23. september 2018 . Publisert i Dagens horoskop,Gratis samtale

Er det din tur å få en gratis samtale?

God dag!

Spåtjenester ønsker å gi bort en 20 minutters samtale til den universet mener trenger noen gode ord, veiledning eller klarsynt hjelp.

Kan det være din tur å få en gratis kvalitets konsultasjon hos en av våre livsveiledere og klarsynte? Les reglene for å delta.

Reglene for å delta

Kommenter innlegget på facebook og del den. Pass på at du har offentlig personvern innstilling på når du deler. Dette er den eneste måten spåtjenester kan kontrollere din deltagelse på. Spåtjenester vil like din kommentar for å bekrefte din deltagelse.

Den heldige vil bli offentliggjort i innlegget, i tillegg tar vi kontakt på messenger.

Dagens horoskop søndag 23. september

Solen er i opposisjon (180°) til Chiron. Chiron er et lite objekt som beveger seg inn og ut mellom planetene Uranus og Saturn. På denne måten bygger den broer mellom verdener, og er en viktig brostein, men en stokket stund kan du godt føle du faller mellom to stoler. Chiron virker som en inngriper og en skjebnens hånd. Den bryter opp fastlåste mønster, og dette kjennes ubeleilig, men den åpner ofte dører til personlig vekst. Ofte kan du velge et par provisoriske løsninger.

En samtale med oss

Trenger du råd og veiledning i kjærlighet, jobb/økonomi, kjøp/salg eller personlig utvikling? Ta kontakt med oss på 21 38 38 26. Trykk her for å lese mer om våre veiledere. 

Din tilbakemelding er viktig for oss, skriv til oss på post@spaatjenester.no

Hilsen

Spåtjenester teamet

Astrologisk Tips

Torsdag 25. april

Luna på vei gjennom Steinbukken passerer de mørke og dunkle planetene Saturn også Pluto idag. Bra for ting som har med jord og eiendom å gjøre. Eller å ordne med offentlige formaliteter. Det er en god dag for å ta tak i problemer ved roten, og for å flytte fjell. Men det gir ikke noe gratis, og du skal være omstendelig i ditt arbeid. Ta ikke alle utfordringer like seriøst, og en porsjon med selv-ironi kan gjøre det lettere å gli gjennom nåløyet. Bruk kl.16-19 for se over feil og mangler.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #107