Dagens Horoskop

Torsdag 21. juni

Sommersolverv inntreffer i det Solen går inn i Krepsen kl.12.07. Samtidig i dag, en opposisjon mellom Venus og Mars. Forandringer i kjærlighet, og med nye muligheter – men ikke uten avstand eller praktiske utfordringer. Månens aspekter sier alt var ikke tiltenkt, eller like godt planlagt. En konflikt mellom følelser og fornuft. Men ta deg tid til å pleie relasjoner. Det viktigste er at alle får lagt kortene på bordet før det diskuteres og analyseres. Legg vekt på å lytte og å skape trygghet.


—Andrew Bevan

Onsdag 20. juni

Det er 135° mellom Solen og Jupiter. «Når det regner på Presten, så drypper det på Klokkeren.» Dette betyr som oftest er mer-effekt som tilfaller deg, på grunn av omstendigheter utenfor din innflytelse. Som regel en bonus, men ta tak i tøylene der dette er nødvendig. Om du har sagt «A», betyr ikke det at du har gitt andre rette til å tolke og handle på din vegne. Vær fast, men vennlig. En halvmåne i 12-tiden, betyr at folk kommer sammen fra forskjellige hjørner. Unngå sammenstøt.


—Andrew Bevan

Tirsdag 19. juni

En harmonisk trigon (120°) mellom Merkur og Jupiter er gunstig for reiser, utdannelse, kommunikasjon og skole. Himmelportene åpner seg, bringer væromslag og mye trafikk. Månen i opposisjon (180°) Neptun i 14-tiden, er sensitiv, skjør, og på fremmed grunn. Se deg for, ta deg tid. Ta vare forretningspremissene dine. Bedre utover ettermiddag og kveld. En trigon (120°) til Pluto vil fremme dine prestasjoner, og frem til kl.22 er bra for å gjøre inntrykk på de rette personer.


—Andrew Bevan

Mandag 18. juni

Månen passerer gjennom et tomrom frem til kl.10.40 og medfører ofte en teknisk time-out. Avvik forekommer, men har du plan B på lur og parat til å improvisere, er det alltid noe å hente. Kl.11.00-13.20 er best, skal du ordne elektronikk og teknologi. Møter gir muligheter. Her er rom for hell og nytenking. Utover ettermiddagen er gunstig for eiendom. Noe strammere innen kjærlighet. Dømmekraft synes god, men listen henger høyt. Ingen feil og mangler slipper gjennom nåløyet.


—Andrew Bevan

Søndag 17. juni

Misforståelser i formiddag, og det synes noe vanskelig å ta avgjørelser og finne retning. Alt skal passe, men hvor ofte kan det skje? Noen må ta ansvar. Dilemma forekommer. Kunsten er å finne kompromiss, uten at det blir skår i gleden. Alle tildelte verv og oppgaver, fører til titler, poeng og bonus siden. Månen i Løven har et kongelig sus over seg, så spill på det. Diskusjoner er fortsatt vanskelige, men sikt lenger frem. Et harmonisk aspekt mellom Måne og Sol, er det endelige mål.


—Andrew Bevan

Lørdag 16. juni

Månen trer inn i Løven kl.09.20 og gjør deretter en super samstilling med kjærlighetsplaneten Venus kl.14.15. Formiddagen er glimrende for bryllup, selskap og arrangementer. Eller du kan kjøpe, handle klær og gjøre avtale med venner. Senere vil Luna danne opposisjon (180°) med Mars frem til kl.23.15. Denne er mer kontroversiell å ha med å gjøre, og der du aner det er bråk, dra i bremsen eller tre til side. Forsøk å vinne tid til faren er over. Blant elskende par er det fortsatt bra.

—Andrew Bevan

Fredag 15. juni

Frem til kl.11.40 er gunstig for tidlige reiser, men deretter gjør Månen en opposisjon (180°) til Pluto, som er spiss vinkel og et krevende aspekt å regne. Denne varer frem til kl.18.20 og har tendens til å være påtrengende, komme brått på, være intens og utfordrende. Folk blander seg bort i ting, tråkker over grenser og noen ganger koker det. Vær forberedt på det uforutsette, og hold hodet kaldt. Kvelden er bedre for dans, fest og moro. I blant alternative miljøer er det riktig så gøy.


—Andrew Bevan

Torsdag 14. juni

Kjærlighetsplaneten Venus har ankommet Løven, og der kjærlighet eller bekjentskap er ny, har en av partene nylig steget ut av en trøblete fortid. Men nå er det tilbakelagt. Den voksende Månesigden i Krepsen tyder en ny start, og under fruktbare omstendigheter. Det er en god tid for å bygge og vende et nytt ark. Kvelden er kjølig, og skaper avstand og forsinkelse. Men etter kl.20.30 letter det og Månen går i en heldig trigon (120°) til Jupiter. Hell og fruktbare omstendeligheter godt inn i natten.


—Andrew Bevan

Onsdag 13. juni

Nymånen inntreffer ikke før kl.23.45, slik at det meste som skjer i dag må gjennom ilden før det kommer ut på motsatt side. Noe av det beste arbeid ligger i forberedelse og tilrettelegging. Folk du møter kan være preget av vegring, eller noe de drar på. En intensjonsavtale kan likevel være bra. Undersøker de muligheter og planer som kan iverksettes når alt annet ligger til rette og er komt på plass. Hold fokuset fremover, men det er en god dag å legge av med vaner og forhold fra fortiden.


—Andrew Bevan

Tirsdag 12. juni

Månen går inn i Tvillingene kl.9 i formiddag. Samtidig forlater Merkur tegnet og inn i Krepsen senere i kveld. Dette tyder det meste er rastløst, vil bli flyttet på og er under endring. Det er en god dag for kjøp og avtaler, men da skal du ikke sitte med hendene i fanget. Tiden er knapp, og det er tide for å handle, ellers blir det du planlegger nappet rett foran øynene på deg. Månen i ne er bra for å klippe, slukke, lukke, beskjære og begrense. Gunstig for hemmeligheter og konfidensielle forhold.


—Andrew Bevan

Mandag 11. juni

Solen gjør en 150°-vinkel med Pluto i dag, og kan ha tendens til å gjøre ting vanskelig, eller kaste kjepper i hjulene. Forsøk å se forbi pirket og frem til de muligheter som dybde og innsikt gir. Å ta en for laget kan være bryet verd. Månen gjør gode aspekter frem til kl.17.30, men deretter er det ikke verd å ta sats før etter kl.20. Utover kvelden nærmer Månen seg en meget harmonisk og lykkebringende sekstil (60°) med Venus. Heldig for møter, investeringer, kjøp og kjærlighet.


—Andrew Bevan

Søndag 10. juni

Månen i Tyren har ikke rykte for å handle med hast, men akkurat i formiddag kan det riste godt. Og flere dager synes å angripe deg samtidig i det Luna passerer med Uranus. Hold antennene i strekk. Vær våken, intuitiv, tilpasningsdyktig og parat. Rundt kl.14 er det fortsatt irritasjon, og folk er utålmodige, eller løser ting på vanskelig vis. Frik ikke ut. Hold hode klart og tenk med fatning. Før kl.18 er best. For permanenter (hår), monteringer, tannfyllinger, støpearbeid og eiendom.


—Andrew Bevan

Páginas1231 – 0 de 1262

Astrologisk Tips

Torsdag 21. juni

Sommersolverv inntreffer i det Solen går inn i Krepsen kl.12.07. Samtidig i dag, en opposisjon mellom Venus og Mars. Forandringer i kjærlighet, og med nye muligheter – men ikke uten avstand eller praktiske utfordringer. Månens aspekter sier alt var ikke tiltenkt, eller like godt planlagt. En konflikt mellom følelser og fornuft. Men ta deg tid til å pleie relasjoner. Det viktigste er at alle får lagt kortene på bordet før det diskuteres og analyseres. Legg vekt på å lytte og å skape trygghet.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere