Dagens Horoskop

Mandag 1. april

Månen er i slutten av Vannmannen, og finner ikke de vante knaggene sine før den går inn i Fiskene kl.16.50. Så mesteparten av dagen er sideveis, retningsløs eller rotete. Regel og rutine henger ikke i hop, og avvik tyder behovet for vikarierende løsninger. Bra med en back-up, eller plan B. En god dag for brainstorming, kreative og passive aktiviteter, men over en kopp kaffe eller Wienerbrød. Yoga, meditasjon. Ikke forretninger og avtaler. Du har lett å komme hjem med noe som ikke passer og er feil størrelse.

—Andrew Bevan

Søndag 31. mars

Mars skifter tegn, forlater Tyren og går inn i Tvillingene. Her finner vi stjernehopen Pleiadene. På norsk «Sju-stjernen», i andre tradisjoner «De sørgende Søstre», eller «klukkende Høner». Ofte uttrykker de en følelsesmessig forløsning, som å hulke av sorg, eller klukke av latter. Dette er bra for sjel og psykisk helse, frigjør ressurser og kreative talenter som kan ha sittet under lokk og sørget lenge. En kilde eller bekk kan 'klukke', og en hengebjørk eller klase med druer kan «henge» og minne om tårer. Dette er dagens tema.

—Andrew Bevan

Lørdag 30. mars

Formiddagen er heldig for å alliere seg med venner, men Venus gjør en spiss 45°-aspekt med Saturn i dag, som kan gjøre at arbeid kommer før glede. Eller du må stille med en løsning, om alle skal blir fornøyd. Kanskje noen stiller med en allergi eller mat-intoleranse? Det er lov å høre. Kvelden er absolutt av det gode, og benytt timene frem til kl.22.50 om du skal flytte inn på din avtale eller date. Da er Luna i en heldig og harmonisk sekstil (60°) med Solen.

—Andrew Bevan

Fredag 29. mars

Månen flytter seg mellom de litt tunge og mørke planetene Saturn og Pluto frem til kl.12.35. Fjell må flyttes. og det er ikke noe gratis måltid, Oppgaver må tas ved roten,og det krever en viss edruelighet og sendrektighet. Rett verktøy utgjør halve jobben. Følg reglene og benytt deg av fagfolk. Kvelden krever forsatt din årvåkenhet. Kjøp ikke i blinde, og gå heller ikke over i autopilot. Vis omsorg for andre. Vær medmenneske og venn. Sørg for at alle kommer trygt i havn.

—Andrew Bevan

Torsdag 28. mars

Formiddagen er turbulent og rastløs. Også ettermiddagen byr på utfordringer. Det kreves en los, en guide og noen som er smart. En våken observasjon kan gjøre mulig å gjøre kompromiss med omstendighetene og få det beste ut av situasjonen. Det er bedre utover kvelden med en harmonisk sekstil (60°) mellom Luna og Merkur kl.22.45, og en sekstil (60°) til Neptun kl.00.30. Bedre for kunst, empati og romantikk. God kommunikasjon og forståelse.

—Andrew Bevan

Onsdag 27. mars

Månen er i slutten av Skytten, gjør ingen aspekter til de andre planetene, og har dermed ingen knagger eller bindinger foran seg. Ting henger dermed litt i det løse. En morsom dag med humoristiske innspill, men du vil ikke helt at hestene skal gå av tøylene. Folk møtes og er positive, men alt er ikke på plass. En intensjonsavtale kan bli inngått, men kanskje ikke mer. Fra kl.15.10 er ryddigere, men med dagens beste timer frem til kl.17.00.

—Andrew Bevan

Tirsdag 26. mars

Formiddagen stiller krav til orden og detalj. Se over papirer og dokumenter. Mulig noe må tolkes, veksles eller oversettes. Frem til kl.14.15 er det fare for rot og misforståelser, men det er ikke verre en at du skal følge våkent med og kvalitetssikre. Venus går inn i Fiskene kl.20.45, og Månen vil være i samstilling med lykkeplaneten Jupiter kl.03.30. Dette er svært heldig og fruktbart. Hva du kan bruke det til, er opp til fantasien. Men å forberede morgendagen, er også bra.

—Andrew Bevan

Mandag 25. mars

Venus er i slutten av Vannmann, slik at det som varsles idag, her er det forandring i vente og kanskje til det bedre. Formiddagen er nokså kreativ og eksperimentell. Prosjekter vil vende i retning av alternative løsninger. Mulig det lugger litt utover dagen, men forsøk å være konstruktiv. Den beste tiden for møter ligger i forkant av kl.15.30. La ikke stress eller utålmodighet ødelegge kvelden. Kapp ikke svingene i diskusjoner. Bruk heller tiden på å finne frem til fellesnevnerne.

—Andrew Bevan

Søndag 24. mars

Litt mange armer og ben i formiddag. Regn med en overraskelse, eller innspill fra ukjent hold. Smart å ta tak i tøylene, og vær tydelig der det er noe du vil gjennomføre. Men frem til kl.12.30 er gunstig for verktøy, eiendom og stell i hage. Ettermiddagen mer for kunst og dekor. Utover kvelden går Luna i konflikt med Mars. Det er fortsatt mulighet å komme på frem og løse flokene, men ikke uten strid. Utfordre ikke skjebnen, og der magefølelsen sier nei, kan det være bedre å utsette.

—Andrew Bevan

Lørdag 23. mars

Månen er i Skorpionen, som er bra for reparasjon og vedlikehold, samt å trygge omgivelsene. Men det kan by på utfordringer og problemer som enten må, eller burde sees på og løses med en gang. Dette er ikke tiden til å la ting henge løst. Om du skal ut på tur, sjekk bindinger og fortøyninger. Det er viktig å være nøye på detaljene. Når jobben er gjort, Merkur nærmer seg Neptun, som er bedre for musikk, litteratur, vin og poesi. Kunstnerisk aktiviteter som nærer sjel og legeme.

—Andrew Bevan

Fredag 22. mars

Solen er i samstilling med Chiron i dag, som bygger broer mellom verdener og åpner sinnet for alternative virkeligheter. Det bryter opp i fastlåste situasjoner, men rister også opp i det gamle – som ved 'Skjebnens Hånd'. Noen ganger en mediator, eller noen som opptrer som en nøkkelperson, eller brostein. Chiron representerer vikariater, eller vikarer. En lærer, lege eller healer. Mest hell å hente i timene frem til kl.19. Kvelden for yoga, meditasjon, jazz og improvisasjoner.

—Andrew Bevan

Torsdag 21. mars

Månen er i Vektens tegn, og det kan være en god dag for partnerskap, samarbeid og mulige reiser. En kvadratur (90°) mellom Venus og Mars er noe impulsiv og lidenskapelig, og gjør ikke alltid ting på den enkle måten. Da er det mer den gunstige sekstil (60°) fra Venus til Jupiter i 15-tiden som baner vei og underbygger det gode. Utover kvelden, gå ikke for fort frem. Bedre å se over at brikkene passer og alle danser i takt. Du kommer et stykke på vei, men kan fortsette iden.

—Andrew Bevan

Páginas123451 – 0 de 1572

Astrologisk Tips

Torsdag 25. april

Luna på vei gjennom Steinbukken passerer de mørke og dunkle planetene Saturn også Pluto idag. Bra for ting som har med jord og eiendom å gjøre. Eller å ordne med offentlige formaliteter. Det er en god dag for å ta tak i problemer ved roten, og for å flytte fjell. Men det gir ikke noe gratis, og du skal være omstendelig i ditt arbeid. Ta ikke alle utfordringer like seriøst, og en porsjon med selv-ironi kan gjøre det lettere å gli gjennom nåløyet. Bruk kl.16-19 for se over feil og mangler.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #107