Dagens Horoskop

Torsdag 25. april

Luna på vei gjennom Steinbukken passerer de mørke og dunkle planetene Saturn også Pluto idag. Bra for ting som har med jord og eiendom å gjøre. Eller å ordne med offentlige formaliteter. Det er en god dag for å ta tak i problemer ved roten, og for å flytte fjell. Men det gir ikke noe gratis, og du skal være omstendelig i ditt arbeid. Ta ikke alle utfordringer like seriøst, og en porsjon med selv-ironi kan gjøre det lettere å gli gjennom nåløyet. Bruk kl.16-19 for se over feil og mangler.

—Andrew Bevan

Onsdag 24. april

Morgenen er travel, så se over dine avtaler. Ta ikke for gitt at alle har husket å forberede og ta med slik du har bedt. Deretter gjør Månen ingen aspekter med de andre planetene før en kontroversiell og krevende kvadratur til Merkur kl.20.15. Ta tak i dagen, der du vil ting skal skje. Ellers driver det bort i innvendinger og prat. Noen ganger en kansellering, eller endring av plan. En god kveld for foredrag, men la det bli der. Rykk ikke frem i kjærlighet, men ta tiden til hjelp.

—Andrew Bevan

Tirsdag 23. april

Solen i 45° med Neptun er mild, men fuktig og porøs, og kan tåke ting til. Kontakt med fremmede verdener. Noen ganger optikk, proteser eller kjemiske løsninger. Neptun er en fintfølende planet, men sensitiv og skjør. Månen gjør en samstilling med lykkeplaneten Jupiter kl.13.45, og timene før er spesielt heldige for møter, investeringer og kjøp. Ettermiddag og kveld er bra for hobby og kreative aktiviteter. Men praktiske avtaler sporer av og blir ikke nødvendigvis som tenkt.

—Andrew Bevan

Mandag 22. april

Solen er i samstilling med overraskelsesplaneten Uranus. Sjokk, spenning, uventede begivenheter. Vær spesielt oppmerksom på timene frem til Månens opposisjon (180°) med Mars kl.20.35. De kan være særlig kranglete og by på ubehagelige overraskelser. Unngå konflikt. Forsiktig med gassen. Vær heller på vakt ovenfor andre folks impulsive uaktsomhet. Hold avstand. Da forebygger du best både uhell og bøter. Og alle kommer trygt hjem.

—Andrew Bevan

Søndag 21. april

Månen tar en liten teknisk time-out idag mens den driver passivt og tiltaksløst i slutten av Skorpionens tegn. Bra for ferie og rekreasjon, kanskje litt yoga. Kl.18 smetter Månen over i Skytten, og de to første time er spesielt heldige i det Luna gjør en harmonisk trigon (120°) til kjærlighetsplaneten Venus. For å dra på besøk, eller spre gode nyheter – før kl.20.20 er best. Kvelden er mer uforutsigbar. Gjør plass for individuelle behov og personlig armslag.

—Andrew Bevan

Lørdag 20. april

Solen går inn i Tyrens tegn, styrt av Venus, kl.11.00. Men så forlater Venus Fiskene for Væren kl.18.10. Det må være hva vi kaller for et glatt parti, eller kortvarig glede. Vi har et par euforiske timer utover ettermiddagen, men sørg for at det du legger fra deg står støtt og er rett plassert. Se opp for skredd, glipp, skiveglidninger. Forsvunnede gjenstander faller inn i og mellom noe, tett opp til en vegg. Nær vindu eller dør, på grensen mellom rom. Kvelden er intens og bra for det intime.

—Andrew Bevan

Fredag 19. april

De første timene frem til kl.05, er gunstig for natteravnene. Og kanskje finner noen det de leter etter. Fullmånen kl.13.30 fremmer fest og moro. Og høytid, for de som får med seg det. Men utfordre ikke grensene. Strikken virker strukket, og det kan komme støy. En god dag for å samles, diskutere, filosofere og dele, men våg ikke ut i det ukjente. Ta ikke andre for gitt. Vis hensyn. Dans og ha det gøy, men unngå at begeret renner over. Best når du trygger dine omgivelser.

—Andrew Bevan

Torsdag 18. april

Det er fullmåne i morgen, slik at naturen er i spenning. Luna gjør en heldig trigon (120°) til Mars kl.08.50, som er bra for den som skal tidlig avgårde, og trenger energi og styrke. Ellers er det nokså tunge aspekter utover dagen. En kombinasjon med Neptun i 18-tiden gir rot og forvirring. Vær oppmerksom og tydelig for å unngå misforståelsene. Senere gjør Luna et 90°-aspekt med Saturn. Vær tålmodig og måteholden, og følge reglene. Den utålmodige vil lære på den vanskelige måte.

—Andrew Bevan

Onsdag 17. april

Merkur skifter tegn. Dermed kan det også dukke opp uventede nyheter, eller en endring av plan. Spesielt frem til kl.14 blir sporet lagt om. Noen ganger en uoverensstemmelse, men det er viktig å bli enig og jobbe som et team. Kl.18-19 er Månen i opposisjon (180°) mini-planeten Chiron. Skjebnen griper inn og spiller et puss. Det er viktig å ha en stø hånd. Men noen ganger et uventet besøk, og da må du improvisere. Utover natten er bedre for kjærlighet og flørt.

—Andrew Bevan

Tirsdag 16. april

Månen er i Jomfruen, men tegnhersker Merkur er i siste grad av Fiskenes tegn. Dette gjør alt fleksibelt, føyelig og forbigående av natur. Ingen ting er fast, permanent eller kronisk støpt. En forkjølelse eller problem gir slipp i nær fremtid, men tro ikke alt du hører. Løfter er flyktige, løsninger provisoriske. Månen opposisjon (180°) Neptun kl.17.10 kan blotte, forvirre, tyde energilekkasje eller materialesvakhet. Kvelden er bedre. Etter kl.22 for å forføre din partner.

—Andrew Bevan

Mandag 15. april

Månen uten adresse i slutten av Løven er bra for ferie og fritid, men kan gi avvik der oppgaver skal løses. Vær nøye og se over, der utstyr er blant det vesentlige. Først kl.12.15 går Luna inn i Jomfru. Noen timer som er både heldige og oppfinnsomme frem til kl.15.45. Deretter noen timer som er mer kompliserte. Gjør ikke vanskelig. La heller ikke andre stikke kjepper i hjulene kl.19-21. Finn positive alternativer. Venus og Jupiter gjør raus for fest.

—Andrew Bevan

Søndag 14. april

Solen i en heldig trigon (120°) med lykkeplaneten Jupiter. Bra for lange reiser, dåp og for høytid. Venus i sekstil (60°) med Pluto. Positiv for kjærlighet, skjønnhet og lidenskapelige forhold. Et forstyrrende element er Solen i 45° med Mars. Noen ganger irritasjon, eller en uøvet bevegelse. Ha det ikke travelt. Gå heller ikke for fort ut. Bedre å samle troppene. De sene timer er gunstig for dype samtaler. Frem til kl.03.30 er fremdeles fruktbart.

—Andrew Bevan

Páginas1231 – 0 de 1572

Astrologisk Tips

Torsdag 25. april

Luna på vei gjennom Steinbukken passerer de mørke og dunkle planetene Saturn også Pluto idag. Bra for ting som har med jord og eiendom å gjøre. Eller å ordne med offentlige formaliteter. Det er en god dag for å ta tak i problemer ved roten, og for å flytte fjell. Men det gir ikke noe gratis, og du skal være omstendelig i ditt arbeid. Ta ikke alle utfordringer like seriøst, og en porsjon med selv-ironi kan gjøre det lettere å gli gjennom nåløyet. Bruk kl.16-19 for se over feil og mangler.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #107