15. november 2018 . Publisert i Venus retrograd

Dagen før dagen..

I dag er dagen før Venus går normalt igjen. Hvordan har det gått med deg i denne perioden? Venus begynte å gå bakover 6. Oktober i skorpionen, 16. November går den som nevnt forover igjen. Retrograden har representert selvransakelse i emosjonelle anliggende saker.

Følelsesmessige blokkeringer – karmiske relasjoner

Gamle flammer, trossetninger og relasjoner både i dette livet og karmiske forhold har krevd å få stå i sentrum. Ingen grunn til å gjemme seg eller late som ingenting. Ingen kommer uberørt av denne himmelbevegelsen. Om du har stått stille og har forsøkt å puste så lite så mulig for å ikke å bli lagt merke til, har skjebnen og universet stått på og sørget for sette deg i de merkeligste posisjonene og plasseringene. For å sette lys spottene i fokus på dine fortrengte følelsesmessige blokkeringer.

Indre arbeid har vært nøkkelordet for denne konstellasjonen. Tilsynelatende har det jordiske livet foregått på siden av emosjonelle prosesser. Alt av emosjonelle torner og topper har vært en reel overhaling, tilbaketrekning har vært det mest naturlige å gjøre.

Perioden har også gitt muligheter til å avslutte nettopp disse gamle utfordringene. I utgangspunktet skal en være bedre rustet til å møte emosjonelle spørsmål. Kanskje under denne påvirkningen har du jobbet deg ut av hindringer, slik at du kommer nærmere forståelsen av dine emosjonelle blokkeringer.

Les November horoskopet her!

Dagens horoskop torsdag 15. november

De er en halvmåne idag kl.16.00. Solen er i Skorpio, og Månen i Vannmann. Denne er nokså tverr og utfordrende. Det er en god dag for å kaste, skille, separere og avslutt. Men møter går ikke alltid som forventet. Overraskelser kan oppstå, og det kan være vanskelig å komme til enighet. Unngå plutselige og uventede bevegelser, ellers kan middagsplanene gå i vasken. Det betyr ikke uhell, men trykk ikke for hardt. Bedre å utsette om ikke detaljene stemmer.

Trenger du hjelp til å sette ting i perspektiv, bistår vi deg på telefon. Ta kontakt med oss for inspirasjon. Trykk her for å komme til veileder siden.

En stor torsdags hilsen fra

spåtjenester gjengen

Astrologisk Tips

Torsdag 25. april

Luna på vei gjennom Steinbukken passerer de mørke og dunkle planetene Saturn også Pluto idag. Bra for ting som har med jord og eiendom å gjøre. Eller å ordne med offentlige formaliteter. Det er en god dag for å ta tak i problemer ved roten, og for å flytte fjell. Men det gir ikke noe gratis, og du skal være omstendelig i ditt arbeid. Ta ikke alle utfordringer like seriøst, og en porsjon med selv-ironi kan gjøre det lettere å gli gjennom nåløyet. Bruk kl.16-19 for se over feil og mangler.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #107