24. september 2018 . Publisert i Dagens horoskop

Dagen er bra for lek og kreativitet..

God dag folkens :).

Håper at du har en fin start på uken.

Spåtjenester gir bort en samtale til Anne Marit, gratulerer. Følg med neste søndag, kanskje du er den som får en gratis samtale. Takk til alle som deltok.

Bra for lek, kreativitet og improvisasjon.. – astrologen

Dagen er bra for lek og kreativitet. Er det lenge siden du var i kontakt med barn eller ditt indre barn? Å være i kontakt med barn eller ditt indre barn tar deg nærmere i kontakt med egen kreativitet. Leken energi, latter og humor frigjør vibrasjoner som er gode for cellene i kroppen våres. Latter og lek er høye frekvenser som er uslåelige. Tillat deg kvalitets tid med noe penger hverken erstatte og kjøpe, nettopp tid til ditt eget indre barn eller barn som vil leke og dele med deg.

Dagens mandag 24. september

Månen i Fiskene gjør en gunstig trigon til tegnhersker Jupiter kl.07.30. Morgenfuglen får en god start på dagen med gode nyheter og positive overraskelser helt fra start. Deretter driver Luna sideveis, eller passivt i slutten av tegnet. Ingen aspekter eller faste knagger å henge hatten på. Bra for lek, kreativitet og improvisasjon. Kontakt med barn, eller for et avbrekk i rutinene. Kanskje det er noen du skal besøke eller ta deg tid til? Omveier er en del av reisen.

Snakk med oss

Trenger du hjelp i din situasjon eller relasjoner? Vi veileder deg og ønsker å inspirerer deg. Vi ser også i fortid, nåtid og fremtid. Ta kontakt med oss på 21383826. Trykk her for å komme til veileder siden.

Hilsen

Spåtjenester teamet

Astrologisk Tips

Torsdag 25. april

Luna på vei gjennom Steinbukken passerer de mørke og dunkle planetene Saturn også Pluto idag. Bra for ting som har med jord og eiendom å gjøre. Eller å ordne med offentlige formaliteter. Det er en god dag for å ta tak i problemer ved roten, og for å flytte fjell. Men det gir ikke noe gratis, og du skal være omstendelig i ditt arbeid. Ta ikke alle utfordringer like seriøst, og en porsjon med selv-ironi kan gjøre det lettere å gli gjennom nåløyet. Bruk kl.16-19 for se over feil og mangler.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #107