Dagens Horoskop

Søndag 27. januar

En god dag for å rydde, rense og ta seg øvrig vedlikehold. Andre områder er under belastning. Det er først Månen som glir over i Skorpionens tegn. Senere kommer en avtagende halvmåne med Solen i Vannmannen. Ting kommer fra forskjellige hjørner, hører ikke sammen og holder strengt tatt ikke sammen. Det finnes alltid en vei, men det innebærer at noen tar tak og ofte en større omveltning. Du behøver ikke godta ting du ikke ønsker å være med på. Vær vennlig med tydelig.


—Andrew Bevan

Lørdag 26. januar

Morgenstjernene stråler for dagens utøvere. Kanskje spesielt for de som seiler under Vektens tegn. Ingen synd å røre på seg. Kom deg ut blant folk og vær med på arrangementer. Månen gjør en nydelig sekstil (60°) til kjærlighetsplaneten Venus i 16-tiden, så dagen den kan bære frukter. Bra for skjønnhet. God kjemi. Kvelden er noe mer uforutsigbar. Kanskje en uventet vending eller endring av plan. En overraskelse, ommøblering eller kortsiktig vri.

—Andrew Bevan

Fredag 25. januar

Her har vi en skikkelig Wow-dag! Månen har komt til Vekten. Glimrende for kultur og sosiale arrangement, for partnerskap, dates og møter. En trigon (120°) mellom Sol og Måne er meget fordelaktig, og før kl.13.50 synes særlig gunstig om du har en presentasjon eller jobb-intervju. Ettermiddagen iverer videre med energi og med gnist. Men kvelden kjølner noe av. Vær både fair og realistisk, og deretter sikre. Jo før du er 'safe & home' dess bedre.


—Andrew Bevan

Torsdag 24. januar

Merkur går inn i Vannmannen i dag. Det er noen som flytter, bytter jobb, eller skifter mening. Følg med på alle nykommere. Kanskje det er du som skifter stil og endrer tilnærming? En impuls og ubearbeidet handling? Et lodd i lotteriet, eller et uventet møte? Det er mye å tjene før kl.14.50. Lett å utgjøre en positiv innflytelse på andre mennesker, eller finne gode løsninger. Kvelden viser viktige møter og sosiale treff, men skjebnens hånd kan spille et lite puss.


—Andrew Bevan

Onsdag 23. januar

Idag er det Merkur som står i en spiss kvadratur (90°) til planeten Uranus. Ingenting virker helt som normalt. Mon tro hva som er dagens nyheter. Et naturfenomen, eller politisk skandale. I ditt daglig arbeid er det plass for variasjon og kreativ tanke, men i alt du foretar deg bør ting fortøyes og legges ryddig bort. La ikke dører henge og slenge. Overlat ingenting til tilfeldighetene. Det er den som har orden i sysakene som kommer best ut av uforutsette hendelser.


—Andrew Bevan

Tirsdag 22. januar

Det veksler kjapt på stjernehimmelen nå; Igår en konflikt mellom ulykkesplanetene Mars og Saturn, idag en samstilling mellom Venus og Jupiter. Noe stikk motsatt. Kanskje hardt arbeid, utholdenhet og disiplin, likevel gir resultater og eksepsjonelle vinninger. De beste stillinger i 13-tiden, norsk tid. Kanskje en offentlig begivenhet eller lykkelig kunngjøring. De siste timer mot midnatt for hell og vinning. En spennende opplevelse, nyhet eller oppdagelse.


—Andrew Bevan

Mandag 21. januar

Nattens fullmåne setter energier i spenn. Noen ganger en voldsom drøm, eller rastløs søvn. Det er en spiss vinkel mellom ulykkesplanetene Mars og Saturn i dag. Litt som om noen trykket på gasspedalen og dro i åndbremsen samtidig. Mange indre spenninger. Ikke noen spesielt enkel dag, om man følger med på nyhetene. Vær forsiktig også i trafikken. Velg det trygge og vær tålmodig. Når alle har komme trygt hjem, er natten bedre for flørt og kjærlighet.


—Andrew Bevan

Søndag 20. januar

Solen går inn i Vannmannen i dag, kl.10.00, men samtidig går Måne i opposisjon til Pluto, så det ser mer ut som om noen hiver ut et juletre. Det er viktig å få ut det gamle og å rense – men vær litt forsiktig der følelser er under trykk. Det er ikke nødvendig å banne i kirken, og bruk ikke makt der noe sitter fast. La syltetøy lokke renne under varmt vann før du vrir. Andre problemstillinger kan få gjøre seg og vente til i morgen.


—Andrew Bevan

Lørdag 19. januar

En 45°-vinkel mellom Solen og Neptun er fuktig, fruktbar, mild og vennlig. Men også porøs, skjør, tiltaksløs og slapp. Det kan være vanskelig samle momentum. Samtidig som det er vanskelig å sette grenser, eller gjøre seg forstått. Eller det oppstår en materiale svakhet, eller en energilekkasje. Ta derfor ansvar og unngå å la ting flyte ut. Vær tydelig, hensynsfull og presis. Kan hende du må jobbe med vanskelig materiale, men om du lokker og loser vil du komme i mål.


—Andrew Bevan

Mandag 21. januar

Nattens fullmåne setter energier i spenn. Noen ganger en voldsom drøm, eller rastløs søvn. Det er en spiss vinkel mellom ulykkesplanetene Mars og Saturn i dag. Litt som om noen trykket på gasspedalen og dro i åndbremsen samtidig. Mange indre spenninger. Ikke noen spesielt enkel dag, om man følger med på nyhetene. Vær forsiktig også i trafikken. Velg det trygge og vær tålmodig. Når alle har komme trygt hjem, er natten bedre for flørt og kjærlighet.


—Andrew Bevan

Fredag 18. januar

En harmonisk trigon (120°) mellom Venus og Mars er bra for avtaler, partnerskap og romanse. Samtidig er Merkur i samstilling med Pluto. Noen er i besittelse av særskilte talenter. I forkant av kl.18 er best for å avtale en date. Men for en kunngjøring, avsløring eller strategisk gjennombrudd, kanskje nærmere kl.21. Kvelden er bra for yoga, meditasjon, hypnose og det alternative. Steder hvor det er en bevissthetsendring, eller man bygger bro mellom verdener.


—Andrew Bevan

Torsdag 17. januar

De beste stillingene i dag ligger ut på kvelden. I halvtimen kl.21-21.30 bygger Luna en bro mellom Mars og Venus. Bra for kjærlighet, en flørt eller date, kontakt med det annet kjønn. Klart det rette tidsvalg for å gjøre et gylden inntrykk. Dagen forøvrig er sosial og trivelig. Månen i Tvillingen er aktiv og livlig, levere ofte i doble porsjoner. Men fremdriften er ikke alltid like god. Mye dill og dall. Ta tak i tøylene der det haster å levere.


—Andrew Bevan

Páginas123451 – 0 de 1508

Astrologisk Tips

Onsdag 20. februar

Helios bygger på et kjølig 45°-aspekt med Saturn. Du kan ha behov for å vinne kontroll og holde orden, men den som drar for hardt i håndbremsen, kan komme uheldig ut. Gå ikke med skyggelapper, men ta deg til å lytte til omgivelsene. Timene mellom kl.12-16 kan føre misforståelser. Ta deg tid til å sette deg inn i det som er nytt og fremmed. Kvelden krever forhandlinger. Best for kjærlighet kl.22.20-22.45.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #107