01. april 2019

Gratis April 2019 Horoskop

Hver dag og hver måned, gir spåtjenester tilgang til kvalitets horoskop på våre nettsider. Horoskopene er generelle beskrivelser over himmel bevegelsene og konstellasjoner i hvert av de tolv tegnene. Mange nøyer seg med en generell magasin eller nett horoskop. Av og til lønner det seg å ta en nærmere titt hos astrologen for å se hva som peker seg bestemt ut for tegnet ditt, basert på tidspunkt og sted der du ble født. Personlig horoskop vil alltid fortelle mer og gi detaljerte beskrivelser, som gjør at astrologen også kan gi deg konkret veiledning.

Væren, 20.mars-20.april
Månen besøker ditt stjernetegn den 4.-6. april. Det er en god tid for å komme i forgrunnen og samle oppmerksomhet omkring det du holder på med. Men i et utvidet tidsbilde er du nå er i periode som vekker sterke, dypt nedgravde følelser. Les mer..

Tyren, 19.april-21.mai

Venus, din lederstjerne, beveger seg gjennom Fiskenes tegn frem til 20.april. Dette er det tegnet hun er opphøyet i – hvor hun liker seg best. I Fiskene er Venus raus, fruktbar og nyter alle rettigheter, som en opphøyet gjest. Dette er et godt utgangspunkt for…

Finn din fødseldag og Soltegn. Hent det her: Gratis Horoskop April 2019

Astrologisk Tips

Tirsdag 23. april

Solen i 45° med Neptun er mild, men fuktig og porøs, og kan tåke ting til. Kontakt med fremmede verdener. Noen ganger optikk, proteser eller kjemiske løsninger. Neptun er en fintfølende planet, men sensitiv og skjør. Månen gjør en samstilling med lykkeplaneten Jupiter kl.13.45, og timene før er spesielt heldige for møter, investeringer og kjøp. Ettermiddag og kveld er bra for hobby og kreative aktiviteter. Men praktiske avtaler sporer av og blir ikke nødvendigvis som tenkt.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #107