Velkommen til gratis horoskop sidene.

Begrepet horoskop er satt sammen av de greske ordene «hora», time, og «skopein», som betyr å betrakte. Altså å betrakte tiden. Et horoskop, som utgjør et astrologisk kart forteller noe om reisen til et menneske. Basert på fødselsdato, fødsels tid og fødselslokasjon.

 

De 12 Soltegn, hadde vært mer rett å si, for når vi snakker om de 12 tegn ikke relaterer dette egentlig til stjernene slik vi ser de på himmelen i dag, men til inndelingen av ekliptikken inn i 12 like deler – og som er tilknyttet de fire årstidene, og ikke noe annet.

 

Alle mennesker er forskjellige og unike. Rent astrologisk beskrives dette ved at vi alle er født på forskjellige tidspunkter og på forskjellige steder i verden, som gjør at vi alle er bærer av våre individuelle fødselsdiagram og indre klokker. Les merVis mindre

 

Himmellegemene; Sol, Måne, Merkur, Venus, og så videre, beveger seg alle med forskjellige hastigheter og omløpstider der ‘oppe’.  Som gjør at vi alle er i besittelse av forskjellige og svært sammensatte og personlige, ‘kosmogram’.

 

Spåtjenester sin gratis månedshoroskop er ikke det samme som et personlige horoskop. Om du er født i Væren, Steinbukk eller Kreps, betyr det kun at Solen var i den delen av himmelen på det øyeblikket du ble født. Solen er dog ganske viktig. Det er selve batteriet i Solsystemet, og i horoskopet representerer det din Ånd, livskraft, kjerne og essens. Derfor er det mulig å popularisere et ellers veldig vidt og omfattende fagfelt, og forsøke å beskrive noe fra en bestemt synsvinkel og ståsted, som kan ha en viss betydning eller mening for mange.

 

Når astrologen regner ut månedshoroskopene tar han for seg de viktigste astronomiske og astrologiske begivenheter i hver måned som kommer. Det undersøkes om hvordan dette relaterer til hvert av stjernetegnene.

 

Månefasene er veldig viktige, spesielt nymånen og fullmåne, og det er viktig å beskrive hvordan disse trekker i deg og kombinerer med andre planeter. Astrologen refererer ofte til stjernetegnets tegnhersker eller lederstjerne. Dette er en eller flere planeter som er viktige for ditt stjernetegn, astrologen følger deres bevegelser fra dag til dag for å se hvordan de kombinerer med andre planeter.  Dessuten om hvordan de beveger seg gjennom heldige, eller mer vanskelige og utfordrende deler av stjernehimmelen. Når mange av planetene passerer gjennom ditt Soltegn, da er det rimelig å anta det er mye trafikk på gang og det er deg det gjelder. Andre ganger står tegnet ditt tomt, og da kan eksempelvis de viktigste planetene stå i ditt motsatte tegn. Dette er da noe som trekker deg ut på motsatt banehalvdel og ute i slagmarken. Her er det ikke du som regjerer, det betyr at du er mer utsatt, og det er mer å være oppmerksom på. Det kan dreie seg om en partner, en makker eller opponent.

 

Øyeblikkshoroskopet, også kalt for ‘horary astrologi’, er en teknikk som brukes for å belyse og besvare konkrete spørsmål. Om partnerskap, kjærlighet, karriere, kjøp og salg av eiendom

 

Slik skrives horoskopspaltene. Det er ikke et fullstendig og nøyaktig bildet av hva som kommer til å skje. Ikke alltid astrologens beskrivelser vil treffe målskiven, men det forsøker å beskrive noen av føringene. I den grad disse kan være nyttige for deg. Til syvende og sist er vi alle ansvarlige for våre personlige valg og handlinger, men astrologi forsøker å gi en beskrivelse av hva som ligger der ute og kommer din vei, som en naturlig følge av naturens rytmer i en større kosmisk helhet.

 

 

Steinbukken

Gratis månedshoroskop for Steinbukken, 21.desember-20.januar

Møter, konsultasjoner og timeavtaler har lett for å bli forskjøvet i begynnelsen av februar. Om du vil det annerledes, bruk superlim. Grunnet måneformørkelsen ved inngangen til måneden møter du vikarer og ‘hull’ overalt.

Vri det på en annen måte; Vær forsiktig i fellesarealene, og der du låner bort eller deler noe med andre. Ballen spretter dårlig, og når du trenger noe… vips er det borte. Planeten Mars, som er mest ansvarlig for energi og handling, er på vei gjennom ditt 12. tegn, Skytten, frem til midten av mars.

Dette er en periode hvor energi søker omveier. Altså, 12.hus i astrologien tyder skjulte, eller ‘navnløse’ fiender. Det er mest som å få tilfeldighetene mot deg. Kall det ‘vær og vind’, men du bør ta tak om du ikke skal forsvinne i byråkratiske systemer.

Saturn, din tegnhersker, står derimot sterkt i eget tegn, og er som en konge som sitter på sin trone i sitt slott. Akkurat nå passerer den over Solen til de født den 25.-30.des, men dette kan tvinge frem viktige beslutninger innen arbeid, eiendom, ansvar. Bare husk at Saturn gir aldri noe gratis.

Uforsiktighet og likegyldighet er ikke den rette tilnærmingen akkurat nå. Da er det bedre å kvalitetssikre. Halvmånen den 7. kan bringe kur, forlik eller løsning på et problem, men det er mulig dine fremtidsplaner samtidig blir lagt om, klippet eller redusert.

Månen passerer gjennom ditt tegn den 11.-13., og flagger hell og gunst i kjærlighet, eller vil sette deg i sentrum av et arrangement. Solformørkelsen den 16. kan gjøre sårbar rutiner rundt ditt daglige arbeid og praktiske oppgaver – verktøy og utstyr. Bruk backup, og sett av ressurser for problemløsning.

Fra kl.20 den 20. til 22. feb er ‘smarte dager’ for dating, farge, kunst og romanse. Mye telefontid og korte reiser i slutten av måneden.

Les om den spesielle måneformørkelsen her!

 

Astrologisk Tips

Onsdag 21. februar
Kommunikasjonsplaneten Merkur gjør en stødig sekstil (60°) til Saturn i dag, som er bra for møter, regnskap, tall og vitenskap. Det er også bra for kjøp av biler, telefoner, maskiner og elektronikk. Månens aspekter fra Tyren er upåklagelige. Noen ganger er Månen i Tyren langsom, og prosjekter tar tid. Men en heldig kombinasjon med Neptun og Venus kl.20, gjør kvelden er glimrende for kunst, kultur, romantikk. Et treff på byen, for uttrykke følelser eller si det bare med blomster.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere