Betingelser

  • Alle våre spå og veilednings tjenester har aldersgrense 18 år.
  • Tjenesten koster 33,00 kr per minutt inkl.mva. Faktura gebyr på kr. 45,- kommer i tillegg.
  • Bruk av tjenesten etterfaktureres basert på ditt telefon nummer.
  • Gjennomsnittlig varer en samtale i ca 6 minutter, en samtale vil da koste deg ca kr. 198,-

Etiske retningslinjer

  • Respekt og ærlighet er viktig for oss. Vi følger regler om god telefon og veiledning skikk, og stiller høye etiske krav til våre veilederne.
  • Våre klarsynte stiller aldri diagnoser, de ser heller ikke på død og sykdom. Vi forplikter oss til å henvise til kyndige dersom det forekommer behov for det.
  • Alle som ringer til klarsynte må huske at det alltid er den klarsyntes tolkning som kommer frem. Innringer må selv ta ansvar for «bruken» av den klarsyntes veiledning. Vi kan derfor ikke ta ansvar for livs valg som blir tatt som følge av samtalene med oss.
  • Healing kan gi en kortvarig effekt og kan derfor ikke garanteres. Det er også viktig å huske på at ikke alle sykdommer kan helbredes med healing. Behandlingene eller metodene er ikke ment å skulle diagnostisere eller behandle sykdom, eller som en erstatning for medisinsk tilsyn. For behandling av sykdom henvises den enkelte til sin lege.
  • Noen mennesker trenger hjelp fra andre instanser enn oss. Se liste over hjelpe- & krisetelefoner eller ta kontakt med andre kompetente kilder. Oppstår det slike samtaler, forbeholder vi oss retten til å avbryte samtalen- eller vi henviser videre.

Forhåndsbestilte konsultasjoner:

Ved bestilling av konsultasjoner baseres det på hver enkelt veilederes kalender. Ikke alle veiledere tilbyr forhåndsbestilling. Det kreves forhåndsbetaling gjennom vipps. For bank overføring ta kontakt med oss på epost: post@spaatjenester.no eller 46 64 64 84.

Tilbakemeldingene dine er svært viktige for oss, og vi vil fortsette med å utvikle våre tjenester. Ta kontakt, vi hører gjerne fra deg.

Astrologisk Tips

Lørdag 23. februar

Luna gjør en ustabil opposisjon (180°) til Uranus i 16-tiden. Det kan dukke opp en overraskelse, noe som setter samarbeid på prøve, eller som fører begivenheter i utiltenkte retninger. Men bra for en ommøblering, rytme-endring, eller for å bryte opp i tradisjonene. Månen inn i Skorpionen kl.17. Kvelden er direkte og intens. Men det er viktig å ikke utfordre skjebnen. Gjør ditt for å trygge omgivelsene. En heldig trigon (120°) til Solen litt etter midnatt kan føre frem.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere

21383826 #105
21383826 #108
21383826 #102
21383826 #107