Dagens Horoskop

Onsdag 21. februar
Kommunikasjonsplaneten Merkur gjør en stødig sekstil (60°) til Saturn i dag, som er bra for møter, regnskap, tall og vitenskap. Det er også bra for kjøp av biler, telefoner, maskiner og elektronikk. Månens aspekter fra Tyren er upåklagelige. Noen ganger er Månen i Tyren langsom, og prosjekter tar tid. Men en heldig kombinasjon med Neptun og Venus kl.20, gjør kvelden er glimrende for kunst, kultur, romantikk. Et treff på byen, for uttrykke følelser eller si det bare med blomster.

—Andrew Bevan

Tirsdag 20. februar
Månen i Væren er i konjunksjon (0°) med Uranus kl.12.10. Dette tyder at begivenheter forflytter seg i et hektisk tempo utover formiddagen. Overraskelse, oppdagelse og forandring. «Ny Orden» er det underliggende nøkkelord, men det kan også tyde splittelse. Modernisering, ja. Men samarbeid kan bli satt på prøve, og arbeidsoppgaver er best utøvet i et rolig tempo om det ikke skal brenne seg, eller noe tar fyr. Etter kl.20.15 overtar ro og orden, og kvelden er svært gunstig for å møtes og enes.


—Andrew Bevan

Mandag 19. februar

Krigsplaneten Mars er i vinkel med Måneknutene i dag; de punkter på himmelen hvor himmellysene krysser, og hvor formørkelser av Sol eller Måne kan oppstå. På denne måten kan dagen inneholde nøkkelbegivenheter eller fatale hendelser. Det kan være bra for kontrakter innen våpen, verktøy, maskiner; eller for å hyre arbeidere, terapeuter, vakter, kirurger. Frem til kl.16.15 er heldig, men ikke uten konflikt og anstrengelse. På kvelden råder det et større behov for trygghet.


—Andrew Bevan

Søndag 18. februar

Kl.18.18 den 18.02-2018 går Solen inn i Fiskenes tegn. Timene før preges av rastløshet. Den du treffer senere er ny og fersk på åstedet, mangler referanser eller er av tynn erfaring. Hvordan skal vi bruke dette? Ting må loses litt i havn. Du kan gjøre ditt for å trygge omgivelsene. Gi både av tid og veiledning. Det du søker kan ligge nær et vindu, en vegg, port eller grense. Begivenheter havner ofte mellom to forskjellige verdener. Bruk tid på å fortøye, feste og montere på riktig måte.


—Andrew Bevan

Lørdag 17. februar

Merkur er på linje med Solen i dag, men på motsatt side – sett fra Jorden. Dette regnes som en æresbevisning, når en planet er i ett med Solen. Som om noen ble løftet opp i høyden, eller uttrykker et sjelden talent. Eller som om noen satt på et vinnerlodd, eller hadde svaret på en oppgave rett under hatten sin. For å benytte seg av denne gunstige konstellasjonen, best før kl.20.30. Månen i harmoni med lykkeplaneten Jupiter er bra for reiser, seminar og kjærlighet.
—Andrew Bevan

Fredag 16. februar

Månen er i Fiskene, og utover ettermiddagen gjør den en samstilling (0°) med lykkeplaneten Venus. Venus er opphøyet i Fiskene, og dette er svært bra for kjærlighet. Solformørkelsen var i går, slik at den som kommer fra et havari, har vært gjennom en stor forandring og har nå svært gode utsikter i vente. Utover kvelden flytter Luna inn i kvadratur (90°) med Mars. Unngå konflikt, konfrontasjon og dumdristige handlinger, men det er impulsivt og lidenskapelig. Heldig for elskende par.

—Andrew Bevan

Torsdag 15. februar
Det er en partiell solformørkelse i dag kl.22.05. Denne er ikke synlig i Norge, og skulle du sett den burde du vært i Antarktis eller Argentina. Men den har likevel betydninger for våre affærer. Start ikke butikk i dag. Kjøp ikke elektronikk eller ny bil. Nye prosjekter farer langs ukjente landeveier. Teknisk utstyr er på vei mot kondemnering. Bedre å redde hva som reddes kan. Hold deg til det nødvendigste. Benytt deg av mulighetene, men sett ikke hodet ditt på et fat. Bedre å kjøpe på bunn, men for all del unngå toppene.


—Andrew Bevan

Onsdag 14. februar

Månen er i ne, og i morgen kommer det en solformørkelse. Vær derfor forsiktig med å starte nye prosjekter. Ved viktige møter; Vil du virkelig få det du blir forespeilet, eller kan det hele kollapse? Vær varsom i områder hvor du vet isen er tynn. Gjør heller det du kan for å trygge omgivelsene. Men det er en god for å lukke, avslutte og destruere hindringer du vil bli ferdig med. Der noe må fjernes, renses eller steriliseres – dette er dagen. Vær likevel forsiktig med å bruke for mye lut.


—Andrew Bevan

Tirsdag 13. februar

Dette er en rar dag. Spesielt formiddagen. Merkur kommer i kvadratur (90°) til Jupiter, hvilket tyder væromslag, eller folk som skifter mening. Men det er også en situasjon som skaper mye trafikk, og det er omtrent som å trekke ut en skuff hvor alle sokkene detter ut samtidig. Overraskelser er rett rundt hjørnet. Formiddagen gir avvik fra normalen. Vær derfor fleksibel. Galgen-humor og en kreativ løsning kan redde dagen. Kl.16.10 går Månen inn i Vannmann. Kvelden har gode utsikter.


—Andrew Bevan

Mandag 12. februar

La ikke likegyldighet utslagsgivende nå i formiddag. Ved å passe på budsjett, behov og ikke minst smak, er det bedre utsikter for at alle blir fornøyd. Kl.20.20 kommer en eksakt samstilling mellom Månen og Pluto, og timene før har lett for å bli intense og påtrengende. Ettermiddagens møter og retningsvalg, har lett for å medføre konsekvens og store omveltninger. Det er en god tid for å frigjøre ressurser og eliminere blokkeringer, men forsiktig med å bruke mer makt enn nødvendig.

Søndag 11. februar
Månen inn i Steinbukken i dag, noe som kan tyde byrder eller en praktisk utfordring. Se opp for glatte partier, og sett ikke ut på noe du ikke kan. Det kan være et fjell som skal klatres, og nye høyder ligger foran deg. Men husk det er fjellvett-reglene som gjelder; Sett aldri ut uten tilstrekkelig trening, lytt til fagfolk, og det er aldri for sent å snu. Ettermiddagen preges av støy og irritasjoner. Kvelden er bedre for å omfavne aldersforskjeller, historie, kultur – men også romantikk.Lørdag 10. februar

En gunstig sekstil (60°) mellom Sol og Måne er som perfekt for en tidlig start på dagen og for tidlige avtaler. Kl.10.15 er det eksakt. Månen i Skytten er raus, optimistisk, og gir både plass og armslag. Bra for oppdagelsesreiser, utflukt og eventyr. Luna bygger på nok et lykkebringende aspekt til Uranus kl.17.35, som fører flaks eller en heldig vending. Venus sent i Vannmann, tyder en som er rastløs, flytter, endre posisjon eller mening - til det bedre. Overraskelser i kjærlighet.

—Andrew Bevan

Páginas1231 – 0 de 1141

Astrologisk Tips

Onsdag 21. februar
Kommunikasjonsplaneten Merkur gjør en stødig sekstil (60°) til Saturn i dag, som er bra for møter, regnskap, tall og vitenskap. Det er også bra for kjøp av biler, telefoner, maskiner og elektronikk. Månens aspekter fra Tyren er upåklagelige. Noen ganger er Månen i Tyren langsom, og prosjekter tar tid. Men en heldig kombinasjon med Neptun og Venus kl.20, gjør kvelden er glimrende for kunst, kultur, romantikk. Et treff på byen, for uttrykke følelser eller si det bare med blomster.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere