02. desember 2018

Gratis Desember horoskop 2018

Væren, 20.mars-20.april

Det er mye som er bra for Væren denne måneden. Etter at Jupiter gikk inn Skytten den 8.nov, er det mange dører som åpner seg. Jupiter, som regnes for å være dyrekretsens julenisse, kaster et heldig lys i retning Væren. Og særlig de født i første halvdel av tegnet vil kjenne det på kroppen. Timingen er rett, omgivelsene medgjørlige. Du nyter et fortrinn i litt større sosiale og kollektive sammenheng. Ofte er det flaks tilknyttet å være på rett sted til rett tid. MEN planeten Uranus er på gjenvisitt. Noen ganger er dette som en utbryter som returnerer for noe denne hadde glemt, eller ikke var helt ferdig med. Eller noe annet som forstyrrer dagsordenen, men det varer ikke evig. Planeten rygger frem til den 6.jan, men da snur planeten fremover igjen, som et tidevannsskifte, og som setter i gang neste fase av utviklingene, og som tar ganske nøyaktig to måneder. Legg merke til nymånen den 7.des. En voksende måne har alltid lettere for å gi noe og sette i gang, mens en avtagende måne må hente og deretter vente. Best for Væren fra den 17. og ut måneden. Krigsplaneten Mars står sterkt på himmelen for både dans og begjær. Det tennes et indre lys. Månen gjennom ditt tegn den 16.-18. som gir dobbel lykke. Ingen grunn til å ikke satse.

Tyren, 19.april-21.mai

Venus, din tegnhersker, entrer Skorpionen den 2. desember. Det behøver ikke bety på problemer, men kanskje den første uken er litt til varsomhet og ettersyn. Det er mye som skal på plass nå like julen – både innen økonomi, julegaver, jobb og kjærlighet. Prøv å trygge og sikre, både gaver og relasjoner, for å komme i orden. Om du er uforsiktig, eller det går for fort i svingene, da går det fort i knas. Eller relasjoner går i knuter. Så tenk enkelt, og gap ikke over for mye på en gang. Det er mer å tjene tid til å være sammen med hver enkelte, få oversikt og være på plass i det du gjør. Men den 13.-15. er fornøyelig for kjærlighet og sosiale arrangement, og her er det nokså allsidige og fruktbare konfigurasjoner. Månen på vei gjennom ditt tegn den 18.-20. gir flaks og hell. Lettere å komme i forgrunnen og bli sett, gjør deg mer konkurransedyktig. Den 22.-28. vil Venus blusse. Med det menes at hun kommer til et område hun selv styrer, og at gode ting tilkommer deg. Når en planet står sterkt i tegn, gir den varige gleder. Ellers bare halvveis. Du er i ditt ess akkurat i julehelgen. Noe du ikke har fått til jul? Den 26.-28. er bra for kjærligheten og dine prosjekter for øvrig. På nyttårsaften går Månen inn i Skorpionen, ditt motsatte tegn. Dette tar deg vekk fra ditt eget hjørne og svekker deg i konkurranse sammenheng. Sett av tid for uforutsette hindringer. Overlat initiativet og gjør plass til andre. Len i retning av positive samarbeid.

Tvillingene, 20.mai-21.juni

Din lederstjerne, Merkur, rygger innledningsvis i desember, og ramler dermed innom Skorpionen på veien. Dermed havner du i litt uventede situasjoner. Du finner ting av verdi på de merkeligste steder. Forsøk å improvisere litt i det kortsiktige. Gjør rom for det kreative, og kanskje de virkelige store avgjørelser kan vente? Et skritt av gangen. Den 6. snur uansett Merkur fremover (Et godt tegn!), men det kan være greit å vente til den 13. på nye føringer. Se litt forbi øyeblikket, og et stykke inn i fremtiden. Akkurat nå skjer det meste i ditt motsatte tegn, Skytten. Så hvor går ferden?  Alt som er i det motsatte tegn tyder en bro som må krysses; partnerskap eller en ferd ut i verdenen. Det er også en nymåne den 7. Kanskje er dette en milepæl eller en merkedag. Men så ligger veien i fremtiden. Når halvmånen kommer den 15., ha ikke for mange baller i luften samtidig. Ellers klarer du ikke å dekke over. Månen gjennom ditt stjernetegn den 20.-22. er greit å vite om. Mer hell, flaks og konkurransedyktighet å hente her. De er mer naturlig i forgrunnen. Men Merkur står best fra den 25.-28. desember. Hvordan kan du bruke dette? Det er romjul. Kanskje kan du ha hell i spill, eller du har tid til det som passer deg best. Eller du er fornøyd med at ting endelig blåser din vei.

 

Krepsen, 20.juni-23.juli

Du ruster opp nå før høytidssessongen setter inn. Det med å hamstre og tilrettelegge, er noe du kan. Men det går det ikke bare på mat og gaver. På et praktisk plan er du også mer i vinden og på frem. Det finnes nemlig en plan både for å møte de kortsiktige behov og oppgaver, som f.eks. utfordringer på jobb, samt visjoner for fremtiden. Kombinasjonen av flere ting gir grunnlag for optimisme. Du har et øye for hva som behøves, og vet hvor du finner ting, slik at tilgjengelighet blir også et viktig nøkkelord. Derfor er du en nyttig person å snakke med i alle sammenheng. Kanskje ikke bruke hele dagen på å sitte å svare på spørre undersøkelser. Men det dreier seg om å ha retningssans. Du vet hvordan du skal sette ting sammen, og dette bidrar til folks opplevelse av forutsigbarhet og trygghet, og dermed også trivsel. Vær klar over en viss ‘vegringen’ som følger en ne-måne, og som vi finner tidlig i måneden. Du kan ha behov for å prøve noe uten 100% forpliktelse, før du tar din endelige avgjørelse. Eller må se noe i kombinasjon, og hvordan det passer. Derfor er det viktig med byttelappen. Men den 7. er det nymåne og en tid for nye begynnelser. Den 13.-15. er bra for de siste forberedelser relatert til kjærlighet, men er også bra når Månen passerer gjennom Tyren den 18.-20. Det er fullmåne den 22. Og dette skjer i nettopp Krepsen. Du må gjemme gavene med omhu, om ingen skal finne dem. Følelsene dine er noe strukket. Ta hensyn.

Løven, 22.juli-23.august

Løven er et av de tegnene som har et mest ambivalent forhold til jul. Men kanskje er det på grunn av alt annet rundt deg er så høylydt på denne tiden, og som overdøver din egen agenda. Dine delmål er ikke midtpunkt et stokket stund. Men glem nå dette med de økte forpliktelser, og se det som en mulighet til å skinne og leke. Akkurat hvor du legger listen, kan du bestemme selv. Lykkeplaneten Jupiter over i Skytten, og som tilhører ild-elementet akkurat som Løven. Jupiter sender en gunstig stråle i din retning akkurat nå. Og det blir mye godt fra dette hjørnet i året som kommer. Kanskje med økonomiske fordeler. Det kan komme noe flaks, eller en heldig vending gjennom dine forbindelser. Vær klar over det skarpe aspekt mellom Solen og Mars de første dagene av måneden. Kaldt vann over hodet der situasjoner kan komme brått på, og unngå farts overskridelsene. Det kan være noe ekstra hell å hente for de født de siste dagene i juli, eller de første dagene av august. Noen gledelige nyheter fra dine næreste omgivelser nær den 14. – om det ikke spares til julaften. På julaften går nemlig Månen inn i Løven. Dette skjer ikke før kl.18, men da kan du boltre deg frem til den 26. Som regel gir det mer hell og vinnerlykke, og kanskje en helt spesiell og personlig glede. 2019 kan bli et sterkt år for Løvens tegn.

Jomfruen, 22.august-23.september

Litt årvåkenhet kan gjøre seg innledningsvis i måneden. Merkur, din tegnhersker, rygger inn i Skorpionen den 1. des, og snur ikke fremover før den 6. Den er ikke tilbake i Skytten før den 13. Det er som en omvei, eller noe som opptar tid. Noen ganger en krangel, en mangel eller konflikt. Unngå å bli hanket inn. Kanskje har du for mange tinge å tenke på, og varene blir stående igjen et eller annet sted. Se over bilen. Pass godt på mobiltelefon og minnebrikker. Behold roen, og ta deg tid til å holde oversikt. Planetene Saturn og Pluto er blant dine venner i desember, og lover spesielt bra for den født akkurat i månedskiftet aug/sept. og den 12.-14 september. Men krigsplaneten Mars er i ditt motsatte tegn. Den er litt vanskelig. Det kan være en partner som trer inn på banen, men også en konkurrent eller motstander. Utfordringen ligger i å ikke bli pepperet av det negative, men snu energien til det positive. Se opp for andre menneskers impulsive uaktsomhet, slik at du ikke ligger for hugg. Søk deretter de konstruktive samarbeid. Løsningen er at du er var på dine omgivelser og ligger litt i forsvar. Finn deretter ut hvordan du kan tjene på andre folks engasjement og initiativ. Kanskje det er du som skal være den voksne, ta ansvar og se løsningene. Men skal du reise bort i julen, er rådet klart – sikre deg godt mot tyveri og innbrudd. Det trenger ikke skje, men du kan likevel sørge for at alltid er rett gjort. Det blåser – der ute i verden.

 

Vekten, 22.september-23.oktober

Månen på vei gjennom ditt stjernetegn den 1.-3.des, kanskje du ganger noe på dette – en positiv overraskelse. Så har Luna reist dyrekretsen rundt og er tilbake igjen fra kveld den 28. til 30. Så selv om det hverken er julaften eller nyttårsaften, har du to anledning denne måneden som favoriserer deg i sær. Det er en god tid for å markedsføre, kunngjøre og stikke hodet frem. Økt konkurranse dyktighet og vinnerlykke.  Den 7.-8. passerer Venus, din lederstjerne, en meget svak grad. Vær forsiktig med penger/spekulasjoner. Noen ganger vil prosjekt bli kansellert eller kollapse. Negative prognoser gis ikke for at det negative skal skje, men for at du skal vite når du skal støtte opp og finne løsninger. For å ha stjernene på din side, vent til den 14. En kombinasjon mellom lykkeplanetene Jupiter og Venus gir fordel og gunst; Større kjøp, forretninger, avtaler og partnerskap. Men de er ofte basert på et samarbeid, eller utveksling. Denne beskyttelse, gunst og vitnesbyrd står sterkt i både godt og hardt vær. Fra den 22. flytter Venus ut av stillingen, men står deretter sterk på egne premisser frem til den 28. Fordel deg, og gaver som enten er praktisk nyttige eller som vitner om kunnskap og læring. Nyttårsaften er noe mer usikker. Kan gi plutselige treff og et spennende forhold, men uten det lille ekstra, er det kun kjemi. Styr unna knuffing.

Skorpionen, 23.oktober-22.november

Begge dine lederstjerner, Mars og den fjerne Pluto, står sterkt stilt på himmelen ved inngangen til måneden. Da ligger det en positiv oppbygning frem til den 17. og da er det ikke feil å ta initiativ i det som er viktig for deg. Men når Merkur rygger inn i ditt stjernetegn den 1., tyder dette forøvrig en uventet gjest, en provisorisk situasjon; noen som er på gjennomreise. En litt uventet situasjon, men følg med. De bestemmelser eller vendepunkt rundt den 6. er viktige for veien fremover, og når  Merkur forlater Skorpio den 13., blir dette også et viktig kontrollpunkt. Månen på vei gjennom Skorpionen den 3.-5. er et pluss i situasjoner hvor du ønsker å være hovedperson og hevde deg, men så gjør Luna et omløp i dyrekretsen, og ballen er igjen i ditt hjørne på nyttårsaften og 1. nyttårsdag. Kanskje er du natten prins eller dronning? Bra for alle områder hvor du ønsker noe skal skje. Som sagt, det er mye bra i desember. Den 8.-10. er du på hugget, effektiv og handledyktig. Bra for handel, å ordne billetter, en kontrakt eller avtale. Den 13.-15. gir et løft for kjærligheten, og om du fremdeles er singel, er dette en god helg for en tur på byen. Mars inntar så sin beste posisjon 17.-25. des. Om du spiller kortene dine riktig, er det vanskelig å forstå om ikke høytidsmåneden holder av noe fine pakker med ditt navnet ditt på mottakerlappen.  

 

Skytten, 21.november-22.desember

Spektakulære stjerner i Skytten om dagen. Men med en litt rar stilling innledningsvis i måneden. Merkur, gudenes budbærer, rygger ut av tegnet for så å vende tilbake igjen den 13. Kan det være en distraksjon, eller forstyrrelse, eller noe som blir satt på vent? Pass godt på personlige effekter (nøkler, bankkort, id). Andre affærer kan behøve litt tid. Den 7. er det en nymåne i Skytten. Dette er en naturlig boost for din selvfølelse og egenviktighet, og en god tid for nye begynnelser: Men kanskje det er litt rotete eller turbulent før Merkur kommer i posisjon fra midten av måneden. Du venter på at motsatte part skal klarhet i sine anliggender, så er det full fart frem. Jupiter, din lederstjerne, står sterkt stillt i ditt og sitt eget naturlige hjem, nemlig Skytten. I desember tilfaller det en ekstra bonus til de med fødselsdag mellom den 26.nov – 3.des. Dere får Jupiter, dyrekretsens julenisse, rett over Solens plassering i fødselsdiagrammene deres. Bra for forfremmelse, ekspansjon, familieforøkninger og lange reiser. Det sier seg selv at det er godt å komme i havn med diverse arbeid og prosjekter FØR julen setter inn, men her har du planetene på din side. En samstilling mellom Merkur og Jupiter den 21. er bra for enighet, pakt og å få broene på plass. Natt til den 22. forlater Solen Skytten og går over i Steinbukken – Sol-snu! Dette kan likevel gi deg et endret fokus. Et harmonisk 30°-aspekt mellom Jupiter og Saturn den 27. tyder gode samarbeid, og gjør romjulen god for praktiske prosjekter og å treffe med gamle venner.

Steinbukken, 21.desember-20.januar

For Steinbukken er det mye godt i vente, selv om det ser ut som om du er i en større periode hvor du tar ting ved grunnvollene. En større omstrukturering i flere trinn, hvor fjell må flyttes for å danne et nytt og bedre grunnlag. Akkurat de første dagene av desember kan være hektiske; kanskje noe kranglete eller utfordrende. Det gjelder å angripe oppgaver fra den rette vinkelen og med rett verktøy. På denne måte reduserer du belastninger og svinn. Så forsøk å få overblikk i omgivelsene dine og hvordan man bør prioritere. Nymånen den 7. vekker dine kunstneriske og kreative sider. En dans, flørt og et mulig nachspiel kan oppfylle dine romantikk lengsler. Eller du er den mer rolige, men produktive og flittige typen, som vever dine planer stillferdig i bakgrunnen. Månen gjennom ditt stjernetegn den 8.-10.des, er uansett en bedre tid for å tre frem i rampelyset. Noen ganger økt vinnerlykke, konkurransedyktighet, eller en sentral rolle ved arrangementer. De siste dager frem til den 17. er bra for praktiske løft, hvor spesialkompetanse kommer godt til, og for terapeutiske grep. Nå kan du få ordnet og tilrettelagt. Samtidig kan forelskede par stå ovenfor et modig sprang. Unngå tau-trekkinger og for mye drama rundt fullmånen den 22. Følelser er i spenn så tett opp til jul. Gå ikke i stampe under siste oppløp. Vern omkring det konfidensielle, hemmeligheter og gaver. Søk å fordele oppgavene på konstruktive måter.

 

Vannmannen, 19.januar-19.februar

Mens stjernetegnet ditt fremdeles er i en  mellomlangsiktig utviklingsfase, har en del av delmålene dine falt på plass den siste tiden, og planetene er rimelig godt stillt for høytidssessongen. Desember er uunngåelig en utgiftsmåned for aller fleste, men ettersom planeten Mars er godt plassert for deg, kan du være en av de som ganger på høyere aktivitet og større omsetning. Det vil jo faktisk være tilfelle om du arbeider innen varehandel, eller servicenæringen Men på også andre måter vil du tjener akkurat nå da penger penses i mer hensiktsmessige retninger; Det er praktiske formål som underligger dine kjøp, ønsker og investeringer.  Ting som effektiviserer ikke bare deg, men også andre, og som man dermed kan dra praktisk nytte av siden. Verktøy og nyttegjenstander ligger øverst på gavelisten. Folk er også flinkere til å gå sammen om en større gave som mottager har større glede og nytte av. Sosialt har desember mye å by på, men innenfor kjærlighet og de litt intime relasjoner er det noe turbulens innledningsvis. En av årsakene kan være at du sprer deg noe tynnt og på for mange fronter. Det er viktig at du klarer å komme på banen med følelsene dine og si noe om hva du behøver og er viktig for deg. For økt hell og gjennomslagskraft, prøv den 11.-13. når Månen passerer gjennom ditt tegn. En god tid for å ta et lodd i lotteriet, eller for å få plass noe som relaterer til en elsker eller kjæreste. Den 26.-28. for spesielle ønsker som tilknytter seg til romjulen.

Fiskene, 18.februar-20.mars

Den romantikk og familie-idyll som tradisjonelt knytter seg til desember måned står høyt i kurs hos deg. Allikevel kan du akkurat nå føle deg sterkt spredd eller splittet mellom forskjellige verdener, og dette kan representere et følelsesmessig dilemma, eller gjøre deg mer sårbar enn ellers. Kanskje du ikke skal grave deg altfor dypt inn i dette, men gjøre det beste av situasjonen – og gi av ditt hjerte. Ingen kunne ønske mer, og det er viktig å holde enkelt og plassere i forskjellige kurver. Det fleste planetene når surrer rundt i den del av boksen som har med karriere, livsmål og personlig bevisstgjøring å gjøre. Det er gode muligheter for fremskritt her, f.eks. på jobbfronten. Men det kan også tenkes at du er flinkere til å slippe folk inn på hva som har foregått med deg det siste året. Vanskelig å vite hvorfor noe av dette skulle ha ligget skjult, men kanskje du nå kjenner deg tryggere på deg selv, og at det også ligger positive elementer i omgivelsene. Månen gjennom ditt stjernetegn den 13.-15. desember kan gi deg økt hell og konkurransedyktighet. En god tid for å få på plass de siste juleforberedelsene. Eller det er viktige nyheter og kunngjøringer. Fullmånen 2 dager før julaften kaster lys over kjærlighet på den ene måten eller den andre. Unngå tautrekkingene. Ta tak i hva du ønsker og hva som er viktig.

 

Astrologisk Tips

Torsdag 25. april

Luna på vei gjennom Steinbukken passerer de mørke og dunkle planetene Saturn også Pluto idag. Bra for ting som har med jord og eiendom å gjøre. Eller å ordne med offentlige formaliteter. Det er en god dag for å ta tak i problemer ved roten, og for å flytte fjell. Men det gir ikke noe gratis, og du skal være omstendelig i ditt arbeid. Ta ikke alle utfordringer like seriøst, og en porsjon med selv-ironi kan gjøre det lettere å gli gjennom nåløyet. Bruk kl.16-19 for se over feil og mangler.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #107