Dagens Horoskop

Tirsdag 16. oktober

Månen i samstilling (0°) med Pluto i 11-tiden, gjør formiddagen prekær. Behovene er omgående, og en avklaring kan ikke vente. Noe må skje, Nå! Noen ganger havner du i midten av en maktkamp. Ta ikke i bruk for mye kraft, da det kan gjøre skade. Trangen og engasjementet er stor, men følelser er ikke nødvendigvis logiske. Et kunstig eller kreativt grep kan gi den rette forløsning. Det er en god tid for eksperter, autoriteter og de rette fagfolk. De du møter i kveld, forteller om et nylig drama.


—Andrew Bevan

Mandag 15. oktober

Luna i Steinbukken er bra for jobb. Et møte med formalitetene, offentligheten – byråkratiet. Gunstig for en tur til tannlegen. Noen ganger hudpleie. Dekk opp for kroppens mangler; Verktøy, klær og verneutstyr. Gunstige aspekt til Merkur og Venus er heldig for avtaler, møter og intervjuer, men best før kl.15. Kvelden blir mer påtrengende og intens. Luna nærmer seg Pluto. Følelser under trykk, og diskusjoner i en skvis. Ta et par skritt tilbake, så er det lettere å se løsningen.


—Andrew Bevan

Søndag 14. oktober

Månen er i slutten av Skytten, uten bindinger eller forpliktende avtaler med de andre planetene før den går i Steinbukk sent til kvelds. Dette er glimrende for å fristille dagen. Sett regel og rutine til side. Gjør plass til lek, hobby og rekreasjon. Ta ting på sparket. En tur ut i naturen, eller hva med besøk? Dra på oppdagelsesferd. Finn på aktiviteter som bryter med hverdagen. Gi næring til sjelen. Søk kontakt med ditt indre jeg; Musikk, kunst, meditasjon og yoga. Få kortene på bordet. Sett ordet fritt. Brainstorming er fint, men vent med å bestemme eller sette strek under svaret.


—Andrew Bevan

Lørdag 13. oktober

Månen gjør en kvadratur (90°) med Neptun i 14-tiden. Noen ganger forvirring, misforståelser, eller materialesvakhet. En mangel på verktøy eller utstyr kan hindre deg i å komme videre. Og du føler deg parkert. Bedre om du kan synge, danse, eller gi slipp på følelser. Et godt aspekt til Solen i kveld, ser bedre ut med tanke på festen. Eller et møte eller arrangement som gir god uttelling. Det gode aspektet varer ut i de sm

—Andrew Bevan

Fredag 12. oktober

Månen har ingen 'knagger' i slutten av Skorpionen, før den går inn i Skytten litt før kl.12. Avtaler sporer av, men på et vis – det du gikk glipp av, det kommer bedre muligheter siden. En utsettelse er noen ganger av det gode. Nye opplysninger får tid til å komme på banen. Gjør ingenting halvveis. Ettermiddagen byr på viktige treff, møter og kanskje kontrakt. Men noe skurr på tidlig kveld. Fall ikke for irritasjoner. Vær tålmodig og målrettet. Unngå å løse ting på en vanskelig måte.


—Andrew Bevan

Torsdag 11. oktober

Solen går inn i en spiss vinkel med Pluto, så omstendighetene er fortsatt intense og krevende. Pluto er 'the underdog'. Dette betyr ofte at prosjekter går 'mot normalt', og outsideren slipper inn. De ytre planetene tyder ofte det ekstraordinære. I fotball og spill er det ofte morsomt, men se likevel opp for situasjoner som velter lasset. Forsøk å lette og redusere trykket der belastningen er i øynefallende. Et godt aspekt fra Månen i 15-tiden, gir gode grep. Optimisme vil råde senere på kvelden.


—Andrew Bevan

Onsdag 10. oktober

Kjærlighetsplanetene Venus og Mars er i en krevende kvadratur (90°). Tiltrekninger er intense, pågående og utfordrende. Begivenheter begynner i et tornekratt og er uryddige. Det kan være hindringer og avstand, praktiske vanskeligheter. Omstendighetene er kompliserte. Den voksende Måne sår frø og gir muligheter. Det finnes en vei, men langs en krokete linje. Noen ganger behøves et grep, eller teknisk assistanse for å komme i mål. Kvalitetssikring er alltid en riktig løsning.


—Andrew Bevan

Tirsdag 9. oktober

Nyhetene kommer brått på nå i formiddag. Kanskje et krafttak er nødvendig, men gå ikke for hardt til verks. Ta kontakt med rett ekspert eller rådgiver, om du behøver assistanse. Med Måne i ny, vil prosjekter trenge tid og pleie for å komme ut av startblokkene. Som en gründervirksomhet eller pilotprosjekt; driften er sårbar og det tar tid før ting er på plass. Merkur skifter tegn i kveld. Noen skifter mening og begivenheter endrer kurs. Legg ikke alle kort på bordet, før du er sikker på avtale.


—Andrew Bevan

Mandag 8. oktober

Månen er i ne i Vektens tegn. En omstilling kan være innen rekkevidde, men akkurat nå er alt i en forberedende fase. Viktig å komme i orden og få detaljene på plass. Vent deretter til dørene åpner seg. En kvadratur (90°) i 9-tiden mellom Luna og Saturn gir ingenting gratis. Ettermiddagen er bedre og nokså tiltaksrik, men mest for å redusere og forebygge. En Måne i ne vil gjemme og glemme. Bra for å sysle med overraskelser, hemmeligheter, eller steder du vil ha fred og arbeidsro.


—Andrew Bevan

Søndag 7. oktober

Solen fullfører en 150°-aspekt med Neptun, som enten er unøyaktig, slakk, misforstår eller har lett for å bomme. En læreregle eller bibelsitat blir tatt ut av sammenhengen. Ordspill synes håpløse. En straffespark sjanse går til side for mål. Du er nødt til å stramme opp og holde fokus. Ta hensyn til variabler som vær og vind. Å levere er en kunst. En gunstig sekstil (60°) mellom Månen og Jupiter kl.16 gjør det lettere å gli gjennom. Sørg bare for du ikke sklir under oppløpet.


—Andrew Bevan

Lørdag 6. oktober

Solen og Månen er ikke helt enige i dag. Den ene er på oppdrag, den andre vil ha fri. Eller tok seg fri igår, og det er der problemet ligger. Dette kunne innlysende skape en skeiv oppgavefordeling. Og akkurat nå er det detaljene som gjelder. En korreksjon eller rettelse kan være på sin plass. Kvelden fremmer kjærlighet, men med spenning og drist. Og ikke helt uten risiko. Dans og ha det gøy, men mist ikke hodet helt. Timene rundt midnatt gjør sensitiv og sårbar. Forsiktig med hvem du stoler på.

—Andrew Bevan

Fredag 5. oktober

Ser ut som en glimrende dag for kurs, reiser, seminar og foredrag. Formiddagen er best for formelle møter. Eller for å ta en viktig telefon til venn eller familie. Kl.13.30 – og folk har begynt å klokke ut. Helgen kommer litt i forskudd. Luna i slutten av Løven er god for en fest, eller tur på byen. Folk er oppspilte og lattermilde. Anledningen er uhøytidelig, og rus er ikke nødvendig for å ha det gøy. Ut å spise? En saftig biff kan være tingen. Fransk eller italiensk vil også virke.


—Andrew Bevan

Páginas1231 – 0 de 1381

Astrologisk Tips

Tirsdag 16. oktober

Månen i samstilling (0°) med Pluto i 11-tiden, gjør formiddagen prekær. Behovene er omgående, og en avklaring kan ikke vente. Noe må skje, Nå! Noen ganger havner du i midten av en maktkamp. Ta ikke i bruk for mye kraft, da det kan gjøre skade. Trangen og engasjementet er stor, men følelser er ikke nødvendigvis logiske. Et kunstig eller kreativt grep kan gi den rette forløsning. Det er en god tid for eksperter, autoriteter og de rette fagfolk. De du møter i kveld, forteller om et nylig drama.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #101