Velkommen til gratis horoskop sidene.

Begrepet horoskop er satt sammen av de greske ordene «hora», time, og «skopein», som betyr å betrakte. Altså å betrakte tiden. Et horoskop, som utgjør et astrologisk kart forteller noe om reisen til et menneske. Basert på fødselsdato, fødsels tid og fødselslokasjon.

 

De 12 Soltegn, hadde vært mer rett å si, for når vi snakker om de 12 tegn ikke relaterer dette egentlig til stjernene slik vi ser de på himmelen i dag, men til inndelingen av ekliptikken inn i 12 like deler – og som er tilknyttet de fire årstidene, og ikke noe annet.

 

Alle mennesker er forskjellige og unike. Rent astrologisk beskrives dette ved at vi alle er født på forskjellige tidspunkter og på forskjellige steder i verden, som gjør at vi alle er bærer av våre individuelle fødselsdiagram og indre klokker. Les merVis mindre

 

Himmellegemene; Sol, Måne, Merkur, Venus, og så videre, beveger seg alle med forskjellige hastigheter og omløpstider der ‘oppe’.  Som gjør at vi alle er i besittelse av forskjellige og svært sammensatte og personlige, ‘kosmogram’.

 

Spåtjenester sin gratis månedshoroskop er ikke det samme som et personlige horoskop. Om du er født i Væren, Steinbukk eller Kreps, betyr det kun at Solen var i den delen av himmelen på det øyeblikket du ble født. Solen er dog ganske viktig. Det er selve batteriet i Solsystemet, og i horoskopet representerer det din Ånd, livskraft, kjerne og essens. Derfor er det mulig å popularisere et ellers veldig vidt og omfattende fagfelt, og forsøke å beskrive noe fra en bestemt synsvinkel og ståsted, som kan ha en viss betydning eller mening for mange.

 

Når astrologen regner ut månedshoroskopene tar han for seg de viktigste astronomiske og astrologiske begivenheter i hver måned som kommer. Det undersøkes om hvordan dette relaterer til hvert av stjernetegnene.

 

Månefasene er veldig viktige, spesielt nymånen og fullmåne, og det er viktig å beskrive hvordan disse trekker i deg og kombinerer med andre planeter. Astrologen refererer ofte til stjernetegnets tegnhersker eller lederstjerne. Dette er en eller flere planeter som er viktige for ditt stjernetegn, astrologen følger deres bevegelser fra dag til dag for å se hvordan de kombinerer med andre planeter.  Dessuten om hvordan de beveger seg gjennom heldige, eller mer vanskelige og utfordrende deler av stjernehimmelen. Når mange av planetene passerer gjennom ditt Soltegn, da er det rimelig å anta det er mye trafikk på gang og det er deg det gjelder. Andre ganger står tegnet ditt tomt, og da kan eksempelvis de viktigste planetene stå i ditt motsatte tegn. Dette er da noe som trekker deg ut på motsatt banehalvdel og ute i slagmarken. Her er det ikke du som regjerer, det betyr at du er mer utsatt, og det er mer å være oppmerksom på. Det kan dreie seg om en partner, en makker eller opponent.

 

Øyeblikkshoroskopet, også kalt for ‘horary astrologi’, er en teknikk som brukes for å belyse og besvare konkrete spørsmål. Om partnerskap, kjærlighet, karriere, kjøp og salg av eiendom

 

Slik skrives horoskopspaltene. Det er ikke et fullstendig og nøyaktig bildet av hva som kommer til å skje. Ikke alltid astrologens beskrivelser vil treffe målskiven, men det forsøker å beskrive noen av føringene. I den grad disse kan være nyttige for deg. Til syvende og sist er vi alle ansvarlige for våre personlige valg og handlinger, men astrologi forsøker å gi en beskrivelse av hva som ligger der ute og kommer din vei, som en naturlig følge av naturens rytmer i en større kosmisk helhet.

 

 

Vannmannen

Gratis månedshoroskop for Vannmannen, 19.januar-19.februar

Det er Måneformørkelse den 31.januar, akkurat i det Merkur ankommer ditt stjernetegn. Du bør administrere affærene dine rett en stund, fordi den vingeklippede Måne kan være din nærmeste makker, mens Merkur representerer lek, fritid, barn og hobby.

Det er her du finner hjertebarna dine, beilere, samt kjærester/elskere. Det betyr ikke du har gjort noe galt, men du kan sortere og vise hensyn. Det viktigste er å unngå misforståelser. Støtt partneren din først, og sørg for at alle brikkene er på plass før du stikker på tur med kompiser.

Den reduserte Måne kan også være din motstander, og da gjør det ikke noe. Men det kan være ditt reisemål, og da bør være oppmerksom på standarden dit du skal før du kommer frem. Halvmånen den 7. kan tyde en plutselig ommøblering i ditt liv, og du er tilbøyelig til å sjokkere og overraske.

Ofte er det noe du har grublet på i lengre tid, men omgivelsene kan likevel bli tatt på sengen. Den 9.-10. for en flørt på byen, men pass deg for ‘hodeløse’ situasjoner. Det kan fort bli et eventyr, men ingenting mer.

Solformørkelsen i ditt tegn den 15. feb vil for de fleste Vannkvinner og Vannmenn kun tyde støy i omgivelsene, men om du er født en dag før eller etter kan du se over prosjekter og unngå spekulasjoner. Ta vare på det som er viktig for deg.

Formørkelsen opptrer i en grad som har mye med utsikt og utsyn å gjøre, og som vi kan knytte til beliggenhet. Vær oppmerksom ved bestilling av billetter, også til konserter, og vær påpasselig med nøkler, pass og personlige effekter.

Den 18.-20. er sterke, og fordelaktig for dine interesser og gjøremål. Halvmånen den 23. gir en uke gunstig for hobby, rekreasjon, reise og dates. Den 23.-24. er bra for kjærlighet. Se opp og unngå krangel og sammenstøt den 27.-28.

Les om den spesielle måneformørkelsen her!

 

Astrologisk Tips

Onsdag 21. februar
Kommunikasjonsplaneten Merkur gjør en stødig sekstil (60°) til Saturn i dag, som er bra for møter, regnskap, tall og vitenskap. Det er også bra for kjøp av biler, telefoner, maskiner og elektronikk. Månens aspekter fra Tyren er upåklagelige. Noen ganger er Månen i Tyren langsom, og prosjekter tar tid. Men en heldig kombinasjon med Neptun og Venus kl.20, gjør kvelden er glimrende for kunst, kultur, romantikk. Et treff på byen, for uttrykke følelser eller si det bare med blomster.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere