Dagens Horoskop

Lørdag 23. februar

Luna gjør en ustabil opposisjon (180°) til Uranus i 16-tiden. Det kan dukke opp en overraskelse, noe som setter samarbeid på prøve, eller som fører begivenheter i utiltenkte retninger. Men bra for en ommøblering, rytme-endring, eller for å bryte opp i tradisjonene. Månen inn i Skorpionen kl.17. Kvelden er direkte og intens. Men det er viktig å ikke utfordre skjebnen. Gjør ditt for å trygge omgivelsene. En heldig trigon (120°) til Solen litt etter midnatt kan føre frem.


—Andrew Bevan

Fredag 22. februar

En litt kranglete 45°-vinkel mellom gudenes budbærer, Merkur (vind og kommunikasjon), og krigsplaneten Mars nå i formiddag. Ta det rolig i trafikken, og forsiktig ved beslutninger, møter og avtaler. Ingen fartsoverskridelser. En stram kvadratur (90°) mellom Luna og Saturn i 19-tiden, varsler også at det er kun den disiplinerte som slipper gjennom nåløyet. Men det er bra for å stramme opp, der folk har vært løsslupne. Kvelden er langt mer erotisk.


—Andrew Bevan

Torsdag 21. februar

Månen er i slutten av Jomfruen og gjør ingen bindinger eller kontrakter med de andre planetene før den går inn i Vekten kl.15.20. Mye av dagen, kan ting dermed henge i det løse. Dette gjør perioden mindre pålitelig, eller sikker enn ellers. Se opp for avvik, eller en endring av rutiner. Stol ikke på alt du hører. Kanskje et møte ikke fører frem, eller beslutninger utsettes. Kvelden er mer amorøs. Men det er noe å rydde, noe å lære. Ta deg tid til detaljene.


—Andrew Bevan

Onsdag 20. februar

Helios bygger på et kjølig 45°-aspekt med Saturn. Du kan ha behov for å vinne kontroll og holde orden, men den som drar for hardt i håndbremsen, kan komme uheldig ut. Gå ikke med skyggelapper, men ta deg til å lytte til omgivelsene. Timene mellom kl.12-16 kan føre misforståelser. Ta deg tid til å sette deg inn i det som er nytt og fremmed. Kvelden krever forhandlinger. Best for kjærlighet kl.22.20-22.45.


—Andrew Bevan

Tirsdag 19. februar

Solen gikk inn i Fiskene ved midnatt. Samtidig former Månen en heldig trigon (120°) til lykkeplaneten Jupiter den første timen. Dette er et godt omen for perioden vi har foran oss. For flaks, hell, eller for å fremme en snarlig handel (kjøp/salg), benytt timene før kl.14.50. Det er en fullmåne litt før kl.17. Kvelden er bra for møter og studier. Kjærligheten kan være tynget av praktiske oppgaver, dyd og forpliktelse.


—Andrew Bevan

Mandag 18. februar

Et lite himmellegeme som heter Chiron, som ferdes mellom banene til planetene Uranus og Saturn, går inn i Værens tegn idag. Chiron bruker omlag 52 år på et omløp rundt Solen og dens passering av vårjevndøgnspunktet er en merkedag. Chiron bygger broer mellom verdener, og bra for forskning, vekst, healing, samt alternative og kreative bransjer. Fordi Solen er i siste grad av Vannmannen idag, mange observasjoner av det ukjente ligger rett rundt hjørnet.


—Andrew Bevan

Søndag 17. februar

Kjærlighetsgudinnen Venus i harmonisk aspekt med Neptun, gjør dagen mild og fuktig. Gunstig for kunst og romantikk; rolige og idylliske aktiviteter, som å danse, se på film eller lytte til musikk. Men et aspekt mellom Måne og Uranus kl.15 kommer brått på og kan endre planer. Et behov for armslag sender folk i forskjellige retninger. Også kvelden er egenrådig. Kast ikke bort energi på å tråkke hverandre på tærne. Fordel de praktiske oppgavene, så kan dere møtes siden.


—Andrew Bevan

Lørdag 16. februar

Månen er i Krepsens tegn og gjør fordelaktige aspekter for den som planlegger hjem og familie. En harmonisk trigon (120°) til Merkur kl.08.40 bringer morgenfuglen gode nyheter, mens kontakten med Venus kl.15.25 er mer bedagelig. Men fortsatt bra for sosiale aktiviteter, og lettere for å få et 'Ja'. Ettermiddagen blir heller stram, og Saturn setter hinder kl.17-19. Vær tidlig ute og tålmodig i dine oppgaver, da er det lettere å slippe gjennom nåløyet.


—Andrew Bevan

Fredag 15. februar

Gunstige bindinger fra Månen i dag. Først til Solen kl.09, som er bra for tidlige avtaler, spesielt der autoritet og selvtillit er viktig. Deretter en gunstig sekstil (60°) mellom Luna og Uranus kl.13.45. Timene før er best for flaks, hell, fremskritt og forandring. Mellom kl.14-15 er upålitelig og avtaler sporer av. Men kl.15-16.25 finnes det ny besluttsomhet og fremdrift. Bra for arbeid i hus og hjem, for å sanke stemmer og oppslutning; for å plukke opp det du behøver av bil og verktøy,


—Andrew Bevan

Torsdag 14. februar

Mars forlater Væren og går inn i Tyrens tegn i dag kl.11.50. Kanskje blir dagen preget av rastløshet, flyttinger, eller plutselige endringer. Se litt opp for trinnet, og ras ikke frem i blinde. Forsiktig med impulshandlingene. Kanskje det er bedre om ting får lagt seg. Månen går inn i en opposisjon (180°) med Jupiter kl.22, slik at kvelden er mer optimistisk og raus. Bra for en latter, men forsiktig med overdrivelser. Se opp for folk som lover mer enn de kan holde.


—Andrew Bevan

Onsdag 13. februar

Både natt og morgen er ustabil da Uranus konfigurerer med Mars. Månen krysser en vanskelig stjerne. Forsiktig i trafikken. Tror ikke alt du hører. Vær forberedt på avvik. Begivenheter henger i det løse forut for at Månen går inn i Tvillingene kl.10.30. Ettermiddagen er bedre. Månen i Tvillingene og Merkur i Fiskene tyder både interesse og variasjon. Bra for kommunikasjon, møter, visninger og reklame. Avkastning i mangfoldige porsjoner.


—Andrew Bevan

Tirsdag 12. februar

De gode og stabile stillingene fra i går fortsetter. Likevel representerer planetene Pluto og Saturn større utfordringer og mer arbeid, kanskje. Bra for industri og for å løse problemer. Hva skal man gjøre med is og snø? Hvor kan man sette ting på lager? Det er en god dag for permanenter, eller for et besøk til tannlegen. Etter kl.20 vil halvmånen herske. Ting er satt på tvers av hverandre, og forskjellene er mer påfallende. Et taktisk grep kan redde dagen.


—Andrew Bevan

Páginas1231 – 0 de 1511

Astrologisk Tips

Lørdag 23. februar

Luna gjør en ustabil opposisjon (180°) til Uranus i 16-tiden. Det kan dukke opp en overraskelse, noe som setter samarbeid på prøve, eller som fører begivenheter i utiltenkte retninger. Men bra for en ommøblering, rytme-endring, eller for å bryte opp i tradisjonene. Månen inn i Skorpionen kl.17. Kvelden er direkte og intens. Men det er viktig å ikke utfordre skjebnen. Gjør ditt for å trygge omgivelsene. En heldig trigon (120°) til Solen litt etter midnatt kan føre frem.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #107