07. mars 2019

Merkur retrograd – fra 5. mars til 28. mars

Merkur beveger seg tilsynelatende bakover blant stjernene nå. Dette skjer mens planeten kjører forbi oss på innsiden, og tar innersvingen på Jorda – som det var, og kommer i løpet av den tid på linje mellom oss og Sola. Dette er noe som kalles for en ‘nedre samstilling’. Hele den retrograde bevegelse oppstår mellom den 5. og 28. mars. Mens Merkur rygger er det kjent for å skape rot og røre. Merkur er kommunikasjonsplaneten og gudenes budbærer. Folk misforstå, eller rett og slett bomme på hverandre, noen ganger av tildels tåpelige årsaker. Noen ganger mangler det informasjon, eller det er en kommunikasjonssvikt, og brudd på rutinene.

Så lenge Merkur beveger seg bakover, er det nødvendig å passe på papirer. Eller avtaler som blir inngått, bør være skriftlige for ikke å bli fraveket, eller vil senere bli gjenstand for å bli reforhandlet. Sørg for en back-up av viktige arbeid, og pass godt på lap-top og mobiler. Ellers detter tastaturet fra hverandre, og du leter eller løsninger.

De gode nyheter er at Merkur beveger seg inn et område hvor den har bedre kontroll og orden fra den 19. mars. Dette gir bedre mulighet til å ta tak i eksisterende feil og mangler. Bra for restitusjon, og for å snu problemer til det bedre!

Astrologisk Tips

Tirsdag 19. mars

Det danner seg en gunstig trigon (120°) mellom Pluto og Mars, som er fordelaktig i alle områder hvor det brukes skarpe gjenstander, borr og verktøy. Men det er viktig å gå omstendelig til verks i alt du gjør. Månen er i den detalj-orienterte, og noe pirkete Jomfruen. Stive aspekter til først Saturn og senere Pluto, slipper ingenting gjennom nåløyet, utenom at det holder de høyeste standard og mål. Ikke la noen ødelegge dagen. Men et skritt frem mot det overordnede mål.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #107