21. mars 2019

Barn av Alle Aldre – Se Månen blant Stjernene

Visste du at Månens faser beskriver alderen til den du søker? For eksempel, Månen i sin første fase, fra den er ny til den er halv, indikerer en ung pike opp til omlag 18 år. Fra den første og voksende halvmåne og frem til fullmåne, tyder en ung kvinne opp til hun er 36. Fra fullmåne og frem til den avtagende halvmåne, representerer et voksent menneske i sin beste alder og frem til omlag 54. Fra den avtagende halvmåne, og til Månen er i ne – et eldre menneske.

Slik er det også med de andre planetene i sine omløp rundt Solen. De forteller noe om hvor tingene er plassert i sine syklus; om deres alder og stand.

Men Månens plassering kunne også brukes til å avsløre andre detaljer, om man f.eks. søkte en beskrivelse på en bygning eller hus; Hvis Månen er ny, og skjult av Solen, vil inngangen på huset ligge på baksiden av bygningen og skjult fra veien. Om det er en voksende eller avtagende halvmåne, vil døren ligge på siden av bygningen. Hvis det er fullmåne, er døren plassert på forsiden av huset, og med utsikt ut mot veien.

Om Månen er plassert i et kardinalt tegn, altså Væren, Krepsen, Vekten eller Steinbukk, er det ofte en liten trapp opp til døren. Ofte kun en dør, men kan hende nok en dør som er mindre. Dersom Månen er i et fast tegn, altså Tyren, Løven, Skorpion eller Vannmann – kun en ytterdør, og noen ganger en trapp ned. Om Månen er et av de bevegelige tegnene Tvillingene, Jomfru, Skytten eller Fiskene – flere dører enn en. Slik tenkte antikkens astrologer, og det kunne f.eks. benyttes for å forsøke å beskrive boligen til en tyv, eller noen andre man søkte etter.

Om du ser over fødselsdiagrammet ditt, gir dette ofte en sjekkliste over ting du bør passe på ved kjøp av eiendom. Noen ganger er det det elektriske, andre ganger rør. Kanskje er det isoleringen, eller noe med taket, eller et høyt rom. Eller skjulte skader som fukt og råte. Penger å spare? Ditt fødselsdiagram er et skattekammer av ideer verdt å ha med seg!

Innlegg: Astrolog Andrew Bevan
Hos Oss: 21383826 #108

Astrologisk Tips

Tirsdag 23. april

Solen i 45° med Neptun er mild, men fuktig og porøs, og kan tåke ting til. Kontakt med fremmede verdener. Noen ganger optikk, proteser eller kjemiske løsninger. Neptun er en fintfølende planet, men sensitiv og skjør. Månen gjør en samstilling med lykkeplaneten Jupiter kl.13.45, og timene før er spesielt heldige for møter, investeringer og kjøp. Ettermiddag og kveld er bra for hobby og kreative aktiviteter. Men praktiske avtaler sporer av og blir ikke nødvendigvis som tenkt.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #107