02. april 2019

Konstitusjonell krise i Norge 2020-21, Kan det skje? – Astrolog A.J.Bevan

Jeg har en del utdaterte nettsider på hjemmesiden min, som får bare stå der, kun for syns skyld. På en av disse sidene ligger det en prognose fra omtrent tusenårsskiftet; “Konstitusjonell krise i Norge 2020-21.” Nå nærmer datoen seg og jeg spør, “Kan det skje?”

Nå er ikke denne spådommen i sin ordlyd, spesielt eksakt eller enstydig. Men det kan være noe av problemet når man skal beskrive noe 20 år i forveien. Eller 400-500 år, for å ta eksempelet Nostradamus. Så la oss nå være realistiske her… Hva kan det dreie seg om?

Selv har jeg latt meg oppskake av de siste årene. Både gjennom fremtredenen av Trump, som kanske ikke har utartet seg så ille som fryktet (Men for en tur!); gjennom Brexit-problematikken, men også det parlamentariske kaoset som har herjet i Sverige. Eksemplene er ikke enestående. Snu ikke ryggen til den pågående menneskeflukt og flyktningskrise, ei de utfordringer som verdenen står ovenfor i form av global oppvarming. Det kunne være nærliggende å tenke, i alle fall et øyeblikk, at det muligens forelå en nær sammenheng mellom uroen i naturen og Menneskets atferd.

Det som skjer på stjernehimmelen, rent astronomisk og astrologisk, er en samstilling mellom de store «kronologene» i solsystemet, nemlig Jupiter og Saturn. Dette er en samstilling som oppstår en gang omlag hver 20. år, og som (i en popularisert versjon) var utgangspunktet for «Tippecanoe’s curse», hvor alle de amerikanse presidentene som ble innsatt ved en Jupiter/Saturn samstilling i USA siden 1809 (med visse andre hensyn) falt fra mens de tjente sin periode som president.

Ronald Reagan tjente eksempelvis i en overgang, hvor sekvensen som skal ha vært gjeldende for de amerikanske presidenter sin del, ble avsluttet. Reagan ble skutt – men overlevde.

Blar vi tilbake til det som satte støkk i meg for Norges del, finner vi den politiske uro som fant sted i året 1981. Da hadde Norge 3 forskjellige statsminister – nemlig Oddvar Nordli, Gro Harlem Brundtland og Kåre Willoch. Som for øvrig også var året da Prins Charles og Lady Diana giftet seg. 20 år senere, i 2000-2001, fikk vi kun en light-versjon av 81-kaoset, med to Bondevik-regjeringer og en av Stoltenberg. Går vi tilbake til samstillingen mellom Jupiter og Saturn i 1941, kommer invasjonen av Norge i 1940 nær nok…

Så hva er det det dreier seg om? Jeg har fremdeles ikke svaret. Jeg har latt meg uroe av kaoset ute i verdenen, og som på nærmest uunngåelig vis må nå våre havner. Kanskje blir det ikke så ille som fryktet, og kanskje ligger svaret i tverrpolitiske løsninger. Da er i så fall det viktig at både politikere og ledere tenker seg om vedrørende de utfordringer som danner seg – og bretter opp ermene omkring konstruktive løsninger.

Lyst til å besøke dinosaurenes nettside? Du finner det: Her!

Astrologisk Tips

Tirsdag 23. april

Solen i 45° med Neptun er mild, men fuktig og porøs, og kan tåke ting til. Kontakt med fremmede verdener. Noen ganger optikk, proteser eller kjemiske løsninger. Neptun er en fintfølende planet, men sensitiv og skjør. Månen gjør en samstilling med lykkeplaneten Jupiter kl.13.45, og timene før er spesielt heldige for møter, investeringer og kjøp. Ettermiddag og kveld er bra for hobby og kreative aktiviteter. Men praktiske avtaler sporer av og blir ikke nødvendigvis som tenkt.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #107