22. september 2018 . Publisert i Dagens horoskop

Dagens horoskop 21-22/09-2018

God dag folkens, her er noen tanker.

Om du har blitt holdt igjen i ditt liv, kan dette være anledning til å åpne opp og bryte løs…

Dette er en del av hva astrologen skriver i gårs dagens horoskop. Å kunne bryte seg løs fra noe som har vært til hinder er sikkert som å bli satt fri fra fangenskap. Tenk for en mulighet og hva det vil bety.

Sjels læring

Sjels læring handler nettopp om å bli bevisst og arbeide med hva som hindrer oss. Å endre kurs er ofte vanskelig, hva vil nemlig skje hvis vi gir slipp på det trygge og vante reaksjonen? Har du tenkt over, hva vil skje dersom du endelig turde å stå opp for deg selv? Hva vil skje om du lærte å bli glad i deg selv og behandle deg selv med verdighet?

I utgangspunktet vil alle mennesker bli behandlet med respekt, men har du tenkt over at vi må selv behandle oss selv med respekt for å bli respektert?

For å finne kjærlighet – må vi aller først finne kjærligheten inne oss selv. Virker logisk, men ikke så enkelt i praksis. Det som holder oss tilbake gjennom andres oppfatninger, trossetning/kultur eller traumer kan være så hemmende at det er enklere å fortsette å være hindret. Frykten blir større og fortsetter å overta.

Dog, vær snill mot deg selv. Selvutvikling og frigjøring kan ta tid, alt er i prosess. Læringen handler om å forløse hindringen i kjærlighet og ikke i hat.

En gratis samtale

I morgen søndag 23/09 skal vi dele ut en gratis samtale. Følg med og delta, du kan være heldig.

Dagens horoskop fredag 21. september

Måne i Vannmann gjør en skarp kvadratur (90°) med Jupiter i Skorpio kl.19. Jupiter er lykkeplanet, og gir plass og armslag. Den er ekspansiv, lekende og leverer store barn. Og noen vil leke. Om du har blitt holdt igjen i ditt liv, kan dette være anledning til å åpne opp og bryte løs. En reise eller eventyr kan stå for døren. Denne kan gi et viktig pusterom og føre deg skrittet videre, men ta det ikke for langt. Lov ikke mer en du kan holde. Best innen trygge rammer og med en sikker plan.

Dagens horoskop lørdag 22. september

Merkur bytter tegn og går inn i Vekten, akkurat som en vind som skifter retning. Dette kan endre en opinion eller meningsmåling, eller at nyheter ankommer og blir tilgjengelig for publikum. Kanskje en ‘Release’, eller nytt produkt. Men Mars er noe uheldig, så se over feil og mangler. Forhold fylles av lyst og begjær, men ofte er det klokt å ta seg tid til å bli bedre kjent for de beste beslutningene. Unngå å sluntre unna med oppgavene. Se enhver anledning som en mulighet til å yte ditt beste.

Snakk med oss

Trenger du veiledning, inspirasjon eller innspill? Ring oss på 21383826, trykk her for å komme til veilder siden!

Er det en veileder du ønsker å komme i kontakt med og ønsker å bli kontaktet når veilederen kommer på jobb? Skriv til oss på post@spaatjenester.no.

God lørdag til deg.

Hilsen

Spåtjenester teamet

Astrologisk Tips

Torsdag 25. april

Luna på vei gjennom Steinbukken passerer de mørke og dunkle planetene Saturn også Pluto idag. Bra for ting som har med jord og eiendom å gjøre. Eller å ordne med offentlige formaliteter. Det er en god dag for å ta tak i problemer ved roten, og for å flytte fjell. Men det gir ikke noe gratis, og du skal være omstendelig i ditt arbeid. Ta ikke alle utfordringer like seriøst, og en porsjon med selv-ironi kan gjøre det lettere å gli gjennom nåløyet. Bruk kl.16-19 for se over feil og mangler.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #107