Dagens Horoskop

Fredag 21. september

Måne i Vannmann gjør en skarp kvadratur (90°) med Jupiter i Skorpio kl.19. Jupiter er lykkeplanet, og gir plass og armslag. Den er ekspansiv, lekende og leverer store barn. Og noen vil leke. Om du har blitt holdt igjen i ditt liv, kan dette være anledning til å åpne opp og bryte løs. En reise eller eventyr kan stå for døren. Denne kan gi et viktig pusterom og føre deg skrittet videre, men ta det ikke for langt. Lov ikke mer en du kan holde. Best innen trygge rammer og med en sikker plan.


—Anderew Bevan

Torsdag 20. september

Planetene er i utgangspunkt noe tvilsomt plassert i dag. Derfor er det mye å tjene og spare om du gjør ting riktig. Gå for kvalitet, fremfor billige løsninger. Om du er i tvil, avstå fra å kjøpe, men vent til en senere anledning. Det er lett å la seg forføre, men da vil penger gå i feil sted, og du forbruker mer enn du får igjen for det. Særlig i 11-tiden kan folk behøve støtte, mens defekter og mangler kommer til overflaten. Kvelden er heldig, og etter kl.20 ligger storhet og en viktig anledning.

—Andrew Bevan

Onsdag 19. september

En glimrende dag for reisevirksomhet, møter og reklame. Månen bygger gode kommunikasjons-linjer mellom Jupiter og Merkur. Dette pleier å åpne dørene og gi gode nyheter. En god anledning for å tenke stort og spre budskapet. For forretninger og handel med teknikk, for å bestille billetter eller kjøpe bil, best til kl.16. Ettermiddagen bærer deg videre frem til kl.19. Deretter ta fri. Kvelden mangler retning og prosjekter sporer av. Tro ikke alt du hører. Best for hobby og rekreasjon.


—Andrew Bevan

Tirsdag 18. september

Prosjekter mangler fremdrift i dag. Det er ingen ny energi på stjernehimmelen. På sitt beste, en gunstig sekstil (60°) mellom Måne og Neptun på ettermiddagen, som er god for omsorg, pleie og kontakt med de eldre. En god tid for kunst, kultur og kanskje antikviteter. Det er ofte et spørsmål om prioriteter og skjønn. Maleoppgaver, helt ok. Kjøp kosmetikk og nye pensler. Bra for å mane til empati og medmenneskelighet. Kvelden har lett for å overreagere. Unngå å dramatisere.


—Andrew Bevan

Mandag 17. september

Månen er ankommet Steinbukken. Ikke den enkleste posisjon for kjærlighet, men med en god jording som er gunstig for arbeid og erverv. Profesjonelt, kjølig og ambisiøst. Har du et ærend innen eiendom eller bolig, er det perfekt å handle. Gunstig for bil og investeringer. Best før kl.18. Senere er det vanskelig å få opp pris og få verdi for pengene. Folk er positive, men det finnes ikke midler. Unngå å inngå i dårlige deals. Det er neppe smør til en hel runde. Du er nødt til å disponere.


—Andrew Bevan

Søndag 16. september

Merkur opphøyet i Jomfruen i svært heldig kombinasjon med Jupiter og Pluto. Noen er på vinnersporet! Talent, kunnskap, dyktighet. Bra for studie og utdannelse, taler og presentasjon. Den som har merkedag i dag (eks. dåp, bryllup) har gode utsikter i vente. Mye trafikk og mange innspill. Mest gunst for møter og avtaler før kl.16.45. Utover kvelden er det halvmåne, og verdener er satt på tvers. Motsetninger, avstand og forskjeller må tas tak i for å løses.


—Andrew Bevan

Lørdag 15. september

Formiddagen kan være noe uforutsigbar. Det er viktig å komme i gang med gjøremålene, men la ikke irritasjonen henge. Ty heller til humor. Månen i Skytten gjør ingen aspekter med de andre planetene idag, så praktiske oppgaver løper lett løpsk, mangler referansepunkter eller knagger. Det er en god dag for lek og for turer i naturen. Kvelden for fest og dans, men for mye alkohol fører den glatte vei i tåken. Det er godt å ha kontroll og orden. Ta derfor vare på dine grenser.

—Andrew Bevan

Fredag 14. september

Merkur i opposisjon til Neptun gir sansene spillerom. Ofte forbundet med sterke drømmer og visjoner. Det er en glimrende dag for kunstneriske innslag, så slipp artisten i deg løs. Syng, dans og lek. Husk de ikke-verbale kommunikasjonsformer som duft, farge, smak og parfyme. Det gjør nummeret ditt komplett. Det er god dag for media og kommunikasjon; film og reklame. Skap en atmosfære med stemning og innhold. Lag plass for det menneskelige. Legg forretninger til side.


—Andrew Bevan

Torsdag 13. september

Bra for utredninger og tekniske grep. Harmoni mellom kjærlighetsplaneten Venus (skjønnhet) og den noe eldre, modne, men strukturerende Saturn, tar vare på verdier (vennskap) og langsiktige mål. Det må vel være bra i områder hvor noe skal reddes, restaureres, eller hvor en part nyter godt av godene eller erfaringen til den andre. På den måten er det bra for fusjoner og samarbeid. En gunstig sekstil mellom Luna og Merkur kl.22 er god for en deal, men hele kvelden for møter og forståelse.


—Andrew Bevan

Onsdag 12. september

Månen i Vekten fremmer kunst, kultur og akademiske tiltak. I formiddag ligger det beskyttelse, talent og preferanse, men ofte farer prosjekter langs en ukjent bane. Turbulente vinder og skarp sjø. Skal du ut å reise eller kjøre, sjekk med kart for de beste ruter. Unngå kø og veiarbeid. Luna inn i Skorpio kl. 20.15 gjør kvelden dristig. Mars og Uranus kommer brått på, handler i hast og behøver armslag. En endring av plan, men evne til samarbeid kan bli satt på prøve.


—Andrew Bevan

Tirsdag 11. september

Solen i harmonisk aspekt med Pluto og Jupiter. Dette danner en konfigurasjon knyttet en gammel gresk/egyptisk gud ved navn Serapis; En Skaper, en Tilintetgjører og en Bevarer. Dette er den kraften som opprettholder naturen i sin nåværende balanse. Kanskje dagen representerer en gylden port, eller det er anledning til å reflektere over de store sammenheng. Senere på kvelden kommer et skarp aspekt mellom Måne/Pluto. Noe må konfronteres, men hold ting innenfor trygge rammer.


—Andrew Bevan

Mandag 10. september

Luna samarbeider med Mars i dag, og frem til kl.17 er heldig for møter, konkurranser, konkurranse-bidrag og for å komme i gang med prosjekter. For anskaffelse av maskiner, verktøy eller kjøp av biler. Månen inn i Vekten kl.17.20. Dette er øyeblikket for et taktskifte. Kvelden er god for visninger, kunst og kultur. Men på grunn av et strengt aspekt til Saturn, noe skal strammes, plasseres og berammes. Ingen gratis måltid. Noe skal flyttes, forandres og sette en ny orden.


—Andrew Bevan

Páginas1231 – 0 de 1354

Astrologisk Tips

Fredag 21. september

Måne i Vannmann gjør en skarp kvadratur (90°) med Jupiter i Skorpio kl.19. Jupiter er lykkeplanet, og gir plass og armslag. Den er ekspansiv, lekende og leverer store barn. Og noen vil leke. Om du har blitt holdt igjen i ditt liv, kan dette være anledning til å åpne opp og bryte løs. En reise eller eventyr kan stå for døren. Denne kan gi et viktig pusterom og føre deg skrittet videre, men ta det ikke for langt. Lov ikke mer en du kan holde. Best innen trygge rammer og med en sikker plan.

- Anderew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #101