Dagens Horoskop

Fredag 8. februar

Månen danner ingen kontakter eller aspekter med de andre planetene i dag, før den går inn i Værens tegn kl.15.30. Så helgen kommer tidlig, og prosjekter kan spore av, drive sideveis, eller utsettes for avvik. Luna's kontakt med Chiron indikerer heller at det blir improvisert, men kan være bra for kontakt med det alternative. Ettermiddag og kveld er impulsiv og fyrig. Et aspekt til Venus vil være bra for kjærligheten. En tur på byen, fest eller moro.


—Andrew Bevan

Torsdag 7. februar

Formiddagen er glimrende om du trenger å ordne utstyr eller klær til vinterføret; skøyter, ski, feste, smøring. Gunstig også for eiendom. Fordi Månen er i Fiskene, kanskje våtrom, eller et sted som ligger nære sjøen. Ettermiddagen er raus, og da snakker vi volum. Men gunstig også for reiser, eller for å planlegge en tur på hytta. Legg inn Lotto-en mellom kl.17-17.15. Kvelden er bra for arbeid, men også for fortrolige og intime diskusjoner.


—Andrew Bevan

Onsdag 6. februar

Nattevakten kan ha vært tynget av snø og byrde, men morgenen er raus for den som skal tidlig avgårde. En harmonisk sekstil (60°) mellom Luna og lykkeplaneten Venus kl.08.30. Både onsdag og torsdag er fruktbare og rause. Månen er i det flerfoldige tegnet Fiskene. Solen inngår i en heldig kontrakt med tegnherskeren Jupiter. Dermed er det hell å hente. Det er en god dag for å kjøpe, investere, eller starte nytt prosjekt. Litt varsom mellom kl.16-17. Unngå å vifte med armene.


—Andrew Bevan

Tirsdag 5. februar

Samstillingen mellom Måne og Merkur kl.08, gjør morgenen travel. Viktige nyheter, eller instrukser ligger på agenden. Best for møter, finansiering og terapeutiske timeavtaler før kl.15. Kanskje det er en skredder, eller frisør. Ettermiddag og kveld er mer fremadstormende. Et lite 30° aspekt mellom Pluto og Merkur, er bra for kurs og foredrag. En aften som kan gi nye innsikter. To personer drar nytte av å snakke sammen og utveksle erfaringer.


—Andrew Bevan

Mandag 4. februar

Månen er i ne. Bra for forebyggende arbeid. Kanskje for en kontroll eller inspeksjon, en tur til lege eller tannlege. Få oversikt over mangler og der hull må tettes. Men hold igjen der du skal starte noe nytt. Kanskje er det bedre å kjøpe, investere eller signere, senere ut i uken. Onsdag er langt mer fruktbar. Nymånen er plassert kl.22.05. Viktige kunngjøringer kl.21-23. Timene før og etter krever støtte og lys. Pass godt på eiendelene dine.


—Andrew Bevan

Søndag 3. februar

Månen er i en ustabil grad nå i formiddag. Gunstig kanskje, der snø må flyttes, men viktig å ikke gå helt bananas. Noe som ikke vil samarbeide kan løsne eller plutselig skifter retning. Vær derfor våken og var. Se opp for snø, is, eller flak fra tak. Månen er i ne. Best for forberedende arbeid, for å avslutte og omorganisere. Nye muligheter ligger rundt neste sving. Planlegg å ha alt klart når dørene åpner seg. Viktig å kjenne på behovene til dine nærmeste, og vurdere hva som er mulig.—Andrew Bevan

Lørdag 2. februar

Fortsatt litt slapt og søvnig fra Sol og Venus. Utover kvelden gjør Luna aspekt med Pluto og Mars, to kniver på rad. Mer tydelig der en jobb må gjøres. Hammer, spiker, spade, borr. Men om du er på byen, vær på vakt for det uforutsette. Begivenheter kommer brått på. Unngå at noen stresser seg opp. Ta en samtale med en rådgiver for å holde hodet klart. Inn i natten er full av begjær, men velg hva du ønsker. Alt annet skal du holde deg langt unna.


—Andrew Bevan

Fredag 1. februar

Solen i 45°-aspekt med Venus kan være bedagelig. Noen kan gi inntrykk av å være lat og likegyldig. Vern derfor omkring de ytre inntrykk. Månen er i begynnelsen av Steinbukkens tegn, men gjør ingen aspekter til de andre planeten. Prosjekter kan dermed trenge litt tid. Hold av en ekstra halvtime for eventuelle forsinkelser. Mars i kvadratur (90°) med Pluto kan tyde kontroll, eller politi ute på oppdrag.


—Andrew Bevan

Torsdag 31. januar

Her har vi en veldig fin dag for de fleste gjøremål. Månen gjør en samstilling med lykkeplaneten Venus kl.18.30. Bra for dine avtaler, for kjærlighet og vennskap. Se etter det gode, eller en heldig vending. Gunstig også der du kjøper kjær, en dress eller kjøle, eller har en time hos frisøren. Bruk timene før samstillingen. Kvelden er noe mer preget av stress og støy. Unngå de hektiske grep. Men et par timer for sene, men god forslag mellom kl.21.30-23.30.


—Andrew Bevan

Onsdag 30. januar

En gunstig sekstil (60°) mellom Saturn og Neptun er bra for omsorgsyrkene. Men man kan også beskytte og verne omkring det gamle, tette en lekkasje, eller restaurere noe som trenger et strøk med maling. Kulturelle verdier er i fokus i dag og i morgen, og om du skal velge en stil – gå kanskje for det nostalgiske. De beste avtalene gjøres på formiddagen. Hold orden utover ettermiddagen. Unngå å havne i rot eller vage løsninger. Etter kl.20 er super for dine avtaler.


—Andrew Bevan

Tirsdag 29. januar

Månen i slutten av Skorpionen uten nye bindinger med de andre planetene før den går inn i Skytten kl.15.30. Det er som en person som ikke kan følge avtaler eller oppsatt plan. Prosjekter sporer av, eller preges av avvik. Det er mulig du må improvisere. På en annen side, det som det ikke blir noe av, det er kanskje ikke så farlig, men vær oppmerksom og bevisst hva du skal ta ansvar for. Gjør et unntak av reglen, om det utgjør en forskjell. Finn en venn som fortjener det.


—Andrew Bevan

Mandag 28. januar

Sol og Måne er plassert i tegn som ikke hører sammen. Ikke alt du møter i dag er like troverdig. Det står som oftest ikke i rett lys. Forsiktig med å kjøpe, det kan koste deg dyrt. Enten skal du holde fra hverandre, eller vite å
lassere i forskjellige kurver. Noen kan behøve litt vennlig hjelp, og noen som bryr seg. Det er lov å gi råd, men folk kan være så forskjellige. Der ting sitter fast skal du ikke ta fra andre muligheten til å lære av egne erfaringer.


—Andrew Bevan

Páginas12341 – 0 de 1508

Astrologisk Tips

Onsdag 20. februar

Helios bygger på et kjølig 45°-aspekt med Saturn. Du kan ha behov for å vinne kontroll og holde orden, men den som drar for hardt i håndbremsen, kan komme uheldig ut. Gå ikke med skyggelapper, men ta deg til å lytte til omgivelsene. Timene mellom kl.12-16 kan føre misforståelser. Ta deg tid til å sette deg inn i det som er nytt og fremmed. Kvelden krever forhandlinger. Best for kjærlighet kl.22.20-22.45.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #107