Dagens Horoskop

Onsdag 19. desember

Solen gjør en spiss kvadratur (90°) med Chiron i dag. Og ærlig talt kan dagen by på uforutsette vendinger. Da er det beste å ta ting på sparket og improvisere. Vikarer og vikarierende løsninger, men forsøk å ikke vandre for langt av stien. Månens aspekter til Neptun og Pluto er tilbøyelig til å plukke opp noe erotisk eller eksotisk. Krydder eller oljer? Kvelden er mer på hugget og handlekraftig i positiv forstand. Natten også lidenskapelig.


—Andrew Bevan

Tirsdag 18. desember

Morgenen er glemsk og rotete. Regel og rutine er i hvertfall ikke på plass. Tro ikke alt du hører. Kl.10.40 ankommer Månen Tyren. Dette er lang mer stabilt og pålitelig. Og både i dag og i morgen er bra for julehandelen. God dømmekraft gir verdi for pengene. For hell, gunst eller en positiv overraskelse, kanskje i 18-tiden er å foretrekke. Folk er litt langsomme i dag, men kvelden er bra for dill og dall, og sosialt pleie – kanskje for å forføre.


—Andrew Bevan

Mandag 17. desember

Månen gjør nokså kompliserte aspekter med både Merkur og Pluto. Følelser kan være nokså hårsåre, og angående hva som er dagens rykter – kan tenkes det er lurt å ligge lavt og ikke smøre det inn. I andre sammenheng, unngå å vikle deg inn i problemer. Bedre å be om trygge alternativene. Etter kl.17 blir utsiktene lysere. Det du foretar deg har bedre forutsetninger for suksess. En harmonisk trigon (120°) mellom Sol og Måne tyder pakt og enighet.


—Andrew Bevan

Søndag 16. desember

I løpet av natten gled Månen over i Væren. Den frimodige vil ha endret plan, og impulsivt stukket avgårde med en ungdommelig beiler. Alternativet var å sitte å prate ut til langt på natten, men det kan også ha vært utbytterikt. Søndagen som helhet er nokså raus. Overmåtelig sådan. Kanskje litt ødslende, men det er godt ment. De beste timene ligger frem til kl.18. Da vil ingen av partene være særlig skuffet. Kvelden er strammere, stiller større krav til orden, forutsigbarhet og punktlighet.


—Andrew Bevan

Lørdag 15. desember

Det er halvmåne i dag, med Solen i Skytten og Månen i Fiskene. Halvmånen setter folk på tvers av hverandre, og viser avstander og forskjeller. Folk som kommer fra forskjellige hjørner. Men nå er det slik at både Skytten og Fiskene er styrt av lykkeplaneten Jupiter. Da er det mer som høyre og venstre støvel. Det er både likheter og forskjell, som to utposter av ett og samme system. Jupiter er raus. Skjebnens hånd byr på en spennende vri – litt ut på kvelden.

—Andrew Bevan

Fredag 14. desember

Mellom lykkeplanetene Venus og Jupiter er det 30°. Dette er veldig bra for vennskap og for sosiale arrangement. En god tid for å ta imot eller dra på besøk, og et stjernetrekk for kveldens julebord. I 17-tiden er Månen i samstilling med Neptun. Bra for opptakten til en forlystlig aften, men du kan kjenne deg forvirret, blottet eller sårbar. Hvilken kjole, og har du en strømpe uten hull i? Månen og Mars maner til lidenskap. Men unngå at noen hisser seg opp på feil måte.


—Andrew Bevan

Torsdag 13. desember

Formiddagen frem til kl.11.20 byr på positive overraskelser, og det er godt å tenke nytt. Om du vil ommøblere eller modernisere, ta en kikk på mulighetene. Deretter er det viktig å holde orden på ordreboken. Mye støy og forstyrrelser frem til kl.14.40. Ha ikke for mange baller i luften samtidig, og unngå forsnakkelser. Det enkleste er det beste. Utover kvelden en økende idyll. Og for elskende par, er natten fruktbar.


—Andrew Bevan

Onsdag 12. desember

To høydepunkter i dag: Månens gunstige sekstil (60°) til Solen i 18-tiden. Og Merkur er i siste grad av Skorpionen. For å ta det siste først, ingen situasjon synes helt fastlåst. Folk er på flytten. Noe vil forandre seg. Tro derfor ikke alt du hører. Nyheter kan ligge rett rundt hjørnet, og dette kan føre med seg mer fleksible løsninger. For alle praktiske gjøremål, møter og avtaler, er ettermiddagen bra. Best er timene etter kl.12, med en stigning frem til litt før kl.18.


—Andrew Bevan

Tirsdag 11. desember

Luna i en skarp kvadratur (90°) med Venus kl.12, kan gjøre formiddagen kostbar. Pass på både tid og penger. En flørt kan lett skli ut litt i kantene. Vær oppmerksom om du lar deg forføre. Dagens heldigste timer ligger mellom kl.12.00-15.30. Gode avtaler, gode nyheter – og en god anledning for å be om tjenester fra høyere stilte personer. Kvelden er noe mer jordet og alvorlig, men gunstig for de som behøver å klekke ut en strategi eller plan.


—Andrew Bevan

Mandag 10. desember

Månen gjør ingen aspekter i dag før litt ut på kvelden, så dagen kan være nokså tiltaksløs og daff. Helt greit å treffe folk til kaffe og lunsj, men du behøver å være nokså skjerpet, skal oppgavene i boks. Utover kvelden finnes det fortsatt svakhet, mangler og uro. Kanskje bedre for nettdating, men husk at du handler i blinde. Begjæret er sterkt, men hodet henger ikke helt med. Den beste tiden for møter, avtaler og kanskje et kjøp, kl.18.00-21.30. Ta deg tid til å kvalitetssikre.


—Andrew Bevan

Søndag 9. desember

Månen står sammen med Saturn i dag. Den som dro det for langt i går kveld våkner brått opp til oppvasken. Etter populær oppfatning er Saturn en ulykkes-planet. Den er ikke det. Den sier bare at man skal være voksen og ta ansvar. Kl.18 gjør Månen en gunstig sekstil (60°) til Mars. Dette har alt som skal til for å snu en kamp, eller vinne et slag. Deretter går Luna i samstilling med intense Pluto. To personer som gjør inntrykk på hverandre, og en opplevelse av de sjeldne.


—Andrew Bevan

Lørdag 8. desember

En gunstig trigon (120°) mellom Luna og Uranus tyder en heldig formiddagen. En ny dag med nye muligheter. Men best før kl.11. Perioden kl.11-13 er uforutsigbar, og prosjekter sporer av. Kl.13 snubler Månen inn i Steinbukken. Her er det noe som skifter retning. Du kan godt se deg for og være varsom på trinnet. Det dannes en harmonisk sekstil (60°) til kjærlighetsplaneten Venus kl.20.20 – men budsjett og omstendigheter kan representere en hindring.

—Andrew Bevan

Páginas1231 – 0 de 1444

Astrologisk Tips

Onsdag 19. desember

Solen gjør en spiss kvadratur (90°) med Chiron i dag. Og ærlig talt kan dagen by på uforutsette vendinger. Da er det beste å ta ting på sparket og improvisere. Vikarer og vikarierende løsninger, men forsøk å ikke vandre for langt av stien. Månens aspekter til Neptun og Pluto er tilbøyelig til å plukke opp noe erotisk eller eksotisk. Krydder eller oljer? Kvelden er mer på hugget og handlekraftig i positiv forstand. Natten også lidenskapelig.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #101