12. mars 2019

De 5 mest typiske spørsmål som stilles Astrologen

1. Kjærligheten – Når vil jeg treffe en partner? Vil jeg komme sammen med min venn/ eks igjen? Kan jeg stole på han/henne? Hva skjer nå?

2. Jobb – Vil jeg få den nye jobben / forfremmelsen? Når vil jeg komme i arbeid? Vil prosjektet gå bra? Hvordan løser jeg problemene på jobben?

3. Eiendom – Vil jeg få solgt, eller kjøpt huset? Vil prisen gå opp eller ned? Bør jeg eie eller leie? Bør jeg flytte eller bli? Hvor lang tid vil ting ta?

4. Økonomi / Helse – Er det indikasjoner til bedring? Ting jeg bør passe på? (NB! Astrologen vil alltid be deg om å ta helsespørsmål i samråd med din fastlege. Er du bekymret eller har symptomer, ta ansvar og ta kontakt med din fastlege omgående!) Når får jeg det utestående beløpet? Kommer pengene?

5. Graviditet – Vi ønsker å få barn, men synes det tar tid. Kan du se noe om mulighetene?

Astrologisk Tips

Tirsdag 19. mars

Det danner seg en gunstig trigon (120°) mellom Pluto og Mars, som er fordelaktig i alle områder hvor det brukes skarpe gjenstander, borr og verktøy. Men det er viktig å gå omstendelig til verks i alt du gjør. Månen er i den detalj-orienterte, og noe pirkete Jomfruen. Stive aspekter til først Saturn og senere Pluto, slipper ingenting gjennom nåløyet, utenom at det holder de høyeste standard og mål. Ikke la noen ødelegge dagen. Men et skritt frem mot det overordnede mål.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #107