Velkommen til gratis horoskop sidene.

Begrepet horoskop er satt sammen av de greske ordene «hora», time, og «skopein», som betyr å betrakte. Altså å betrakte tiden. Et horoskop, som utgjør et astrologisk kart forteller noe om reisen til et menneske. Basert på fødselsdato, fødsels tid og fødselslokasjon.

 

De 12 Soltegn, hadde vært mer rett å si, for når vi snakker om de 12 tegn ikke relaterer dette egentlig til stjernene slik vi ser de på himmelen i dag, men til inndelingen av ekliptikken inn i 12 like deler – og som er tilknyttet de fire årstidene, og ikke noe annet.

 

Alle mennesker er forskjellige og unike. Rent astrologisk beskrives dette ved at vi alle er født på forskjellige tidspunkter og på forskjellige steder i verden, som gjør at vi alle er bærer av våre individuelle fødselsdiagram og indre klokker. Les merVis mindre

 

Himmellegemene; Sol, Måne, Merkur, Venus, og så videre, beveger seg alle med forskjellige hastigheter og omløpstider der ‘oppe’.  Som gjør at vi alle er i besittelse av forskjellige og svært sammensatte og personlige, ‘kosmogram’.

 

Spåtjenester sin gratis månedshoroskop er ikke det samme som et personlige horoskop. Om du er født i Væren, Steinbukk eller Kreps, betyr det kun at Solen var i den delen av himmelen på det øyeblikket du ble født. Solen er dog ganske viktig. Det er selve batteriet i Solsystemet, og i horoskopet representerer det din Ånd, livskraft, kjerne og essens. Derfor er det mulig å popularisere et ellers veldig vidt og omfattende fagfelt, og forsøke å beskrive noe fra en bestemt synsvinkel og ståsted, som kan ha en viss betydning eller mening for mange.

 

Når astrologen regner ut månedshoroskopene tar han for seg de viktigste astronomiske og astrologiske begivenheter i hver måned som kommer. Det undersøkes om hvordan dette relaterer til hvert av stjernetegnene.

 

Månefasene er veldig viktige, spesielt nymånen og fullmåne, og det er viktig å beskrive hvordan disse trekker i deg og kombinerer med andre planeter. Astrologen refererer ofte til stjernetegnets tegnhersker eller lederstjerne. Dette er en eller flere planeter som er viktige for ditt stjernetegn, astrologen følger deres bevegelser fra dag til dag for å se hvordan de kombinerer med andre planeter.  Dessuten om hvordan de beveger seg gjennom heldige, eller mer vanskelige og utfordrende deler av stjernehimmelen. Når mange av planetene passerer gjennom ditt Soltegn, da er det rimelig å anta det er mye trafikk på gang og det er deg det gjelder. Andre ganger står tegnet ditt tomt, og da kan eksempelvis de viktigste planetene stå i ditt motsatte tegn. Dette er da noe som trekker deg ut på motsatt banehalvdel og ute i slagmarken. Her er det ikke du som regjerer, det betyr at du er mer utsatt, og det er mer å være oppmerksom på. Det kan dreie seg om en partner, en makker eller opponent.

 

Øyeblikkshoroskopet, også kalt for ‘horary astrologi’, er en teknikk som brukes for å belyse og besvare konkrete spørsmål. Om partnerskap, kjærlighet, karriere, kjøp og salg av eiendom

 

Slik skrives horoskopspaltene. Det er ikke et fullstendig og nøyaktig bildet av hva som kommer til å skje. Ikke alltid astrologens beskrivelser vil treffe målskiven, men det forsøker å beskrive noen av føringene. I den grad disse kan være nyttige for deg. Til syvende og sist er vi alle ansvarlige for våre personlige valg og handlinger, men astrologi forsøker å gi en beskrivelse av hva som ligger der ute og kommer din vei, som en naturlig følge av naturens rytmer i en større kosmisk helhet.

 

 

Skorpionen

Skorpionen, 23.oktober-22.november

Det er mulig du bør se over papirer for å unngå rot og misforståelser den 4.-5., men utover det er din tegnhersker, Mars, sterkt plassert på himmelen frem til 10. september. Den 9. er det en nymåne som kan tyde en flørt, eller uventet invitasjon, men den 7.-8. er antagelig mest dynamisk for kjærlighet – dog med visse praktiske utfordringer. Stor lidenskap, men med konkurranse, splid eller støy. Midten av måneden er mer som en Exit. Altså, bra for avslutte og kvitte deg med ting som ikke lenger har funksjon. Men det kan være støy i hjemmet. Kanskje en renovasjon eller ommøblering er på gang, og stedet ser mer ut som et verksted eller slagmark. Noen ganger noe elektrisk, en overledning eller kortslutning. Tenk sikkert og trygt, men som regel er det nødvendigste på plass. Sjekk batteriene på varslerne og dører. Månen på vei gjennom ditt stjernetegn den 13.-14. kan gi hell ved visninger. Det er det lille ekstra drivet, og i mange sammenheng er det lettere å nå frem. Noen gang flaks, vinnerlykke. Så en krone på dine drømmer, er ikke av det onde. Den 17.-18. gjør travel. En endring av plan setter samarbeid på prøve, og folk trenger å vite hvor de har hverandre hen for å finne de beste løsningene. De født mellom den 10.-14. har en viktig og heldig periode i vente og rykker 3 skritt frem. Den 27.-28. er heldig for reiser og ‘dates’. Legg prosjektene dine her!

Astrologisk Tips

Fredag 21. september

Måne i Vannmann gjør en skarp kvadratur (90°) med Jupiter i Skorpio kl.19. Jupiter er lykkeplanet, og gir plass og armslag. Den er ekspansiv, lekende og leverer store barn. Og noen vil leke. Om du har blitt holdt igjen i ditt liv, kan dette være anledning til å åpne opp og bryte løs. En reise eller eventyr kan stå for døren. Denne kan gi et viktig pusterom og føre deg skrittet videre, men ta det ikke for langt. Lov ikke mer en du kan holde. Best innen trygge rammer og med en sikker plan.

- Anderew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #101