i verdenen. Alt peker frem mot midten av november. Jupiter skifter tegn og Venus vender fremover. En ommøblering er i gjære. Særlig viktig for partnerskap og samarbeid.

Månedshoroskop – Krepsen, 20.juni-23.juli

Månefasene engasjerer og drar deg med på ting i oktober måned. Folk involverer deg, oppsøker deg og du blir rådspurt. Det begynner med en avtagende halvmåne den 2.okt, som tilfeldigvis oppstår i  ditt stjernetegn; Månen i Kreps, Solen i Vekt. Denne kan by på overraskelser, korreksjoner og viktige vendinger. Dette er særlig fordi Pluto, som er en «være eller ikke være» blant medlemmene i solsystemet, står stille på himmelen. Dette prikker dagen, og kanskje uken som kommer. Du kan føle at du er på hugget, eller har vann langt oppover halsen. Men mye tyder du er på fremmarsj, og i de grep og konfrontasjoner du tar, snur prosjekter nå til det bedre. Nymånen den 9. har en mer direkte innvirkning på de født rundt den 7. juli. Det kan være publisitet, opptredener, eller arrangement i hjemmet. De født den 12.-14. kjenner mer på at det er oppgjør i deres relasjoner, eller at forhold og samarbeid er spesielt intense og oppslukende. Den voksende halvmåne den 16. er sosial, men en venn eller en makker kan konfrontere deg med et dilemma. Sørg for at du ikke er dobbeltbooket. I alt du holder på med, så gjelder det å sortere. Fullmånen den 24. er mer elektrisk enn vanlig. Dette er fordi Månen opptrer med planeten Uranus. Forandringer, oppdagelse og røre. Nye dører som åpner seg. Du mottar invitasjoner fra uventet hold, eller blir innviet i nye miljøer. Venner som flytter på seg. Nyheter om livene til dine barn. Den 26. er heldig. Også for romanse.

 

Månedshoroskop – Løven, 22.juli-23.august

Solen beveger seg gjennom Vekten frem til den 23.oktober. Dette er ofte en vanskelig tid av året for Løven, fordi sol-energien trekkes tilbake, og det kan tenkes du må gi avkall på noe for å gjøre plass til noe annet. Eller at løypen er noe mer tråkkete. Egoet ditt får en boost når Månen passerer gjennom ditt tegn 4.-5. okt, og det kan gi hell/vinnerlykke. Men følg litt med den 5. når Venus er stasjonær og går retrograd. Det kan være bra for kurs, reise, ferie – men pass mer på budsjett og økonomi. Noen ganger er det dårlig retning, og prosjekter går et skritt tilbake. Bedre å betale ned på lån, enn å sløse hardt oppsparte midler og få dårlig valuta for pengene. Om du trenger å investere i hus og hjem, f.eks. til inventar, hold deg til det nødvendigste. Vær ikke forfengelig. Disiplin er det som gjelder. Ellers renner det bare vekk. Den 12.-14. passerer Månen gjennom Skytten. Skytten er din venn, og Månens passasje her løfter deg frem i rekkene, som om du var blant venner. Ytre omstendigheter faller på plass, samarbeider med deg, og det er god flyt. Særlig om du skal ut på eventyr, på byen, i fest eller selskap. Månen gjennom ditt motsatte tegn, Vannmannen, den 17.-19., er mer tilbøyelig til skape hindringer. Den setter deg i avstand til dine opprinnelige interesser. Det er lengre å reise og mer å ta hensyn til, skal du komme i havn. Den 25.-27. fokusere på kjærlighet, men ofte noe som er komplisert. Dette bør du passe på og plassere et trygt sted.

 

Månedshoroskop – Jomfruen, 22.august-23.september

Halvmånen den 2.oktober tyder kjøp og investeringer tidlig i måneden, og dermed noen utlegg. Men det er hell og beskyttelse, så du kommer godt ut av det. Ved tvist eller bot, er det antydning til forlik. Så det går an å forhandle. Løsninger i sikte. Men kan tenkes du bør være mer oppmerksom i måneden som helhet. Og hold orden på det forretningsmessige. Når Venus går retrograd den 5. er det mer styr omkring dine nærmeste samarbeidspartnere og medfeller. Denne passasjen varer ut måneden, og er tilbøyelig til å lage mer arbeid for deg. Ubeleilighetene renner inn. Folk klarer ikke å holde avtaler, eller leverer ikke etter plan. Derfor bør du gjøre deg noe mer selvopprettet. En venn som skal reise havner i styr. Forsinkelser, mangler. Bagasje som blir borte. Se over ruter og timetabeller. Vær nøye omkring papirer, dokumenter og avtaler. I enkelte tilfeller dukker det opp et rykte om noen du er nær. Stå ikke for mistillit eller utroskap, men mist ikke syn over hvor ting hører hjemme. Bruk også 3-4 uker for at styret skal lande. Et glatt parti i midten av måneden. En flørt, men vanskelig å få alt til å klaffe. Om du skal ut på byen, hvorfor ikke komedie, stand-up eller satire. En god latter bringer stor lykke. Mest interessant er kanskje oppløpet mot slutten av måneden. En samstilling mellom Jupiter og Merkur den 29. kan fremme partnerskap og avtale.

 

Månedshoroskop – Vekten, 22.september-23.oktober

Venus, din tegnhersker, stopper opp og står stille på stjernehimmelen den 5. oktober. Dagene før og etter er ofte sensitive. Det kan være et varsel. Noen ganger et oppgjør med fortiden. Familieforhold i sær. Om du er singel, vær forsiktig med nye relasjoner. Om du er i et forhold, vær da varsom med å flørte med andre enn din faste partner. Dette kunne føre feil og ha vanskelige etterspill. Fra den 5. beveger Venus seg bakover i Skorpionen utover i måneden, og stien kan derfor oppleves noe turbulent og uryddig. Skorpionen er kontrastenes tegn; svart/hvit, direkte og intens, alt eller ingenting. Den er utfordrende. Det krever en ærlighet og oppriktighet ovenfor deg selv, men også ovenfor omgivelsene. På sitt beste er det en reparasjon eller healingsprosess på gang. Og det er bra for oppussing! Den 31. kommer hun hjem til Vekten, som er både ditt og hennes eget stjernetegn. Her står hun sterkt. Dette er som å si at «Alle kommer i mål. Det går bra tilslutt». I arbeid og på jobb skal du øye med prosjekters fremgang. Særlig om du har bestilt eller ansatt andre for å gjøre jobben for deg. Om et arbeid stopper opp og blir lagt ned, og det ikke blir tatt opp igjen, da er det fare for at du aldri kommer i havn. Så ta ingen sjanser. Benytt deg av fagfolk med godt renomme. Hør med en ekspert eller rådgiver, om det er noe du lurer på. Pass litt på hva du putter i deg. I alt du holder på med nå, sørg for kvalitet og at bestilt arbeid er rettmessig utført.

 

Månedshoroskop – Skorpionen, 23.oktober-22.november

Alle de gode kortene er i din hånd denne måneden. Begge lykkeplanetene Venus og Jupiter er på besøk. Det er som en sjelden anledning, men som også må adresseres med den rette andakt. Med Venus og Jupiter er det nok av fristelser. Unngå at det blir for sukrete, eller havner for mye krem på kaken. Pass på at begeret ikke renner over, men hold prosjektene dine innenfor de rette rammer.  Les også Vekten for mer informasjon. Uansett stopper Venus opp, som er lederstjerne i Vekten og Tyren (nøkkelpersoner?), den 5. okt. og blir retrograd. Det kan tyde en begivenhet og oppnåelse, men også en flørt eller oppløp som ikke blir fullført om du ikke så sørger for det. Vær besluttsom om målbevisst om noe skal skje. Skorpionen er ikke det enkleste av tegn. Det meste du står for er i et tornekratt fra start, og må reddes, renses og fornyes skal det finne plass i verdenen. Du har sans for verdier, men må ofte gjennom et helvete for å få det frem. God dømmekraft er viktig nå. Vær ikke helt naiv. Forsiktig ved anbud og pilot prosjekter. Kanskje noen kun vil se kortene dine. En innsats eller depositum fra de du ønsker å fusjonere med, er en garanti om deres oppriktighet. Venus stopper opp over Solen til de født 2.-3. nov. og kan ha spesiell betydning for disse mennesker. Den 10. ankommer Merkur ditt tegn, og skaper fortgang og flid. Viktige nyheter, eller en forretningsfører som binder det hele sammen. Den 13.-15. og 27.-29. er gunstig for møter og avtaler.

 

Månedshoroskop – Skytten, 21.november-22.desember

Jupiter, din lederstjerne, er under aller siste oppløp nå før den vender hjem til Skytten i 2. uke av november. Dette fullfører en syklus på 12 år, som Jupiter bruker på et omløp rundt Solen. Og det markerer samtidig slutten for deg på en lengre personlig reise, hvor dine turer kan ha ført deg langt ut i distriktene og til fremmede hjørner av verdenen. Til steder utenfor allmennhetens rekkevidde. Ofte i forbindelse med personlig rekreasjon, men andre ganger et kall. I enkelte tilfeller gjennom et møte med skjebnen. Det kan ha vært utsettelser og omveier, men i en større sammenheng vil dette ha tjent til å tvinge deg inn på deg selv, og dermed blitt en del av en dyp personlig utvikling. På forskjellige måter vil du ha vært i kontakt med naturen, elementene og spørsmål «Større enn livet».  Dette kan ha fått deg til å kjenne på din rolle og plassere deg i en større helhet. Betydningen av dette åpenbarer seg og vil bli enda viktigere i året som kommer. For nå vil det åpne opp mange nye faser av ditt liv. Gjennom jobb, karriere, familie, barn og barnebarn. Dette er den dypere betydningen av dine seneste reiser og ‘omveier’, for å mane frem noe som var godt gjemt. Enkelte prosjekter vil ha stått på vent, og som har vært avhengig av at brikker skulle falle på plass, eller i påvente av en person som nå trer inn på scenen. Omgivelsene dine er på denne måten en forlengelse av deg selv. Viktige nyheter er på vei og rett rundt hjørnet! Dine prosjekter står foran en bekreftelse.

Månedshoroskop – Steinbukken, 21.desember-20.januar

Viktige brikker faller på plass for deg nå, nå som Pluto snur fremover den 1. oktober. Dette fordi denne meget omstridte medlem av solsystemet faktisk befinner seg i ditt tegn. Når den snur fremover klarner dette opp i en rekke spørsmål og gir deg bedre marsjretning fremover. Du har lettere for å avansere, få uttelling og manøvrere dine omgivelser. Spesiell betydning har det for de født 9-10. jan. Disse menneskene kan befinne seg midt opp i de mest merkverdige hendelser. Korreksjoner, transformasjoner og «level-up». På flere måter tar omstendighetene av, men skulle det bli for tett og intenst, forsøk gjerne å ta et par skritt tilbake og se situasjonen utenfra. Oppgavene går i 140, men nettopp derfor skal du moderere, kompensere og balansere. Bra for yoga, meditasjon, terapi. Gjør du oppgavene dine på riktig måte, går du opp i gradene. Ressurser frigjøres og du vil forbedre din livskvalitet. Din tegnhersker, Saturn, er også på stø kurs fremover nå. Dette tyder avklarte forhold for de født tidlig i tegnet, dagene rundt julaften. De født i midten av januar har fortsatt noe å gå på, og bør fortsatt ta i betraktning utviklingsmulighetene i en 1-2 års perspektiv. For disse personer er ikke toppen ennå nådd, og alle detaljene ennå ikke ut av røret. Den 10.-11. er heldig i oktober, med tanke på dating. Fra kvelden den 14. og frem til den 16. er også sterk, men halvmånen ‘girer’. Høy aktivitet og en endring av plan.

 

Månedshoroskop – Vannmannen, 19.januar-19.februar

Solen passerer gjennom Vektens tegn frem til den 23.okt. Vannmannen liker Vekten. Antagelig mer enn noe annet tegn, og det er også en kombinasjon som fungerer bra blant partnere. Saturn, din tradisjonelle tegnhersker, er opphøyet her. Noe som gir deg frie tøyler og gode utfoldelsesmuligheter. Det er den tid av året som tilbyr tilgjengelighet. Og det er enkelt å betjene de sosiale og intellektuelle arena som er viktig for deg nå. Gjennom studier, arbeid og påfallende arrangement. Vannmannen liker denne luft og atmosfære, med mulighet til å utveksle, omsette og få snudd på flisa. Det er et samfunn i bevegelse, som reorienterer seg og er i full aktivitet. Med unntak av 4 uker fra midten av august, har krigsplaneten Mars oppholdt seg i ditt tegn i 6 måneder!! Mot normalt! DETTE er en toveis affære alle bør lære av. Temperaturene har vært sykt høye. Samtidig luker det svidd fra dine fotspor. Det er i Vannmannen det skjer. Året har vært travel, men ikke uten utfordringer. Mars stoppet opp i juni og rygget bakover på himmelen i to måneder. Nå er den på full fart fremover, og sveiper gjennom det som er igjen av tegnet, før den forlater Vannmannen i midten av november. Det blir hektisk. Du får mange baller i luften. Nye prosjekter, og du er sentrum for all aktivitet. Midt i skuddlinjen. Energi søker retning. Hottest for de født mellom den 25.jan og 10.feb.

 

Månedshoroskop – Fiskene, 18.februar-20.mars

Når Jupiter og Venus er samlet i Skorpionens tegn, slik som nå, er fokuset for deg på reiser, skoler, kurs og utland. Kanskje er det et sertifikat, eller offentlig godkjenning du forsøker å få has på. Noen ganger er det en flørt eller forhold med noen som kommer langveisfra. Det er lettest å få noe til mens planetene nærmer seg hverandre. Da driver tidevannet i riktig retning. Men fordelsperioden er knapp, for allerede den 5. stopper Venus opp og begynner å trekke seg. Det er fortsatt mulig å få ting til, men vil koste mer. Det kan være spesielt irriterende om du føler nøkkelpersoner misbruker din tid og penger. Det kan være en lærer, eller rådgiver, i verste fall en advokat. Da vet vi hva det betyr i form av tapte salærer. Ta derfor tak i tøylene. Om det er noe du bestiller, eller tar på anbud, gå for en fastpris avtale så du er sikker på hva du betaler for. Frem til den 20. finnes det fortsatt kvalitet der oppe som kan lose deg i havn. Men fra den 21. er omveiene mer tydelige. I første halvdel av måneden vil en forelskelse bygge på god kjemi. I andre halvdel ligger det mer ugang. Men det du ikke får tak i, skal du heller ikke ha. Jupiter, din tradisjonelle tegnhersker, går inn i Skytten i andre uke av november. Dette kan ha større betydning for din karriere og fremtidsutsikter. Bedre å holde løypen ren frem til rett tid og rett anledning. En anledning må modnes. Den kommer.

Trenger du veiledning? 

Trykk her for å se hvem som er tilgjengelige!

Astrologisk Tips

Torsdag 25. april

Luna på vei gjennom Steinbukken passerer de mørke og dunkle planetene Saturn også Pluto idag. Bra for ting som har med jord og eiendom å gjøre. Eller å ordne med offentlige formaliteter. Det er en god dag for å ta tak i problemer ved roten, og for å flytte fjell. Men det gir ikke noe gratis, og du skal være omstendelig i ditt arbeid. Ta ikke alle utfordringer like seriøst, og en porsjon med selv-ironi kan gjøre det lettere å gli gjennom nåløyet. Bruk kl.16-19 for se over feil og mangler.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #107