Dagens Horoskop

Lørdag 13. april

Kl.09.50 går Månen inn i Løvens tegn. Så skjer det noe spesielt og utenom det vanlige. Solen i kvadratur (90°) med den ytre Pluto. Månen i 90° med den fjerne Uranus. Våre antenner er i full strekk, og dette vil bringe oss i kontakt med fremmede verdener. Men det er alt annet enn stabilt. Best strategi er å være forberedt på det uventede. I sport og i idrett slår outsideren til. Venus tar over utover dagen Kvelden er heldig for fest og for samling.

—Andrew Bevan

Fredag 12. april

Alt skjer på en gang, og det er kort vei fra å innlede og frem til målet. De beste konstellasjoner ligger i forkant av kl.17. Månens harmoniske trigon (120°) med lykkeplaneten Venus er en skikkelig gledesspreder. Heldig for møter og avtaler. Om det noen du vil treffe, noe du vil føre - helt optimalt. Senere, og frem til kl.22, kommer en halvmåne som er bundet med Pluto. Avstander og forskjeller, pressede situasjoner. Let etter de trygge løsningene. Sørg for å ha marginene på rett side.

—Andrew Bevan

Torsdag 11. april

Himmelportene står åpne i det Merkur inngår i kvadratur (90°) med den rause og voluminøse Jupiter. Bra for media og kommunikasjon. Uventede nyheter fra land og strand. Anledninger som samler mange mennesker. Mye trafikk, eller anledninger hvor alt detter ut av hyllen samtidig. Heldige for studier, lange reiser, kunngjøringer og reklame. Alt er bevegelig og skiftende. Noen ganger et væromslag. Månen i Krepsen fanger øyeblikket, og er personlig, emosjonell og fruktbar.

—Andrew Bevan

Onsdag 10. april

Solen i en kvadratur (90°) med Saturn kan oppleves kjølig, yte motstand, eller representere et problem. Noen ganger en autoritetskonflikt. Forsøk å holde hode kaldt og unngå konfrontasjonene. Bland ikke sammen der det opplagt er vanskelig, men søk å holde fokus på det overordnede mål. En dags hardt arbeid vil likevel nå frem. De beste timene, og et slags pusterom, kommer mellom kl.17.30-19.30. Kvelden er raus, så samt du ikke henger etter med oppgavene.

—Andrew Bevan

Tirsdag 9. april

Morgentimene er kompliserte, og frem til kl.10.30 går Månen inn i samstilling med krigsplaneten Mars. Bra for alle områder hvor du ønsker å samle pågang og momentum, men rykk ikke for fort ut, og unngå konflikt. Vær ikke overrasket om andre er hissige og utålmodige. Merkur gjør en heldig kombinasjon utpå ettermiddag og kveld. Gunstig for møter og øvelser, og kanskje for Tvillingene og Jomfruen i sær. Månen er fruktbar, gunstig fra midnatt og utover natten.

—Andrew Bevan

Mandag 8. april

Frem til 10.30 er gunstig for strategiske møter, og kanskje åpner viktige dører ved ukens oppstart. Deretter er Månen ferdig med oppdragene i Tyrens tegn, og driver passivt sideveis inntil hun entrer Tvillingene kl.23.15. Dette byr på enkelte uregelmessigheter, eller av begivenheter går i andre retninger enn opprinnelig tenkt. Bra for monteringer, permanenter og tannlege besøk, men mist ikke hodet og vær forsiktig med hva du forelsker deg i. Hodestups forelsket, eller stiv av skrekk.

—Andrew Bevan

Søndag 7. april

Det er blandet kost idag. En voksende måne i Tyren i harmonisk aspekt med tegnhersker Venus kl.18 gjør dette til en av årets heldigste dager, tradisjonen tro. Men timene frem til kl.18 er best, for skjønnhet, kjærlighet, monteringer og pleie. En god dag for sosiale samlinger. Men et negativt aspekt mellom de vanskelige planetene Mars og Saturn kan stikke kjepper i hjulene. Forsøk å holde ting fra hverandre, og vær særlig oppmerksom i områder med friksjon og belastning.


—Andrew Bevan

Lørdag 6. april

Månen i slutten av Væren er bra for lek, rekreasjon, ferie og fritid. Kanskje å ligge lenge inne. Eller at dagen står åpen og tar en uventet vending. En Harry-tur over grensen. For andre, en god dag for å sette en sats, bakst eller deig. Måne over i Tyren kl.15 høres perfekt ut for middagsgjester, eller for avtale for kvelden. Litt før kl.18, om du skal være med på Lottoen. Men kanskje en overraskelse, eller noe uventet her. De beste timene ligger mellom kl.19-23. Tvi, tvi...

—Andrew Bevan

Fredag 5. april

Nymånen kl.10.50 gjør fredagen til en merkedag. Men nye prosjekter bør likevel voktes og vernes inntil de er godt ut av startgropa. Om noe skal sjøsettes, er det viktig å sørge for at ingenting kan slå feil. Utover kvelden gjør Månen aspekt med først Saturn og så Pluto. Litt mørke planeter. Det gir motstand, hindring og belastning. En prøvelse fremfor et gratis måltid. Følg bruksanvisning og reglene. Vær varsom med ukjente, men hold affærene dine på det rene. Den dyktige lykkes.

—Andrew Bevan

Torsdag 4. april

Månen er i ne, så sett ikke i gang med noe nytt idag før alt er klart. Det er bedre å sanke inn informasjon, rydde, avslutte, begrense og begrave. Kan tenkes du har noen busker du vil ha klippet, eller skrot du vil ha fjernet. Tenk på dagens aktiviteter mer som en forberedende aktivitet. Det er ikke før rullebanen er ryddet at nye fly kan lande og ta av. En Måne i ne er en god tid for å gjøre ting i skjul. Selv om noen du vil ha tak i, er ikke å treffe og står «uten dekning».

—Andrew Bevan

Onsdag 3. april

En god dag for å være på hugget og ta tak, med fortsatt litt rom for fantasi, visjoner og kunstneriske innspill. Om du har en timeavtale, intervju eller møte, best kl.12.30-15.00. Frem til kl.17.30 går Månen inn i en spiss kvadratur (90°) med lykkeplaneten Jupiter. På en måte bra for reiser, optimisme, vekst - og for å spørre om tjenester. Men se opp for overdrivelser. Det meste kommer i volum og store porsjoner. Kvelden er best for rekreasjon, lek, også hobby.

—Andrew Bevan

Tirsdag 2.april

Morgenstund har Gull i Munn, når Luna står med Venus kl.08.30. Gode nyheter, romanse, fruktbare omstendigheter. Men utover dagen, en skurrete 45° mellom nettopp Venus og Pluto stiller krav til sminken. Smør ikke for tykt på, men kjenn deg trygg i det naturlige. Din økonomiske dømmekraft kan også settes på prøve. Utover kvelden går Luna i samstilling med Neptun og Merkur. Maling, håndarbeide, sysaker og dekor. Eller kanskje vil du sette en brygg, eller se over beholdningen.

—Andrew Bevan

Páginas12341 – 0 de 1572

Astrologisk Tips

Torsdag 25. april

Luna på vei gjennom Steinbukken passerer de mørke og dunkle planetene Saturn også Pluto idag. Bra for ting som har med jord og eiendom å gjøre. Eller å ordne med offentlige formaliteter. Det er en god dag for å ta tak i problemer ved roten, og for å flytte fjell. Men det gir ikke noe gratis, og du skal være omstendelig i ditt arbeid. Ta ikke alle utfordringer like seriøst, og en porsjon med selv-ironi kan gjøre det lettere å gli gjennom nåløyet. Bruk kl.16-19 for se over feil og mangler.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #107